Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE MOLENSTRAAT 118 TE TILBURG
Ben je dol op het stadse leven en op zoek naar een instapklare woning voor twee (of meer)? Ontdek dan deze parel in de wijk Loven-Besterd, waar historische charme en modern comfort samensmelten. Deze volledig -maar met behoud van het authentieke karakter- gerenoveerde woning biedt een sfeervolle en-suite woonkamer, een luxe woonkeuken en een zonnige achtertuin op het zuiden. Perfect voor wie het beste van twee werelden zoekt: de gezelligheid van de stad en de rust van een thuis.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Authentieke schoonheid ontmoet modern gemak in deze stijlvol gerenoveerde woning.
- De en-suite woonkamer ademt sfeer met schuifdeuren, ingebouwde kasten en openslaande tuindeuren.
- Culinaire hoogstandjes creëer je in de separate woonkeuken, voorzien van een kookeiland en topapparatuur.
- Fris en functioneel: de sanitaire ruimte met washoek, wandcloset en fonteintje, vernieuwd in 2023.
- De ruime overloop op de 1e verdieping leidt via een corridor naar een riante slaapkamer en een moderne/luxe badkamer (2020) met inloopdouche, 2e toilet en badmeubel.
- De tweede verdieping verrast met een riante open ruimte, ideaal voor extra slaapkamer(s).
- Geniet van privacy en zon in de diepe achtertuin met ideale zuidligging.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter verhaalt van zorgvuldige keuzes en liefde voor detail. Met een woonoppervlakte van 112 m² biedt dit huis in Loven-Besterd meer dan alleen een dak boven je hoofd; het biedt een ervaring. De woonkamer, met zijn robuuste eiken vloer en authentieke elementen, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners. De hal, met originele granitovloer, verwelkomt je met open armen.

De keuken is een droom voor elke hobbykok. Het kookeiland staat centraal en nodigt uit tot samenzijn, terwijl de inbouwapparatuur garant staat voor culinaire prestaties. De verdiepte trapkast biedt verrassend veel opbergruimte, een slimme toevoeging aan deze ruimte.

Op de eerste verdieping vind je een corridor die de slaapkamer met de overloop verbindt, inclusief een vaste kast voor extra opbergruimte. De slaapkamer zelf is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een werkhoek. De luxe badkamer, vernieuwd in 2020, is een toonbeeld van stijl met houtlook tegelvloer, inloopdouche en betonlook wastafel.

De tweede verdieping verrast met een riante open ruimte, voorzien van een dakkapel, laminaatvloer en strak stucwerk. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en extra (slaap)kamers realiseren.

Dankzij de dubbele beglazing (HR) en dakisolatie geniet je van een comfortabel binnenklimaat en lage stookkosten. De achtertuin is een verborgen juweel, waar je in alle privacy van de zon geniet.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
In deze gerenoveerde woning in Loven-Besterd geniet je van een sfeervolle en-suite woonkamer, een moderne woonkeuken met kookeiland, een luxe badkamer en een zonnige achtertuin. De perfecte combinatie van authentieke details en modern comfort maakt dit huis tot een uniek thuis.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT
Voel de warmte van de zon in de tuin, proef de sfeer in de luxe keuken, hoor de stilte in de ruime slaapkamer, zie de schoonheid van de authentieke details en ruik de frisheid van een huis dat klaar is voor zijn nieuwe bewoners. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je verhalen bouwt en herinneringen maakt. Welkom thuis in Loven-Besterd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 112

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 112

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg