Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Een uniek pand met eindeloze mogelijkheden!

Welkom in dit prachtige woon/winkelpand aan de Van Harenstraat 58-60 in het gezellige Sint Annaparochie. Dit vrijstaande pand heeft niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar biedt ook ruimte voor een bedrijfsdienstwoning en winkelruimte. Ideaal dus voor een ondernemer die graag wonen en werken combineert.

Historie ontmoet moderniteit

Met een bouwjaar van 1888 ademt dit pand historie en charmante details. Vanuit de straat valt de imposante gevel direct op, terwijl het interieur woongedeelte verrassend modern is. De combinatie van historische elementen en hedendaags comfort zorgt voor een unieke sfeer die je meteen bij binnenkomst omarmt.

Ruimte te realiseren voor het hele gezin

Het pand is ingedeeld als bedrijfspand met woonruimte , wat betekent dat er voldoende ruimte is te realiseren voor een heel gezin. Er is genoeg buitenruimte om te genieten van de zon, te spelen of om een gezellige barbecue te organiseren.

Wonen én werken in één

Een van de grote pluspunten van dit object is de aanwezigheid van een bedrijfsdienstwoning en winkelruimte. Dit biedt de mogelijkheid om je eigen onderneming aan huis te vestigen. Doe waar je van houdt en combineer wonen met werken op deze fantastische locatie.

Energielabel G

Het pand heeft een energielabel G. Dit betekent dat er ruimte is voor verbetering op het gebied van energiezuinigheid. Gezien de leeftijd van het pand is dit echter geen verrassing. Door enkele aanpassingen kun je echter het energielabel verbeteren en zo niet alleen het milieu, maar ook je eigen portemonnee een plezier doen.

Locatie, locatie, locatie!

Het pand is gelegen in het gezellige Sint Annaparochie. Deze wijk staat bekend om zijn rustige en vriendelijke sfeer, waar je je direct thuis zult voelen. De Van Harenstraat zelf biedt een goede mix van wonen en bedrijvigheid. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels, restaurants en openbaar vervoersmogelijkheden.

Interesse?

Ben je een ondernemer die droomt van een (woon)werkplek met karakter? Dan is dit pand aan de Van Harenstraat 58-60 echt iets voor jou! Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit unieke stukje Sint Annaparochie. Wacht niet te lang, want dit soort panden zijn zeldzaam!







Twee ingangen aan de voorzijde naar twee winkelruimtes die ook tot één grote winkelruimte te realiseren zijn.
Netto gevelbreedte van wel 16 meter.


Aan de linkerkant entree naar atelier/winkel/werk/woonruimte, vanuit deze ruimte komt men in een tussenhal met kast en deur naar ruime slaapkamer met inloopkast. Vanuit de tussenhal deur naar hal met trapopgang, trapkast, toilet en deur naar kantoor/werkruimte met aanrechtblad en toegang tot binnenplaats.

Vanuit het kantoor komt men via een deur in een tussenruimte met toilet , deur naar kantine met aanrechtblad. en toegang tot een ruime interne ruimte met doorgang naar twee kleinere en een grote ruimte/werkplaats met buitendeur en voormalige garage.

Via deze tussenhal komt men tevens in het grote winkel/bedrijfspand welke aan de voorzijde aan de rechterkant een aparte ingang heeft.

Verder nog een aangebouwde garage voorzien van een elektrische garagedeur

Via de trapopgang komt men in het APPARTEMENT met hal/overloop met toegang tot

a. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.
b. Twee slaapkamers
c. Ruime inbouwkast
d. Bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine/droger en deur naar ruim dakterras.
e. Woonkamer met open keuken en mogelijkheid voor een kachel (er is een rookkanaal aanwezig}.

• Voormalige pastorie 1888
• Bedrijf/Winkelpanden met woon appartement
• Voorheen fietsenwinkel met werkplaats
• Groot pand met meerdere invullingen mogelijk

Mogelijkheid voor :

• Ruim kantoor met kantine etc
• Showroom met winkel ernaast
• Bedrijfsruimte
• Wonen/werken
• Meerdere winkels
• Bed&Breakfast / Bêd & Brochje
• Atelier

Appartement:

• Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en op de begane grond nog 1 grote slaapkamer
• Rechte lichte keukenopstelling 4 ½ jaar geleden vernieuwd
• Groot dakterras


Sint Annaparochie heeft een centrumfunctie voor de omliggende dorpen. Het dorp beschikt over meerdere supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en winkels in huishoudelijke en doe-het-zelfartikelen.

Scholen:
Sint Annaparochie heeft twee lagere scholen: CBS de Slotschool en OBS 't Fonnemint. Het voortgezet onderwijs is sinds 2015 gerealiseerd in Campus Middelsee. Hier wordt onderwijs aangeboden aan leerlingen in het vmbo en de onderbouw van havo en vwo. CSG Ulbe van Houten en CSG Comenius zijn in het gebouw gehuisvest.

In Sint Annaparochie vind je meerder sportverenigingen.


Heeft u interesse in dit multifunctionele pand vraag dan een BEZICHTIGING aan, want om een goede indruk te krijgen is dit zeker een kijkje waard !!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1888
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1888
Woon oppervlakte 399.2
Inhoud woonhuis 1810.4
Aantal verdiepingen 2

Overige

Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 475
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1888
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1888
Woon oppervlakte 399.2
Inhoud woonhuis 1810.4
Aantal verdiepingen 2

Overige

Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 475
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaardij Op Maat