Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BOUWTERREIN ± 1.330 M²
UNIEKE KANS OM UW DROOMHUIS TE BOUWEN! ZEER SCHERP GEPRIJSD! DIT ROYALE BOUWTERREIN WORDT U AANGEBODEN VOOR SLECHTS € 169,17 PER M²!!!!
KOOPSOM € 225.000,--k.k.
SLOOPKOSTEN STAL ± € 10.000,--.
Op het terrein mag een vrijstaand woonhuis (max. 750 m³) met bijgebouw (75 m²) gebouwd worden.
Tussen Vaassen en Apeldoorn, aan de Waterstraat, wordt u aangeboden een ruim bouwperceel van ± 1.330 m². De te bouwen woning krijgt een fraai uitzicht over de landerijen. Het geheel is gunstig gelegen ten opzicht van het dorp Vaassen en de gemeente Apeldoorn. Paleis 't Loo, Kon. Julianatoren, de Apenheul en het centrum van Apeldoorn bevinden zich op minder dan 10 kilometer. Openbaar vervoer ligt op loopafstand.
De bestemming laat de bouw van één vrijstaand woonhuis toe met een inhoud van maximaal 750 m³. Per woning is maximaal 1 bijgebouw van 75 m² toegestaan. De nok en de bouw hoogte bedragen respectievelijk 4.00 en 9.00 meter.
Eventueel tegen meerprijs naastgelegen bouwterrein bij te kopen! (Apeldoornseweg 145 te Vaassen). Het bouwterrein kan geheel naar wens van koper (eventueel zonder bebouwing) worden opgeleverd.
Eventueel is tegen meerprijs een extra stuk grond/weiland groot ± 3.380 m² bij te kopen. Zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Mooie uitrijmogelijkheden en op korte afstand van de bossen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Makelaarskantoor Buitenkamp

Stationsstraat 9
8161CP Epe (Gelderland)
T: 0578 612 552
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Waterstraat in Vaassen?