Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE ENGELSE TUIN

Welkom in de Engelse Tuin, waar dit huis zich als een veelbelovende kans presenteert voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een warme thuisbasis. Deze woning biedt niet alleen een praktische indeling en veel potentieel voor verbetering, maar ook een scala aan voordelen die het tot een aantrekkelijke optie maken voor een breed publiek.

KENMERKEN DIE ERUIT SPRINGEN

Lichte Woonkamer: Een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, ideaal voor een comfortabele leefruimte.
Functionele Ruimtes: Een dichte keuken met apparatuur, een serre voor extra leefruimte en een praktische bijkeuken.
Drie Slaapkamers en Badkamer: De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers en een functionele badkamer met ligbad.
Carport met Vliering: Een grote carport met eigen oprit en extra opslagruimte op de vliering, met potentieel voor een garage.
Ruime Schuur: Een vrijstaande schuur van circa 18 m², perfect voor hobby of opslag.

WONINGBESCHRIJVING

Deze woning in Heeze, gelegen in de sfeervolle wijk 'Engelse Tuin', biedt een solide basis voor gezinnen en stellen die hun eigen woonomgeving willen creëren. Met een woonoppervlakte van 107 m² en een perceeloppervlakte van 262 m², biedt dit huis voldoende ruimte voor comfortabel wonen en het uitoefenen van hobby's.

Dit huis is in goede staat en biedt veel mogelijkheden tot verbetering en aanpassing naar eigen smaak. De aanbouw kan eenvoudig worden uitgebreid. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot verbetering, zoals het omzetten van de carport in een garage, het isoleren van de schuren en het vernieuwen van de badkamer en keuken. Deze aanpassingen maken het mogelijk om het huis verder te vergroten, te verbeteren, te verfraaien en volledig naar eigen smaak te personaliseren.

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De dichte keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. De bijkeuken biedt extra gemak en opslagmogelijkheden.

Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden, elk met voldoende ruimte voor een comfortabele inrichting. De badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel, en biedt alle benodigde faciliteiten.

De grote carport met eigen oprit biedt niet alleen plaats voor het parkeren van een voertuig, maar heeft ook een vliering voor extra bergruimte. De achtertuin, gelegen op het noordoosten, herbergt een ruime schuur van circa 18 m², perfect voor de doe-het-zelver of als opslagruimte.

LOCATIE

De Engelse Tuin staat bekend als een kindvriendelijke en gezellige buurt, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige omgeving om thuis te komen. Met zijn gunstige ligging nabij uitvalswegen zoals de A2 en de Strabrechtse Heide, biedt deze wijk een perfecte balans tussen landelijk wonen en stedelijke voorzieningen. Bovendien bevindt het huis zich op korte afstand van het bruisende centrum van Heeze, met alle nodige faciliteiten en goede scholen binnen handbereik. Heeze zelf staat bekend als een pittoresk dorp met een rijk cultureel erfgoed, waar jaarlijks evenementen zoals de Brabantse Dag het dorpsleven verrijken. Last but not least, de woning beschikt over een prachtige grote tuin, perfect voor ontspanning en buitenspelen.

Met al deze voordelen en mogelijkheden is deze woning in de Engelse Tuin een uitstekende keuze voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een warme, gastvrije thuisbasis. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 378

Overige

Perceel oppervlakte 262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 378

Overige

Perceel oppervlakte 262

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij