Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het vrijstaande woonhuis met bijgebouwen, zwembad en 950 m² grond is centraal gelegen in buurtschap Calfven tussen Hoogerheide en Ossendrecht in een landelijke en bosrijke omgeving.

De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide, waaronder winkels, basisscholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en gezondheidsvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Bergen op Zoom, Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het bouwjaar van het woonhuis is omstreeks 1970. Het woonhuis is in de loop der jaren uitgebreid en heeft een traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betonnen (begane grond), gedeeltelijk houten (eerste verdieping) vloeren, stenen buitengevels en zadeldak gedekt met pannen. Het woonhuis is voorzien van muur- en dakisolatie en dubbele beglazing.

Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van circa 165 m² en een inhoud van circa 550 m³.

Het woonhuis wordt gekenmerkt door de riante woonoppervlakte, de ruime woonkamer, de dichte keuken met ruime keukenopstelling, de aanwezigheid van 6 slaapkamers waarvan er zich 3 op de begane grond bevinden, de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen met eveneens de complete badkamer op de begane grond, de aanwezige bijgebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van maar liefst circa 68,5 m² en waaronder een vrijstaande garage en een vrijstaande dubbele garage, de privacy biedende achtertuin met riante overkapping aansluitend aan het woonhuis, het verwarmde zwembad met overkapping en de ligging in een landelijke, bosrijke en centrale omgeving.

Indeling
Begane grond: de ruime hal/ entree aan de voorzijde van het woonhuis biedt toegang tot de meterkast (12 groepen, krachtstroom, 2 aardlekschakelaars), de toiletruimte, de ruime woonkamer, de dichte keuken, de eerste slaapkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal/ entree heeft een tegelvloer, granol wanden en open nader af te werken plafond.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk houten panelen wanden en houten panelen plafond en is ingericht met een staand toilet en fonteintje.
 
De ruime woonkamer (circa 34 m²) heeft een tegelvloer met vloerverwarming, gedeeltelijk granol, gedeeltelijk kunststof panelen wanden, houten panelen plafond met spotlights en schouw met open haard. De woonkamer biedt toegang tot het portaal.

De dichte keuken (circa 13 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk sierpleister wanden en aluminium panelen plafond met spotlights. De ruime keukeninrichting in U-vorm en met een rechte opstelling heeft een kunststof aanrechtblad, anderhalve spoelbak, close-in boiler, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. In de keuken zijn eveneens de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.  De keuken biedt toegang tot de ruime en sfeervolle houten overkapping en de achtertuin.

De eerste slaapkamer (circa 7 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een pvc vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Uiteraard is deze kamer voor meerdere doeleinden geschikt en kan deze ook uitstekend functioneren als kantoor-, en/of hobbyruimte, praktijk- en/of speelkamer.

Het portaal heeft een tegelvloer met vloerverwarming en met een aantal traptreden, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk gipsplaten wanden en gipsplaten plafond en biedt toegang tot de tweede en derde slaapkamer, de inloopkast, de badkamer en middels een wenteltrap het tweede gedeelte van de eerste verdieping.

De tweede slaapkamer (circa 9,5 m²) heeft een pvc vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en stucwerk plafond.
 
De inloopkast (circa 7 m²) heeft een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en stucwerk plafond. In de inloopkast is de vloerverwarmingsunit opgesteld.

De ruime en complete badkamer (circa 9 m²) heeft een tegelvloer met vloerverwarming, betegelde wanden en panelen plafond met spotlights en is ingericht met een dubbele wastafel, doucheruimte, ligbad, staand toilet en designradiator.

De riante derde slaapkamer (circa 25 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden, gipsplaten plafond, sauna en een schuifpui met toegang tot de achtertuin. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

De bergzolder (circa 9 m²) heeft een houten vloer, gipsplaten wanden, de dakconstructie in het zicht en dakraam. Op deze zolder is de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen aanwezig.

Eerste gedeelte eerste verdieping: ruime overloop met houten ondervloer, gedeeltelijk gipsplaten, gedeeltelijk stucwerk wanden en de dakconstructie in het zicht. De overloop biedt toegang tot de vierde en vijfde slaapkamer.

De vierde slaapkamer (circa 7,5 m²) heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en dakraam. In deze slaapkamer bevindt zich de CV-ruimte waarin de CV-installatie (Nefit, bouwjaar 2003) is opgesteld.
 
De vijfde slaapkamer (circa 13,5 m²) heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, twee dakramen, wastafel en aan twee zijden bergruimte onder het schuine dakvlak.

Tweede gedeelte eerste verdieping: middels wenteltrap bereikbare zesde slaapkamer (circa 7,5 m²). Deze slaapkamer heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, dakkapel over de volledige lengte en aan één zijde bergruimte onder het schuine dakvlak.

Vrijstaande garage met berging
De vrijstaande garage met berging heeft een gezamenlijke oppervlakte van circa 40,5 m² (respectievelijk circa 22 en 18,5 m²). De garage met berging heeft een tegelvloer, stenen gevels en zadeldak gedekt met pannen en is voorzien van elektriciteit. Tevens is in de garage de pompinstallatie ten behoeve van het zwembad opgesteld. De garage is bereikbaar middels een elektrische roldeur en twee loopdeuren vanuit de achtertuin.

Dubbele garage
De vrijstaande dubbele garage heeft een oppervlakte van circa 28 m². De dubbele garage is voorzien van sierbestrating, betonelementen wanden en plat dak. De dubbele garage is bereikbaar middels twee elektrische op afstand bedienbare kanteldeuren en een loopdeur aan de zijkant van de garage.
Aan de achterzijde van de dubbele garage bevindt zich een eenvoudige houten berging.

Tuin en verdere inrichting
De privacy biedende achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, riante fraaie houten overkapping, verwarmd zwembad met overkapping, plantenborders, houtopslag en achterom. De riante fraaie houten overkapping aansluitend aan de keuken heeft een oppervlakte van maar liefst circa 33 m² en is voorzien van een lessenaarsdak met polycarbonaat platen.

Het verwarmde zwembad met overkapping heeft een oppervlakte van circa 9 x 5 meter en een diepte van circa 1,60 meter. Het zwembad kan verwarmd worden middels 10 solarmatten welke op het dak van de garage met berging aanwezig zijn.

Aan beide zijden van het woonhuis is een oprit aanwezig, zodat voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig is. De oprit aan aan de zuidzijde is voorzien van een dubbele poort.

Zonnepanelen
In 2012 zijn op het dak van het woonhuis 24 zonnepanelen geïnstalleerd. In 2020 bedroeg de jaaropbrengst circa 5.000 kWh.

Bijzonderheden 
- Gunstig gelegen riant vrijstaand woonhuis met een woonoppervlakte van maar liefst circa 165 m²;
- Ruime woonkamer en dichte keuken met ruime opgestelde keukeninrichting;
- Er zijn zes slaapkamers aanwezig, waarvan er zich drie op de begane grond bevinden;
- Met de complete badkamer en drie slaapkamers op de begane grond behoort gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden;
- Privacy biedende achtertuin met een riante en sfeervolle houten overkapping aansluitend aan de keuken;
- Verwarmd zwembad met overkapping, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar door te zwemmen in eigen tuin;
- Vrijstaande stenen garage met berging (gezamenlijk oppervlakte circa 40,5 m²);
- Dubbele vrijstaande garage (oppervlakte circa 28 m²), welke voorzien is van twee elektrische op afstand bedienbare kanteldeuren;  
- Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein met een oprit aan beide zijden van het woonhuis. De oprit aan de zuidzijde is voorzien van een dubbele poort;
- Er zijn 24 stuks zonnepanelen aanwezig;
- Ideale mogelijkheid om het woonhuis naar eigen inzicht verder te moderniseren;
- Het woonhuis is centraal gelegen in buurtschap Calfven tussen Hoogerheide en Ossendrecht in een landelijke en bosrijke omgeving met in de directe nabijheid schitterende wandel- en fietsroutes;
- Om een goede indruk te krijgen van het vrijstaande woonhuis is een bezichtiging aan te bevelen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Zwembad Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2003
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 950
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 19
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Zwembad Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2003
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 950
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 19
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.