Privacyverklaring

Huislijn.nl neemt jouw privacy heel serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken.

Je persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd in overeenstemming met de Wet Bescherming persoonsgegevens (‘Wbp’). Wij hebben de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1400411.

Door gebruik te maken van Huislijn.nl (bijvoorbeeld door een account aan te maken voor Mijn Huislijn) stem je uitdrukkelijk en ondubbelzinnig in met de verwerking van je persoonsgegevens volgens dit Privacybeleid.

Het gebruik van persoonsgegevens

Soort persoonsgegevens

Om gebruik te kunnen maken van bepaalde diensten moet je een persoonlijk account aanmaken. Voor dit account is alleen de registratie van een e-mail adres verplicht. Vervolgens als je daar zin in hebt kan je verdere gegevens invullen, zoals je naam, geslacht, adres enz.

Natuurlijk kan je ook inloggen via Facebook of Google+. Hiermee geef je Huislijn.nl toegang tot je voor- en achternaam, e-mailadres, gebruikersnaam, geslacht, en leeftijd.

Doeleinden van het gebruik

Huislijn.nl gebruikt de (persoons)gegevens uit je Huislijn.nl account voor de volgende doeleinden:

  1. Beveiliging van je account Je inloggegevens (e-mail adres en wachtwoord) worden gebruikt voor het beveiligen van je account. Deze inloggegevens kan je altijd wijzigen in je account.
  2. Diensten De (persoons)gegevens uit je Huislijn.nl account kunnen ook worden gebruikt voor levering van door jouw gevraagde diensten. Onder deze diensten wordt begrepen:
    • Het per e-mail doorsturen van een onroerend goed object naar familie, vrienden;
    • Het per e-mail toesturen van nieuwe onroerend goed objecten of wijzigingen in onroerend goed objecten, passend binnen het ingestelde zoekprofiel;
    • Het verzorgen van de communicatie met een makelaar of huiseigenaar; zo kan je bijvoorbeeld brochure aanvragen, een afspraak maken voor een bezichtiging (dit kan ook zonder Huislijn.nl account maar dan dien je wel je naam, adres en e-mail adres in te vullen) of anderszins reageren op het door de makelaar of huiseigenaar gepubliceerde onroerend goed object;
    • Het delen van je persoonsgegevens met je makelaar om te bevestigen dat je de eigenaar bent van het onroerend goed object;
  3. E-mail marketing Uitsluitend indien je daarom hebt verzocht gebruikt Huisijn.nl je e-mailadres voor het versturen van haar nieuwsbrief met daarin aanbiedingen, nieuws of tips. Deze nieuwsbrief kan eveneens uitingen van de bij Huislijn.nl aangesloten partners bevatten. Het gaat hierbij om partners die bijvoorbeeld actief zijn in de markt voor onroerend goed, woning & interieur en financiële dienstverlening.Daarnaast kan je je apart aanmelden voor een nieuwsbrief die wordt verstuurd door derden. Je geeft dan toestemming dan je e-mailadres gebruikt mag worden door partijen die mails versturen met aanbiedingen.
  4. Klantcontact De gegevens uit je account kunnen tevens door Huislijn.nl worden gebruikt voor het behandelen van je vragen en/of klachten en het verstrekken van de door jouw aangevraagde informatie.

Het gebruik van automatisch gegenereerde persoonsgegevens

Soort persoonsgegevens

Bij het gebruik van Huislijn.nl wordt automatisch het IP adres van de gebruiker geregistreerd. Daarnaast wordt je gebruik van Huislijn.nl (bijvoorbeeld surfgedrag of klikgedrag) bijgehouden. Het IP adres wordt tijdelijk in een log bestand opgeslagen.

Doeleinden van het gebruik

Huislijn.nl gebruikt deze automatisch gegenereerde (persoons)gegevens voor de volgende doeleinden:

  1. Onderzoek van gebruik van Huislijn.nl

    Huislijn.nl gebruikt de gegevens met betrekking tot het gebruik van Huislijn.nl voor anoniem en statistisch onderzoek. Doel hiervan is om Huislijn.nl, het gebruiksgemak en dienstverlening te verbeteren. Bovendien kunnen met deze gegevens gerichter advertenties op Huislijn.nl getoond worden. Huislijn.nl gebruikt alleen anonieme gegevens die niet te herleiden zijn tot de individuele bezoeker.

  2. Beveiliging van Huislijn.nl

    IP adressen worden gebruikt om onrechtmatig gebruik van Huislijn.nl te kunnen detecteren en te bestrijden. Een voorbeeld van onrechtmatig gebruik is het ‘spideren’ / ‘crawlen’ (doorzoeken) van Huislijn.nl als gevolg waarvan andere bezoekers hinder ondervinden.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Voor het verwerken van persoonsgegevens kan Huislijn.nl gebruik maken van andere dienstverleners. Deze dienstverleners zullen optreden als bewerker. Zij mogen de persoonsgegevens uitsluitend in onze opdracht verwerken.

Beveiligingsmaatregelen

Huislijn.nl neemt voortdurend passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen om verlies, onrechtmatig gebruik, onrechtmatige verwerking van je persoonsgegevens door anderen tegen te gaan, en ook om de toegang tot uw persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen. Huislijn.nl doet dat onder andere door fysieke (toegangs)beveiliging, gebruik van wachtwoorden, een wachtwoordbeleid, codering van wachtwoorden en encryptie van data afkomstig van bezoekers en Huislijn.nl.

Websites van derden

Dit Privacybeleid heeft alleen betrekking op Huislijn.nl en niet op andere websites.

Toegang, wijziging en verwijdering van uw gegevens

Je kan persoonsgegevens bekijken, wijzigen of verwijderen via je eigen account. Je kunt Huislijn.nl te allen tijde verzoeken om je gegevens te wijzigen of te verwijderen, via info@huislijn.nl.

Wijzigingen

Huislijn.nl behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid te wijzigen. Huislijn.nl adviseert je regelmatig het Privacybeleid te bekijken. Indien je het niet eens bent met de wijzigingen, kunt je je account verwijderen of een verzoek voor de verwijdering aan Huislijn.nl richten.

Vragen?

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons contact op te nemen. info@huislijn.nl