Over Huislijn.nl

De doelstelling van Huislijn.nl is om het aanbod van woningen van makelaars en de vraag naar woningen bij elkaar te laten komen. Daarbij staat het zoeken naar en het vinden van een woning centraal.

Huislijn.nl staat een uitgebreid aanbod van koopwoningen, huurhuizen en nieuwbouwwoningen. Doordat de makelaar centraal staat op Huislijn.nl is het woningaanbod actueel en compleet. Makelaars kunnen aangesloten zijn bij NVM, VBO of VastgoedPRO, maar dit is geen verplichting. Ruim 2.500 makelaars uit Nederland plaatsen woningaanbod op Huislijn.nl.

Huislijn.nl is al meer dan 10 jaar actief en heeft daarom zeer veel expertise opgebouwd. Om een goede dienstverlening op de website aan te bieden houden wij rekening met de belangen van de makelaar en van de consument. Zo kunnen makelaars het woonaanbod presenteren in hun eigen huisstijl en kunnen huiseigenaren zelf informatie toevoegen over de buurt en ook gave foto’s van bijvoorbeeld de bijzondere tuin of van dat leuke speeltuintje twee straten verderop.

Naast het aanbieden van huizen bieden wij de bezoeker ook door middel van advertenties de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over woongerelateerde zaken, zoals financiële producten en woontips.

Woning staat op Huislijn.nl

Huis gekocht

Staat je huis op Huislijn.nl maak dan gebruik van HuislijnSocial. Dit is de plek om extra informatie en foto's toe te voegen over de buurt. Je kan je buurt een waardering geven en je buren en buurtbewoners vragen om mee te helpen om je huis succesvol te verkopen.

TopHuis

Op Huislijn.nl staan 10.000den huizen een huizenzoeker krijgt dan ook vaak een lange lijst met huizen die te koop of te huur staan. Hoe eerder je huis gevonden wordt hoe meer aandacht. Met een TopHuis vermelding zorg je dat je woning 30 dagen lang als eerste wordt gevonden. En dat zorgt voor extra aandacht. Je makelaar kan snel deze vermelding voor je regelen. Ga voor meer informatie naar 'Huis kopen'.

En vergeet natuurlijk niet je woning op Facebook en Twitter te plaatsen. Gebruik daarvoor de social icoontje die vermeld staan bij je woning.

Staat je woning nog niet op Huislijn.nl?

Dagelijks zijn duizenden woningzoekenden op Huislijn.nl op zoek naar hun droomwoning. Misschien wel naar jouw woning. Je makelaar kan zorgen dat je woning op Huislijn.nl komt te staan. Is je makelaar nog niet aangesloten bij Huislijn.nl, vraag je makelaar dan om contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan voor, dat je makelaar toegang krijgt tot het plaatsen van je woning op Huislijn.nl.

Uiteraard kan je ook zelf je huis op Huislijn.nl plaatsen. Via een mooie module kun je onbeperkt foto's toevoegen en alle informatie over je woning eenvoudig zelf invullen en aanpassen. Vanaf € 17,50 wordt je huis al een maand lang getoond op Huislijn.nl.  Als extra service wordt je woning ook gemaild naar ons bestand met huizenzoekers. Dit biedt je een extra kans om snel je huis te verkopen. Het aanmelden van je huis doe je binnen Mijn Huislijn. Hier kan je ook bijvoorbeeld zien hoe vaak je huis is bekeken en je huis extra promoten.

Ben je op zoek naar een woning?

Iedereen kan altijd op Huislijn.nl terecht voor het zoeken naar een woning. Je kunt je gratis registreren voor Mijn Huislijn en op die manier de woningen waarin je geïnteresseerd bent bewaren en volgen. Je kunt een zoekopdracht instellen waarmee je via e-mail op de hoogte gehouden wordt van woningen die aan jouw voorkeur voldoen.

Hebt je vragen of opmerkingen over de website dan kan je deze mailen naar info@huislijn.nl. Wij zorgen voor een snelle reactie.