Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jullie zijn opzoek naar een heerlijke 2/1 kapwoning met garage en een riante tuin rondom, waar jullie op ieder moment van de dag kunnen genieten van het zonnetje? Say yes to this adress!

Deze heerlijke woning is de woning waar jullie met het gezin heel veel mooie jaren gaan beleven. Na een werkdag heerlijk tot rust komen in de achtertuin die op het gunstige Zuidwesten is gelegen en nog eens beschikt over veel privacy. Gaat jullie hart al sneller kloppen na het zien van deze toffe foto's en zien jullie jezelf al helemaal wonen in deze prachtige woning? Schroom dan niet om langs te komen voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS
• Perfecte mix tussen rustige thuisbasis en alle voorzieningen binnen handbereik!
• Zoeken jullie dé perfecte plek om jullie motoren, auto of fietsen te stallen? Check! De woning beschikt over een royale garage die ook goed in gebruik kan worden genomen als kantoor, praktijkruimte of voor gelijkvloers wonen.
• De haard in de woonkamer zorgt voor de juiste sfeer, romantiek en houd jullie lekker warm tijdens de koude winterdagen.
• Ruime open keuken met lekker veel werkruimte waardoor jullie al jullie creativiteit kwijt kunnen tijdens het koken!
• Geniet van het wellness gevoel in eigen huis door het ligbad en de sauna, wat een luxe!
• Jullie zijn op zoek naar een ruime tuin om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten. Dan gaan jullie heel blij worden van deze heerlijke parkachtige achtertuin met vijverpartij en knuss zithoekjes.
• Lekker veel (logeer)ruimte met maar liefst 4 slaapkamers! Erg handig voor jullie eventuele gezinsuitbreiding natuurlijk.
• Jullie zoeken meer ruimte, wij zeggen check! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 182 m², overige inpandige ruimte van ca. 18 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 6 m² en een inhoud van ca. 717 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum van Steenbergen, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in deze rustige woonwijk, parkeren de auto (eventueel in de garage) en lopen middels de fraai aangelegde voortuin de woning binnen.
De entree is afgewerkt met een vinyl vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast, betegeld toilet met fonteintje, garderobe, woonkamer, keuken en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Bij binnenkomst in de riante woonkamer genieten jullie direct van een overvloed aan licht door de riante raampartijen. Deze riante woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond met sierbalken. De woonkamer is de ideale plek om samen met vrienden en familie te genieten van de gezellige gaskachel onder het genot van een hapje en een drankje.

Wordt het weer tijd voor om een gezellige avond vol met lekkere gerechten te organiseren? Dit kan perfect in deze woonkeuken! De open woonkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels spachtelputz en deels betegelde wanden en een houten plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, dubbele spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine- en droger. De bijkeuken biedt toegang tot de achtertuin en het kantoor c.q. eerste slaapkamer.

Slaapkamer 1 c.q. kantoor is afgewerkt met een vinyl vloer, behangen wanden en een systeemplafond (incl. sterrenhemel). De slaapkamer is voorzien van een wastafel en biedt toegang tot de garage.

Welkom in deze sprookjesachtige tuin dat een waar paradijs is voor de buitenliefhebbers onder ons! In deze tuin kunnen jullie op ieder moment van de dag genieten. Wandel over de elegante vlonder die de vijver doorkruist en laat jullie betoveren door de rustgevende ambiance. Neem plaats tussen het weelderige groen, laat de zon op jullie gezichten schijnen en kom helemaal tot rust. De tuin is voorzien van borders, vijverpartij, sierbestrating, terras en zij-uitgang.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, deels spachtelputz en deels schoonmetselwerk wanden en een deels spuitwerk en deels houten plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer en het balkon.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer beschikt over een infrarood sauna zodat jullie na een lange werkdag even echt tot rust kunnen komen.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels spachtelputz en deels behangen wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer beschikt over een inbouwkast en biedt toegang tot het balkon.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en kunststof plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbel wastafelmeubel, 2e toilet, mechanische- en natuurlijke ventilatie en design radiator.

2e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de trapopgang op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een board plafond. De overloop biedt toegang tot de vierde slaapkamer en de CV-Ketel (Remeha, 2021).

Slaapkamer 4 is afgewerkt met vloerbedekking, deels betegelde en deels spachtelputz wanden en een board plafond. De slaapkamer is voorzien van knieschotkasten en een wastafel.

_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 181.7
Inhoud woonhuis 717.3
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 283
Garage opp 16.93
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 387
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 45
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 181.7
Inhoud woonhuis 717.3
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 283
Garage opp 16.93
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 387
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 45
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?