Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer duurzame en recent opgeleverde nieuwbouwwoning. Deze tussenwoning is nul-op-de-meter en beschikt o.a. over 1 slaapkamer, een eigen tuin met berging en een eigen parkeerplaats. Deze woning is gelegen in de zeer populaire nieuwbouwwijk "De Huysackers" in de gemeente Veldhoven.

Algemeen
-Recent (2023) opgeleverde nieuwbouwwoning.
-Zeer duurzame nul-op-de-meter woning met energielabel A++++.
-Warmtepomp (met koeling), 12 zonnepanelen (ca. 4380 WP), triple glas.
-Ideale woning voor starters, alleenstaanden, of eventueel stellen.
-Beschikt over 1 slaapkamer.
-Eigen achtertuin met berging.
-Eigen parkeerplaats op het achtergelegen (mandelig) binnenterrein. De periodieke bijdrage is nog niet bekend.
-De woning is o.a. v.v. een keuken, badkamer, toilet, stucwerk (pleisterwerk wanden) en installaties.
-De woning moet door koper nog verder worden afgewerkt (o.a. vloerafwerking, binnen schilderwerk, tuin).

Begane grond
Via de voordeur is de entree in de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot het ruime toilet, meterkast, technische ruimte (met o.a. wasmachineaansluitingen en warmtepomp) en de woonkamer. De woonkamer beschikt over zeer hoge plafonds voor een speels- en ruimtelijk effect. Vanuit de woonkamer is de trap naar de eerste verdieping bereikbaar. Tevens is er vanuit de woonkamer een toegang tot de achtertuin. De (nieuwe) keuken in rechte opstelling is v.v. diverse kasten en lades, composieten werkblad, gootsteen met mengkraan, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde recirculatie afzuiging, vaatwasser, combi magnetron/oven en een koelkast met vriesvak. Het zeer ruime toilet is deels betegeld en v.v. een hangend toilet en een fonteintje. De kozijnen zijn van hout en v.v. triple glas.

Eerste verdieping
Vanuit de kleine overloop is er toegang tot de slaapkamer met badkamer en-suite. De badkamer is geheel betegeld en v.v. een inloopdouche met regendouche/handdouche en glazen schuifdeur, wastafelmeubel met waskom en mengkraan en een elektrische design radiator. De kozijnen zijn van hout en v.v. triple glas.

Tuin
Deze woning beschik over een (nog aan te leggen) achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. In de achtertuin is reeds een houten berging aanwezig welke is v.v. elektra. Verder is de woning aan de achtergevel nog v.v. een buitenkraantje en een stopcontact.

Parkeerplaats
Vanuit de achtertuin is er toegang tot een gezamenlijk parkeerterrein. Dit terrein is gezamenlijke eigendom (mandeligheid) van de omliggende woningen. Op dit terrein is er een eigen parkeerplaats. Wat de toekomstige periodieke bijdragen zullen zijn voor onderhoud/beheer van het parkeerterrein is nog niet bekend i.v.m. de recent opgeleverde nieuwbouw.

Locatie
Deze woning is gelegen in de zeer populaire nieuwbouwwijk "De Huysackers" in de gemeente Veldhoven. Een nieuwbouwwijk welke in afrondende fase is. Gelegen aan de rand van Veldhoven en op loopastand van de bossen en het buitengebied, maar ook op korte afstand van diverse openbare voorzieningen.
Veldhoven grenst aan het stedelijke gebied van Eindhoven maar ook aan de natuur en landerijen van de Kempen regio. Door de centrale ligging
zijn de uitvalswegen de N2, A2, A50, A58 en A67 zeer nabij. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen. O.a. door grote bedrijven in de regio als ASML, Philips, Daf en High Tech Campus, staat de regio bekend door een bovengemiddelde werkgelegenheid

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 209
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 80
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 209
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 80
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Daan Hoefnagel Makelaardij