Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning? Met een inhoud van bijna 950m3 heeft u alle ruimte die u zich kunt wensen. De woning heeft 4 slaapkamers en een werkkamer op de begane grond die ook als slaapkamer te gebruiken is. Er is een moderne keuken met kookeiland, eetkamer ensuite die weer aansluit op de tuingerichte woonkamer. Verder beschikt de woning over een grote zolderverdieping welke mogelijkheden biedt om nog 1 of 2 slaapkamers extra te maken.
Deze vrijstaande woning bevindt zich op een kavel van maar liefst 573m2, heeft een ruime achtertuin op het zuiden en is voorzien van een riante garage van maar liefst 32m2.
De woning ligt in de kindvriendelijke wijk Galjoen zuid waar het buurtwinkelcentrum, (basis)scholen, Batavia Haven en Batavia Strand op loop- en fietsafstand liggen.
Indeling:
Begane grond:
Het huis is gebouwd in een jaren 30 stijl met aan de voorkant twee karakteristieke erkers en voorzien van een diepe dakoverstek typerend voor deze periode. De ruime oprit langs de voortuin leidt naar de achterin gelegen garage en is door middel van een houten poort ter hoogte van de voordeur ook af te sluiten. De entree is aan de zijkant van de woning gelegen. Bij binnenkomst kom je in een ruime hal met toilet, garderobe, meterkast en trapopgang. Van hieruit is er toegang tot de aan de voorzijde gelegen werkkamer, de eet- en de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en aan alle kanten valt het licht door de ramen naar binnen, twee openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin.
De eetkamer verbindt de woonkamer en de keuken en is met zijn ruim 15m2 heerlijk ruim te noemen. Hier kunt u dan ook met een groot gezelschap lekker tafelen. Zowel aan de kant van de woonkamer als keuken zorgen dubbele openslaande deuren er voor dat de eetkamer ook volledig kan worden afgesloten. De moderne witte keuken met strakke grepen en zwart natuurstenen werkblad biedt de hobbykok alle ruimte om te kokkerellen. Uiteraard ontbreekt de daarvoor benodigde apparatuur ook niet, zoals een kookeiland met een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, de kastenwand met combi-oven en inbouw koffiemachine en zelfs twee koelkasten met vriezer, en natuurlijk is er ook een vaatwasser, alles van het bekende merk Siemens. De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.
De op het zuidwesten gelegen achtertuin is een tuin voor de zonaanbidder maar ook een plek waar kinderen lekker kunnen ravotten of geniet aan het einde van de dag met een wijntje van de ondergaande zon. De vrijstaande stenen garage is via de poort aan de voorzijde toegankelijk met een auto, maar ook via de deur aan de zijkant is de garage makkelijk te bereiken met bijvoorbeeld de fiets.
Eerste verdieping:
Via de open houten trap komen we op de eerste verdieping waar zicht maar liefst 4 slaapkamers bevinden. De eerste 2 liggen rechts, beiden zijn ruim en licht door de vele raampartijen. Een van de kamers heeft een eigen kleine badkamer met een wastafel en douchecabine. In het midden ligt de wasruimte met de opstelling voor de wasmachine en droger en in de kast bevindt zich de Cv-installatie. Op de overloop is het tweede separate toilet. Daarnaast bevindt zich een luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en een heerlijk ligbad met whirlpoolfunctie, hierin kom je helemaal tot rust. Hier tegenover liggen nog eens twee fijne slaapkamers.
Zolder:
Opnieuw een open trap, deze leidt naar de zolder, een ruimte waar nog van alles mogelijk is. Een speelkamer, fitnessruimte, studeer-/werkkamer, wie zal het zeggen? Door dakramen te plaatsen kunnen hier eenvoudig nog eens een of twee slaapkamers gecreëerd worden. Op deze verdieping bevindt zich ook de WTW-unit.
Op zowel de eerste verdieping als op zolder ligt een nette laminaatvloer.
De inbouwspots in de gehele woning zijn aangesloten op tastdimmers waarbij de lichtsterkte te programmeren is.
Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Kaveloppervlak 575m2
- WTW/Balansventilatie
- Voorzien van alarminstallatie
- Vloerverwarming op begane grond
- 4 slaapkamers, 6 tot 7 mogelijk
- Mogelijkheid tot kantoor aan huis
Wonen in Lelystad
Een bijzonder vriendelijke stad op de grens van land en water. De hoofdstad van de nieuwe natuur en de bakermat van de nieuwste provincie van Nederland. Een stad met een oer-Hollandse geschiedenis, getekend door mensen, gemaakt voor mensen. Hier is wonen leven; jouw woondroom wordt hier werkelijkheid. Niet voor niets geeft Lelystad lucht!
Groen, ruim, veilig en comfortabel. Wonen in Lelystad is fijn. Een verrassend veelzijdig woningaanbod, culturele voorzieningen, goede restaurants en bijzondere natuur, zoals De Markerwadden en de Oostvaardersplassen. En dat binnen een uur rijden van steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle. De vele nieuwbouwprojecten in Lelystad bieden een ruime variatie in woonstijlen en –mogelijkheden. Wonen in het groen, aan de golfbaan, op of aan het water. Met de onbegrensde ruimte en het groene karakter van de stad is iedere woondroom mogelijk.
Woon je in Lelystad dan heb je de Oostvaardersplassen als achtertuin, het IJsselmeer als vijver en een fashion outlet als winkelstraat.?Natuur is in Lelystad altijd dichtbij, zoals Natuurpark Lelystad, ruime parken, grote bosgebieden, het Marker- en IJsselmeer en natuurlijk natuurgebied Oostvaardersplassen. Het is dan ook niet vreemd dat Lelystad heel veel fiets- en wandelpaden heeft, stranden en waterrecreatiemogelijkheden zoals een heus kitesurfstrand.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 948

Overige

Perceel oppervlakte 575

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 948

Overige

Perceel oppervlakte 575

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl