Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BOUWKAVEL VAN 532M2 - UW KANS VOOR EEN VRIJSTAANDE DROOMWONING!
Ontdek deze unieke kans om uw droomhuis te realiseren op een bouwkavel van maar liefst 532m2. Met een maximale hoogte van 11 meter heeft u alle vrijheid om een prachtige vrijstaande woning te creëren, precies zoals u voor ogen heeft. En het beste van alles? Dit stukje grond is volledig van u!

EIGEN GROND - UW EIGENDOM, UW VERHAAL
Deze bouwkavel biedt u de mogelijkheid om eigenaar te worden van uw stukje Moerdijk. Geen erfpacht of andere beperkingen – gewoon 100% eigendom, zodat u de regisseur bent van uw eigen woonverhaal.

RUSTIGE GEMEENTE MOERDIJK - UW OASE VAN KALMTE
Geniet van de rust en ruimte in de gemeente Moerdijk. Een ideale omgeving om uw droomwoning te realiseren en te genieten van het beste dat wonen te bieden heeft.

UW BUURTSUPER DICHTBIJ EN NABIJ ZEVENBERGEN
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de gezellige buurtsuper. Een lokale plek waar u niet alleen uw boodschappen doet, maar ook deel uitmaakt van de gemeenschap. Voor de overige boodschappen kunt u terecht in buurgemeente Zevenbergen.

GUNSTIGE LIGGING - UW TOEGANG TOT BREDASE BRUISENDHEID EN ROTTERDAMSE DYNAMIEK
Deze bouwkavel biedt een strategische ligging met gemakkelijke toegang tot zowel Rotterdam als Breda. Ervaar het beste van twee werelden – de bruisende dynamiek van Rotterdam en de gezellige charme van Breda – allemaal binnen handbereik.

UW EIGEN MINI-NATUURGEBIED
Heeft u De Appelzak al ontdekt? Een bijzonder mini-natuurgebied met alles ineen: prachtig bos, fraaie flora en een sfeervol strandje! Geniet van de natuurlijke schoonheid op steenworp afstand van uw toekomstige droomwoning.

BOUWVOORSCHRIFTEN - UW LEIDRAAD NAAR PERFECTIE
Vraag naar de bouwvoorschriften om ervoor te zorgen dat uw droomwoning in overleg met uw eigen adviseurs voldoet aan alle eisen. Waar wacht u nog op? Grijp deze kans en bouw hier uw droomwoning in de gemeente Moerdijk. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw woondromen werkelijkheid worden!

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 532

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 532

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Moerdijk