U bent makelaar?

Plaats uw aanbod op Huislijn.nl.

Op Huislijn.nl plaatsen op dit moment 2.500 makelaars koopwoningen, nieuwbouwwoningen, huurwoningen, kamers en recreatiewoningen. Op Huislijn.nl plaatsen zowel NVM, VBO en VastgoedPRO makelaars hun aanbod als ook allerlei grote makelaarsgroepen als ERA en Garantiemakelaars.

Makelaars op Huislijn.nl

Grote kwalitatieve huizensite

Dit unieke voorstel doen wij omdat wij geloven in een huizensite waar veel aanbod op een kwalitatieve wijze wordt getoond. Elke dag weer merken wij dat huizenzoekers dit waarderen. Dus geen deeplinks die niet werken en waar de makelaar helemaal geen invloed heeft op zijn/haar aanbod.

Meer bezoekers

Huislijn.nl gaat zich volledig richten op de groei van het aantal bezoekers. Een van succesfactoren is dat Huislijn.nl heel goed gevonden wordt als mensen op zoek zijn naar een woning op internet.

Automatische koppeling

Om niet extra in te voeren, heeft Huislijn.nl met een groot aantal partijen een koppeling zoals VastgoedPro, VBO, Makelaarsland, Remax, iBlue, Venum, RealWorks, Goes & Roos, Vrijehuizenmarkt, Yawi, KB Estate-Ware, Skarabee, Yesco. Hierdoor kunnen wij altijd correct en actueel het aanbod van de makelaars plaatsen. Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van onze invoermodule of xml-koppeling.

Makelaar Centraal

Makelaars kunnen zich op een unieke wijze onderscheiden. Geen algemene advertenties meer, maar makelaars kunnen zelf advertenties plaatsen van relaties waarmee zij samenwerken. Alle inkomsten zijn dan ook voor de makelaar. Daarnaast biedt Makelaar Centraal de volgende mogelijkheden:

  • groot logo van uw kantoor (in plaats van Huislijn.nl)
  • foto van de makelaar of foto van uw kantoor
  • u kunt eigen advertenties van lokale relaties toevoegen
  • andere adverteerders op Huislijn.nl worden niet meer getoond op uw pagina's
  • link naar uw website

Meer informatie en voorbeelden: Makelaar Centraal

Interesse?

Wilt u net als 2.500 collega makelaars uw aanbod op Huislijn.nl plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Huislijn.nl BV
Postbus 443
3300 AK Dordrecht
Telefoon: 078 - 677 57 57
E-mail: [email protected]