U bent makelaar?

Als makelaar plaatst u gratis uw aanbod op Huislijn.nl.

Op Huislijn.nl plaatsen op dit moment 2500 makelaars ruim 150.000 woningen. Niet alleen het aantal woningen is de afgelopen periode hard gegroeid maar ook het aantal bezoekers is gestegen naar 1.000.000 per maand. Maar ons ambitie reikt verder. Door het grote succes hebben wij besloten dat makelaars gratis het woonaanbod kunnen plaatsen. Op Huislijn.nl plaatsen zowel NVM, VBO en VastgoedPRO makelaars hun aanbod als ook allerlei grote makelaarsgroepen als ERA, Garantiemakelaars, Vrijehuizenmarkt en Woon.nl. Makelaars op Huislijn.nl

Grote kwalitatieve huizensite

Dit unieke voorstel doen wij omdat wij geloven in een huizensite waar veel aanbod op een kwalitatieve wijze wordt getoond. Elke dag weer merken wij dat huizenzoekers dit waarderen. Dus geen deeplinks die niet werken en waar de makelaar helemaal geen invloed heeft op zijn/haar aanbod. Of een combinatie van de ene makelaar gratis en de andere makelaar laten betalen. Duidelijkheid voor iedereen! Alle makelaars mogen gratis het aanbod op Huislijn.nl plaatsen. Op deze manier creëren wij dé woonportal voor zowel makelaars als huizenzoekers.

Meer bezoekers

Huislijn.nl gaat zich volledig richten op de groei van het aantal bezoekers. Een van succesfactoren is dat Huislijn.nl heel goed gevonden wordt als mensen op zoek zijn naar een woning op internet. Een nieuwe pijler is dat wij huiseigenaren maar ook buurtbewoners op een leuke en informatieve wijze betrekken bij de verkoop van de woning. Huislijn Social zorgt voor betrokkenheid bij de huiseigenaar en buurbewoners en voor nieuwsgierigheid bij de potentiële kopers.

Automatische koppeling

Om niet extra in te voeren, heeft Huislijn.nl met een groot aantal partijen een koppeling zoals VastgoedPro, VBO, Makelaarsland, Remax, iBlue, Venum, RealWorks, Goes & Roos, Vrijehuizenmarkt, Yawi, KB Estate-Ware, Skarabee, Yesco. Hierdoor kunnen wij altijd correct en actueel het aanbod van de makelaars plaatsen. Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van onze invoermodule of xml-koppeling.

Makelaar Centraal

Makelaars kunnen zich op een unieke wijze onderscheiden. Geen algemene advertenties meer, maar makelaars kunnen zelf advertenties plaatsen van relaties waarmee zij samenwerken. Alle inkomsten zijn dan ook voor de makelaar. Daarnaast biedt Makelaar Centraal de volgende mogelijkheden:

  • groot logo van uw kantoor (in plaats van Huislijn.nl)
  • foto van de makelaar of foto van uw kantoor
  • u kunt eigen advertenties van lokale relaties toevoegen
  • andere adverteerders op Huislijn.nl worden niet meer getoond op uw pagina's
  • link naar uw website
  • woning van de maand via een fotoslider
  • integratie van uw social media (inclusief eigen Twitterbox)
  • eigen bestand opbouwen van huizenzoekers
  • informatie over VastgoedPro
  • tonen van recent in de verkoop genomen en verkochte woningen

Meer informatie en voorbeelden: Makelaar Centraal

Interesse?

Wilt u net als 2.500 collega makelaars uw aanbod op Huislijn.nl plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Huislijn.nl BV
Postbus 443
3300 AK Dordrecht
Telefoon: 078 - 677 57 57
E-mail: info@huislijn.nl