Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het sfeervolle vrijstaande woonhuis met garage en 2.020 m² grond heeft een unieke ligging in het buitengebied van Ossendrecht met een schitterend uitzicht over de agrarische landerijen.

Ossendrecht heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder sportaccommodaties, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het bouwjaar van het woonhuis is omstreeks 1971. Het woonhuis heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels en zadeldak gedekt met pannen. Het woonhuis is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Het woonhuis heeft een inhoud van circa 710 m³ (inclusief garage) en een woonoppervlakte van circa 165 m².

Het woonhuis wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om het woonhuis geheel naar eigen wens te moderniseren, de ruime, lichte, sfeervolle en tuingerichte woonkamer, de woonkeuken aan de voorzijde van het woonhuis, de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort, de drie slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping, de praktische en ruime inpandige garage (circa 26,5 m²), de ruime perceeloppervlakte, de mogelijkheid om maximaal 200 m² aan bijgebouwen op te richten en de unieke ligging in de polder van Ossendrecht met uitzicht over de agrarische landerijen.

Indeling
Begane grond: de fraaie hal/ entree aan de voorzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, gedeeltelijk behang, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden en gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk hoog houten panelen plafond. De hal/ entree biedt toegang tot de woonkamer, de woonkeuken, de toiletruimte, de eerste badkamer, de eerste slaapkamer, de bijkeuken en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime, lichte, sfeervolle en tuingerichte woonkamer (circa 48,5 m²) heeft een vinyl vloer (met daaronder een parketvloer), stucwerk wanden, stucwerk plafond en houtkachel. Een ruime schuifpui biedt toegang tot het terras en de achtertuin. De woonkamer biedt tevens toegang tot de woonkeuken. De grote raampartijen bieden een fraai uitzicht over de tuin en de agrarische landerijen.

De woonkeuken (ruim 13 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk houten panelen wanden en stucwerk plafond. De keukeninrichting in rechte opstelling en met kastenwand heeft een natuurstenen aanrechtblad, dubbele spoelbak, close-in boiler, 5-pits keramische kookplaat, RVS afzuigkap, oven, koelkast, vrieskast en vaatwasser. De woonkeuken biedt uitzicht op het toegangspad en de agrarische landerijen.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond en is ingericht met een staand toilet en fonteintje.

De eerste badkamer (circa 5,5 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk plafond en mechanische ventilatie en is ingericht met een wastafel, close-in boiler en ligbad met douchegelegenheid. De eerste badkamer biedt toegang tot de eerste slaapkamer.

De ruime eerste slaapkamer (circa 16 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De praktische bijkeuken (circa 6,5 m²) heeft een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en stucwerk plafond en is voorzien van een uitstortgootsteen en de aansluitingen voor de wasmachine. De bijkeuken biedt toegang tot de inpandige garage en de oprit.

De inpandige garage (circa 26,5 m², circa 6,72 x circa 3,96 meter) heeft een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden en de dakconstructie in het zicht. De garage is voorzien van elektriciteit en verwarming en bereikbaar middels een kanteldeur en loopdeur in de voortuin. In de garage is de CV-installatie (Nefit Topline, bouwjaar omstreeks 2006) opgesteld en de meterkast (7 groepen inclusief kookgroep, aardlekschakelaar) aanwezig.

Eerste verdieping: fraaie overloop/ vide met laminaat vloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk behang wanden en gedeeltelijk houten panelen, gedeeltelijk gipsplaten plafond.  De overloop/ vide biedt toegang tot drie slaapkamers en de tweede badkamer.

De eerste slaapkamer (circa 9,5 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, gipsplaten wanden, gipsplaten plafond en dakkapel.

De tweede slaapkamer (circa 8 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, behang wandafwerking, gipsplaten plafond, dakraam en bergruimte onder het schuine dakvlak.

De ruime derde slaapkamer (circa 19 m²) heeft een laminaat vloer, behang wandafwerking, gipsplaten plafond en aan twee zijden bergruimte onder het schuine dakvlak en biedt toegang tot het balkon (circa 6 m²).

De tweede badkamer (circa 7 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk/ gipsplaten plafond en dakraam en is ingericht met een wastafel, close-in boiler, douchecabine en staand toilet.

De tweede badkamer biedt toegang tot een kleiner bergzolder met betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden en de dakconstructie in het zicht.

Tuin en verdere inrichting
Voor het woonhuis en de tuin is een geasfalteerd toegangspad gesitueerd.

Voor de inpandige garage en naast het woonhuis is een ruime oprit met carport en met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig. De stalen carport (circa 19 m²) heeft een lessenaarsdak met damwandprofielplaten.

De tuin naast en achter het woonhuis is voorzien van een terras, gazon, plantenborders, houten tuinhuis en achterom. Vanuit de tuin is er een schitterend en weids uitzicht over de agrarische landerijen.

Bestemmingsplan
Onlangs is een bestemmingswijzigingsprocedure doorlopen waarbij het woonhuis met inpandige garage en verdere toebehoren de bestemming “Wonen” heeft gekregen.
 
Het woonhuis mag uitgebreid worden tot een inhoud van maximaal 750 m³.
Het is tevens mogelijk om nieuwe bijgebouwen op te richten. De gezamenlijke oppervlakte aan bijgebouwen en overkappingen mag maximaal 200 m² bedragen. De maximale goothoogte van bijgebouwen bedraagt 4,5 meter en de maximale bouwhoogte 10 meter.
De uitoefening van een beroep aan huis en/ of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten behoort tot de mogelijkheden.
 
De gemeente Woensdrecht heeft de ambitie om in 2035 geheel energieneutraal te zijn. Om deze ambitie te verwezenlijken wil de gemeente Woensdrecht medewerking verlenen aan het realiseren van windparken. Momenteel is er op de grens van de gemeente Reimerswaal en gemeente Woensdrecht en aldus in de nabijheid een initiatief, namelijk Windpark Ze-Bra. Op de website van de gemeente Reimerswaal wordt een nadere toelichting verstrekt over dit initiatief.

Bijzonderheden
- Gunstig gelegen sfeervol vrijstaand woonhuis met de mogelijkheid om het geheel naar eigen inzicht te moderniseren;
- Ruime, lichte, sfeervolle en tuingerichte woonkamer met houtkachel en schuifpui naar het terras/ de achtertuin;
- Woonkeuken aan de voorzijde van het woonhuis en praktische bijkeuken;
- Eerste slaapkamer en eerste badkamer op de begane grond, zodat gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort;
- Tweede badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping;
- Ruime inpandige garage met een oppervlakte van circa 26,5 m²;
- Het woonhuis is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- De volgende (nuts)voorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, propaangastank (huur) en riolering middels een IBA-tank;
- Het woonhuis is voorzien van een glasvezelaansluiting;
- Mogelijkheid om nieuwe bijgebouwen op te richten met een maximale oppervlakte van 200 m²;
- Ideale locatie om een beroep/ bedrijf aan huis uit te oefenen;
- Het geasfalteerde toegangspad wordt tevens middels een recht van overpad gebruikt door de buren, zijnde het woonhuis met schuur plaatselijk bekend Nieuwe Dijk 1;
- Bij verkoop zal een ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen;
- Het woonhuis is uniek gelegen in de polder van Ossendrecht met een schitterend uitzicht op de agrarische landerijen;
- Om een goede indruk te krijgen van het woonhuis is een bezichtiging aan te bevelen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 710
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Landelijk Ja
BouwjaarCV 2006
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 2020
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Nefit Topline Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 49
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 18
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 850 Breedte: 5500 Oppervlakte: 468
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk
Onderhoud buiten opmerking Redelijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 710
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Landelijk Ja
BouwjaarCV 2006
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 2020
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Nefit Topline Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 49
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 18
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 850 Breedte: 5500 Oppervlakte: 468
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk
Onderhoud buiten opmerking Redelijk

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed