Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het winkelpand met bovenwoning en circa 370 m² grond is centraal gelegen in het dorp Ossendrecht. Een fraaie woon- en werklocatie van royale opzet, in een strategische omgeving met een goede bereikbaarheid, goede parkeergelegenheid en op geringe afstand van uitvalswegen.

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, apotheek, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het bouwjaar van het woon- en winkelpand is omstreeks 1963. Het woon- en winkelpand heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels, plat dak met bitumineuze dakbedekking en lessenaarsdak gedekt met golfplaten. Het pand is voorzien van stalen en houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.

Het woon- en winkelpand heeft een inhoud van circa 1.300 m³. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 242 m² (inclusief kantoor, kantine, werkplaats en magazijn). De bovenwoning heeft een woonoppervlakte van circa 110 m².

Het woon- en winkelpand wordt gekenmerkt door de ruime opzet, de vele gebruiksmogelijkheden, de ruime bovenwoning met 3 slaapkamers, de privacy biedende achtertuin en zijn unieke ligging midden in het centrum van Ossendrecht met uitzicht op de Markt.

De winkelruimte
De winkelruimte bevindt zich op de begane grond op de hoek van het Hondseind en de Markt en heeft de volgende indeling:

Entree winkelruimte (circa 115 m²) aan de voorzijde van het pand met gedeeltelijk tegelvloer, gedeeltelijk vloerbedekking, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk winkelpanelen wanden en systeem plafond. De winkelruimte biedt een schitterend uitzicht over de Markt. De winkelruimte biedt toegang tot de kantoorruimte en de hal.

De kantoorruimte (circa 12,5 m²) heeft een tegelvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. De kantoorruimte biedt toegang tot de trapkast (met groepenkast) en de kantine.

De kantine (circa 14 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en panelen plafond. De keukeninrichting in hoekopstelling is voorzien van een houtfineer aanrechtblad, spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser. De kantine biedt toegang tot de hal, de werkplaats en de achtertuin.

De hal heeft een tegelvloer, granol wandafwerking en panelen plafond. De hal biedt toegang tot de CV-ruimte waarin de CV-installatie is opgesteld (Remeha, bouwjaar onbekend), de meterkast en de trapopgang naar de bovenwoning.

De werkplaats (circa 28 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond. De werkplaats is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met RVS aanrechtblad en spoelbak en aparte groepenkast. De werkplaats biedt toegang tot de toiletruimte, de trapkast, het tweede gedeelte van de werkplaats, de gesloten trapopgang naar de eerste verdieping en middels dubbele openslaande deuren de achtertuin.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond en is ingericht met een staand toilet. Tevens is in de toiletruimte de close-in boiler (Daalderop) ten behoeve van de keuken opgesteld.

Het tweede gedeelte van de werkplaats (circa 22 m²) heeft een vinyl vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond en kan tevens uitstekend functioneren als kantoorruimte. Het tweede gedeelte van de werkplaats biedt tevens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: magazijn (circa 34,5 m²) met betonnen vloer, stucwerk wanden en balken plafond.

De bovenwoning

De bovenwoning heeft een woonoppervlakte van circa 110 m².
 
De bovenwoning heeft de volgende indeling:
Eerste verdieping: middels rechte trap bereikbare ruime hal/ entree met tegelvloer, granol wandafwerking, stucwerk plafond, lichtkoepel en garderobenis. De hal/ entree biedt toegang tot de inbouwkast, de woonkamer, de dichte keuken, de badkamer en de drie slaapkamers.

De ruime, lichte en sfeervolle woonkamer (circa 34,5 m²) op de hoek van het Hondseind en de Markt heeft een tegelvloer, gedeeltelijk granol, gedeeltelijk behang wanden en stucwerk plafond. De woonkamer biedt een schitterend uitzicht over de markt van Ossendrecht.

De dichte keuken (ruim 4,5 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond. De keukeninrichting in rechte opstelling heeft een kunststof aanrechtblad, spoelbak, losstaand 4-pits elektrisch fornuis met oven, afzuigkap en losstaande koelkast met vrieslade.

De badkamer (ruim 6,5 m²) heeft een vinyl vloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk plafond en lichtkoepel en is ingericht met een wastafel, ligbad met douchegelegenheid, staand toilet en de aansluitingen voor de wasmachine. Tevens is in de badkamer de boiler opgesteld (Daalderop, 80 liter, bouwjaar onbekend).

De eerste slaapkamer (circa 16 m²) aan de achterzijde van de bovenwoning heeft een parket vloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk behang wanden, stucwerk plafond en drie inbouwkasten.

De tweede slaapkamer (circa 13 m²) aan de voorzijde van de bovenwoning is voorzien van een vinyl vloer, behang wandafwerking, stucwerk plafond en inbouwkast.

De derde slaapkamer (circa 14 m²) aan de voorzijde van de bovenwoning is voorzien van een vinyl vloer, behang wandafwerking, stucwerk plafond en inbouwkast.

Tuin en verdere inrichting
De achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, gazon en houten tuinhuis.  Vanuit de achtertuin is middels een poort de Markt bereikbaar.

Bestemmingsplan
Het woon- en winkelpand is gelegen binnen het bestemmingsplan “Bebouwde kom Ossendrecht – Calfven, 1e herziening”. Het woon- en winkelpand heeft de bestemming “Centrum”.
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel;
- dienstverlening;
- horeca van categorie 1, 2 en 3;
- kantoor;
- maatschappelijke voorzieningen;
- wonen, mits dit niet leidt tot woningvermeerdering;
met dien verstande dat:
- deze functies, met uitzondering van 'wonen', uitsluitend op de begane grond zijn toegestaan;
- functieverandering binnen de bestemming is onder voorwaarden toegelaten.
 
Bijzonderheden
- Bijzondere en centrale ligging aan de Markt in het centrum van Ossendrecht;
- Functionele bovenwoning met een woonoppervlakte van circa 110 m² en een ruime, sfeervolle en lichte woonkamer en 3 slaapkamers;
- In de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid;
- Goede openbaar vervoer- en ontsluitingsmogelijkheden;
- Uitstekende mogelijkheden om wonen en werken te combineren;
- Het pand is naast de detailhandelfunctie geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder volledig wonen;
- Hondseind 1 en Markt 23 vormen momenteel één geheel. Bij gesplitste verkoop zullen een aantal aanpassingen noodzakelijk zijn, waaronder het opstellen van een splitsingsakte en kadastrale perceelsplitsing;
- Markt 23 bestaat uit een dubbele garage en bovenwoning. Indien gewenst kan Hondseind 1 en Markt 23 als geheel te koop worden aangeboden;
- Bij verkoop zal een niet zelfbewoningsclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen;
- Voor de juiste ondernemer een buitenkans om dit pand te kopen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 1300
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel G
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 370
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Remeha Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1500 Breedte: 500 Oppervlakte: 75
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 1300
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel G
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 370
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Remeha Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1500 Breedte: 500 Oppervlakte: 75
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed