Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de populaire, kindvriendelijke woonwijk Meurs & Maas, op loopafstand van het gezellige Heesche dorpscentrum bevindt zich de Buitenpas 4; een in 1996 gerealiseerde, later op de begane grond (over de volle breedte van de achtergevel) uitgebouwde sfeervolle ééngezinswoning (type tussenwoning) met een privacy-biedende achtertuin en parkeergelegenheid direct voor de woning. De Buitenpas 4 -met uitzicht op een leuk speelveldje- ligt op een perceel van 143m² eigen grond en is onder andere ingericht met een riante tuingerichte woonkamer, een moderne half open keuken, drie prima formaat slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping, een ruime vierde slaapkamer op de 2e verdieping met extra bergvliering en een prima achtertuin met praktische tuinberging, fijne overkapping en handige achterom. De ligging is zoals gezegd uitstekend; op korte afstand van het bruisende dorpscentrum met haar vele winkels, supermarkten, speciaalzaken en gezellige eetgelegenheden, maar ook dichtbij scholen, sportverenigingen en de prima ontsluiting richting snelwegen A50 en A59. Parkeergelegenheid is er dus direct voor de woning, maar ook volop in de aanwezige parkeerhavens.
De foto's bij deze presentatie laten de Buitenpas 4 zowel in bewoonde als onbewoonde (huidige) staat zien.

De woning wordt betreden via de hal, welke is afgewerkt met een keurige tegelvloer, licht gespoten wanden en een licht gespoten plafond. Hier bevinden zich de meterkast, een praktische kleine bergkast, de trapopgang, de toiletruimte (in 2019 deels vernieuwd) en de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer is in 2000/2001 uitgebouwd, waardoor zij een oppervlakte heeft verkregen van ruim 40m². Naast een fraaie eikenhouten vloer is ook de woonkamer afgewerkt met licht gespoten wanden en een licht gespoten plafond (deels met inbouwspots). De aanwezige raampartijen in de achtergevel zorgen veel natuurlijke daglichttoetreding, hetgeen van de woonkamer een extra aangename verblijfsruimte maakt. Naast een ruim zitgedeelte beschikt de woonkamer ook over een grote eethoek, waar het plaatsen van een zes- of acht-persoons eettafel geen enkel probleem is; Gezellig! In 2017 is een deel van de scheidingsmuur tussen de woonkamer en keuken weggehaald, waardoor er ook tot de eethoek veel daglicht kan toetreden. De moderne half open keuken (2012) is gelegen aan de voorzijde van de woning, met uitzicht op het speelveldje. Naast de nodige kast- en laderuimte is de keuken ingericht met diverse keukenapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combioven.

Op de 1e verdieping treffen we naast de overloop drie prima formaat slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en separate toiletruimte (2014) aan. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 16m², 8,5m² en 7m² en zijn allen afgewerkt met een nette laminaatplankenvloer, licht gespoten wanden en licht gespoten plafonds. De geheel betegelde badkamer (2014) is ingericht met een inloopdouche, een ligbad en vaste wastafel met meubel.

Middels een vaste trap is de voorzolder bereikbaar, waar naast de nodige bergruimte tevens de cv-combiketel (2006), het witgoed en mechanisch ventilatiesysteem opgesteld staan. Via de voorzolder is de vierde slaapkamer bereikbaar (ca. 19m²) met extra bergruimte achter de knieschotten. Ook is via een luik nog een kleine bergvliering bereikbaar. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatplankenvloer en geverfde wanden.

De op het Oosten gelegen achtertuin is vanuit de woonkamer middels een loopdeur bereikbaar en heeft een oppervlakte van circa 55m² (5,5m¹ breed en 10m¹ diep). Naast sierbestrating en grote(re) antraciet terrastegels is zij afgewerkt met kunstgras, een fijne overkapping (ca. 5m²), praktische tuinberging (7m²) en handige achterom.

De Buitenpas 4 is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie en beschikt over een definitief energielabel B.
De Buitenpas 4 is op de nodige punten gemoderniseerd, waaronder de keuken (2012/2016), de badkamer en toiletruimte op de 1e verdieping (2014) en de toiletruimte beneden (2019).
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 127m².

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 449
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 55
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2006
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 449
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 55
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2006
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars