Makelaars op Huislijn.nl

Op Huislijn.nl plaatsen ruim 2.500 makelaars huizen. Dit zijn onder andere makelaars die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie NVM, VastgoedPro of VBO. Daarnaast zijn er in Nederland diverse makelaarsformules actief.

NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft al meer dan honderd jaar doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Marktinzicht, expertise en visie liggen ten grondslag aan onze positie. Er zijn inmiddels 3751 leden bij de vereniging aangesloten.

http://www.nvm.nl.

VastgoedPRO

VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Vanuit de behoefte om zich kwalitatief te onderscheiden, vanuit de noodzaak om consumenten en zakelijke opdrachtgevers garanties te geven op het gebied van professionaliteit en deskundigheid, hebben deze professionals zich verenigd. Gezien het feit dat makelaars en taxateurs gelijkwaardige professionals zijn, waarbij weliswaar de beroepen uniek zijn, is in 2009 gekozen tot bundeling van kennis en kracht. Dit heeft geresulteerd in VastgoedPRO, de eerste beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs in Nederland die het vakgebied centraal stelt. VastgoedPRO is hiermee hét keurmerk waar u als consument of zakelijke opdrachtgever op kunt bouwen.

http://www.vastgoedpro.nl

VBO Makelaar

VBO Makelaar behartigt de belangen van 1000 aangesloten makelaarskantoren door heel Nederland. De VBO-makelaars staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stellen in hun dienstverlening de consument centraal. De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan de VBO-gedragscode. Op hun handelen wordt toegezien door een onafhankelijke tuchtcollege. VBO Makelaar heeft een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

http://www.vbo.nl

Koophuis

Het kopen of verkopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Het is dus geen overbodige luxe u hierin te laten bijstaan door een ervaren en deskundige makelaar. Die makelaar vindt u bij Koophuis. Natuurlijk zet Koophuis een breed scala aan communicatiemiddelen in om vraag en aanbod op de woningmarkt bij elkaar te brengen. Huislijn.nl is daar een van.

Binnen de Koophuisvestiging vindt u naast de makelaar ook specialisten op het gebied van hypotheken en verzekeringen. In veel vestigingen kunt u zelfs gebruik maken van pensioenadviseurs en financiele planners. Alles onder een dak dus.

Koophuis is een landelijke organisatie met een geheel eigen visie op het begeleiden van kopers en verkopers van woningen. Onze unieke werkwijze garandeert u een intensieve betrokkenheid bij elke fase van de verkoop of aankoop van een woning.

Koophuis werkt niet alleen, maar werkt samen met u. Samen bereiken we het beste resultaat! Kijk ook op http://www.koophuis.nl.

Vrijehuizenmarkt

Vrijehuizenmarkt is een landelijke professionele franchiseorganisatie voor makelaars

De rol van de makelaar is de afgelopen jaren sterk veranderd door de invloed van internet en de gevolgen van de economische crisis. Grote kantoren met hoge overheadkosten zijn niet meer rendabel te houden. Individuele  spelers kunnen op hun beurt de voortdurende veranderingen niet meer bijsloffen.

Meer dan ooit moet de makelaar het heft in eigen hand nemen en zoals in iedere branche zorgen voor een onderscheidende aanpak. Kleine kantoren die een groot gedeelte van de markt bedienen, hebben de toekomst, maar wel met regionale dekking, landelijke uitstraling en ondersteuning. Een sterk merk draagt bij aan grotere en bovenal snellere naamsbekendheid. de combinatie van lokale, persoonlijke aanpak in samenhang met een landelijk sterke organisatie biedt alle partijen voordeel.

De makelaar-nieuwe-stijl is een breed georiënteerde vakman of -vrouw, die letterlijk van bijna alle markten thuis is. De klant wil niet alleen worden geholpen bij de aan- of verkoop van een woning, maar ook bij de verhuizing, de verbouwing, de inrichting en alle andere aspecten die bij zo’n transactie komen kijken.

De dienstverlening van een makelaar is dus veel omvangrijker dan voorheen, waarbij service en persoonlijke betrokkenheid de kernwoorden zijn. Gekoppeld natuurlijk aan de aloude vakkennis.Zo’n uitdijende en veelomvattende job vraagt gewoon om een zekere mate van samenwerking.

Dát voordeel biedt Vrijehuizenmarkt. Door landelijke profilering te koppelen aan regionale dienstverlening en dat alles tegen scherpere tarieven bereiken wij ook U.

http://www.vrijehuizenmarkt.nl

RE/MAX

RE/MAX (Real Estate MAXimums) is al 34 jaar actief in de makelaardij, en inmiddels is de franchiseformule van RE/MAX de meest succesvolle ter wereld. Binnen het RE/MAX netwerk zijn ruim 120.000 geassocieerden werkzaam in meer dan 65 landen. Daardoor is RE/MAX niet alleen de beste keuze voor uw nationale woonwensen, maar tevens voor uw internationale ambities. Ons netwerk van makelaars is de bron van succes!

http://www.remax.nl.

WittteWoning makelaars

WitteWoning makelaars biedt een eerlijke, volledige en voordelige dienstverdeling aan. Naast de verkoop van de woning, kunt u de WitteWoning makelaars ook inschakelen voor de aankoop van een woning of voor een deskundig hypotheekadvies.

www.wittewoningmakelaars.nl

Bent u op zoek naar een makelaar dan kunt u gebruik maken van onze database.