Maak nu een afspraak voor deze woning

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Beschrijving

Tarwestraat 63 Berghem

Ruime hoekwoning in populair Berghem
Wie aan de vrije oostkant van gewild Berghem mag opgroeien, kan dat heerlijk zorgeloos doen! Spelen kan naar hartenlust en basisscholen zijn vlakbij. De wijk Piekenhoef is bovendien modern, groen en ruim opgezet. De Tarwestraat is een pareltje: je krijgt er dat echte thuisgevoel. De speelse, nette woningen zijn namelijk gebouwd met wooncomfort hoog in het vaandel en hebben een vriendelijke uitstraling. Dat geldt ook voor de omgeving, waardoor deze woning niet alleen heel geschikt is voor gezinnen, maar ook voor senioren.

Guldane vertelt: wij hebben hier met veel plezier gewoond. Twaalf jaar maar liefst! Inmiddels studeren onze drie kinderen en wordt het tijd voor een nieuwe fase. Groot voordeel was destijds dat basisscholen de Fonkeling en Zuiderlicht op loopafstand zijn. De straat is verder rustig: er komt weinig verkeer en de auto’s die er rijden, worden afgeremd door de grote, groene vakken. Dat maakt dat het heerlijk rustig wonen is. In de straat is een speeltuintje voor de jongere kinderen, met mooie speeltoestellen als een wip en glijbaan. Even verderop is een voetbalveldje en zijn voorzieningen voor de stoerdere skaters. Buitenspelen kan hier dus volop, en dat is echt fijn. De hele dag binnen zitten vind ik maar niets. Laat maar lekker rennen en rauzen buiten!”

Buitengevoel
De Tarwestraat grenst aan de Hoessenboslaan, die de oostkant van de bebouwde kom markeert. Je bevindt je dus snel op de uitvalswegen, of de ruimte van het buitengebied. Hou je van het buitengevoel, dan heb je geluk: bosgebied Herperduin ligt bijna letterlijk om de hoek. Het is een prachtig natuurgebied om te wandelen, hard te lopen of te fietsen. Tegelijk heb je de luxe van een nieuwbouwwijk: veel voorzieningen zijn binnen fietsafstand. Supermarkten, drogist, sportschool, gezondheidscentrum en verschillende horecagelegenheden: het centrum biedt ruime keus.

Middenin het leven
De woning zelf kenmerkt zich door gebruiksgemak. Er is volop ruimte: zo zijn er maar liefst vier slaapkamers. Guldane: “Er zijn er drie op de eerste verdieping en op zolder hebben we een vierde gemaakt. Een dakkapel daar geeft extra licht en ruimte, waardoor het een volwaardige slaapkamer is geworden. Die zit bovendien aan de noordkant, waardoor het er ’s zomers niet te warm wordt. En ook beneden is er lekker veel ruimte. Kijk maar,” laat ze zien, “de woonkamer is ruim en door de open keuken heeft het huis een open karakter.” De berging met loopdeur is natuurlijk ook heel praktisch en deze kan gemakkelijk worden omgebouwd tot garage. Er zijn al meerdere woningen in de straat waarbij dit is gerealiseerd. Op de eigen oprit is ruimte voor twee auto’s en krijg je visite of geef je een feestje, dan is er in de straat nog meer dan genoeg parkeerruimte. Daarmee is dit een heerlijk woning voor wie middenin het leven staat!

Feiten en kenmerken
- Ruim perceel
- Vloerverwarming
- Eigen oprit
- Drie slaapkamers op de eerste etage
- Vierde slaapkamer op zolder (met dakkapel)
- Badkamer met ligbad, aparte douche en toilet
- Mogelijkheid tot realiseren garage
- Woonoppervlakte: circa 133 m2
- Inhoud: circa 452 m3
- Perceeloppervlakte: 270 m2

Oplevering: in overleg

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 270
Tuin achter Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Evelien Ploegmakers

Wagenwielpad 10
5347HC Oss (Noord-Brabant)
T: 06-22197590
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Tarwestraat in Berghem?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis