Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van bosgebied Hatertse Broek is deze prachtige, vrijstaande semi-bungalow te koop met maar liefst 5 slaapkamers, twee badkamers en tuin rondom.

De Weezenhof heeft veel te bieden. De wijk is ruim en groen opgezet. In het winkelcentrum zijn enkele winkels gevestigd. De basisschool is in de buurt. In het naastgelegen bos, Vogelzang geheten, kun je heerlijk wandelen en genieten van de natuur. De bereikbaarheid is goed dankzij de ligging van de wijk aan de A73 en doorgaande weg naar het Nijmeegse centrum. Binnen 15 minuten fiets je onder andere naar de Radboud of het Goffertpark.

Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 243 m² inclusief voormalige inpandige garage
Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte(n): ca. 44 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte(n): ca. 14 m²
Inhoud woonfunctie: ca. 1.075 m³
Inhoud externe bergruimte: ca. 33 m³
Perceelsoppervlakte: 965 m²
Bouwjaar: ca. 1973
Energielabel: C



We lopen via de voortuin naar het overdekte entree. Bij binnenkomst krijg je direct goeie zin. Je kunt stiekem een beetje door de diepte van het huis kijken, de ruimte is groot en gezellig.
Je staat in de ontvangsthal met garderobe nis, moderne meterkast en toegang tot de berging met witgoedaansluitingen. Dit was de voormalige garage. We lopen door naar de gang met vaste kast en lichtkoepel. Met de klok mee starten we met de slaapkamers aan de linkerzijde. Twee naast elkaar, ongeveer even groot. Dan volgt de separate stoomdouche. Vervolgens zie je weer een slaapkamer met diepe, vaste kast, twee schuifkasten en een deur naar de tuin. Daarnaast is nog een kleinere kamer te vinden, welke thans in gebruik is als slaapkamer.
Dan volgt de luxe badkamer met vloerverwarming. Deze is mooi ingericht met een goede regendouche, twee wastafels en een wandcloset. Het ligbad is verdiept geïnstalleerd.

Tot slot is er een modern gastentoilet met wandcloset en fontein.
Dan gaan we eindelijk de living bewonderen. De toegangspui heeft veel glas en dat geeft een licht en ruimtelijk effect. Twee ineenlopende ruimtes met een klein niveauverschil laten je smelten. In het verdiepte gedeelte met hoog plafond, waar een vide mogelijk te maken is, zie je een allesbrander en een luxe, ingebouwde kastenwand. Er zijn hier ook twee maal dubbele deuren naar de tuin en het overdekte terras te vinden. Aan de iets hoger gelegen eetkamer zit een diepe erker met rondom glas. Pak het vogelboek er maar bij, want de vogeltjes vliegen af en aan. De moderne gashaard maakt het nog gezelliger en comfortabeler.
De halfopen keuken is voorzien van allerhande apparatuur, te weten een Quooker, een elektrische combi-oven met gril, een magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een 5-pits gaskookplaat met wokbrander. Er is netjes ingericht en je ziet hier een praktische deur naar de zijtuin en een deur naar de bijkeuken.
In de bijkeuken is er weer een deur naar de zijtuin te vinden, alsmede een uitstortgootsteen, witgoedaansluitingen, een keukenkast en een kelderkast.
De bordestrap naar de etage begint in de woonkamer.


Op de verdieping word je aangenaam verrast. Een prachtig grote kamer met veel ramen in de daklijn met diepe vensterbanken en shutters. Je kunt hier slapen, wonen, werken. Er is een aparte kleedkamer met vaste kasten en een private badkamer met inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.
Het huis heeft de vorm van een paddenstoel en dat geeft binnen veel ruimte, want de muren achter het zichtdak zijn bijna recht.
De technische ruimte met cv-opstelling completeert het geheel.

ALGEMEEN:
Het huis ligt zo mooi in het groen, de eekhoorntjes en diverse bijzondere vogeltjes zijn frequente bezoekers in de tuin. Het pand grenst pal aan het bos. De buurt is gezellig en je komt makkelijk thuis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, op eigen terrein en onder de carport naast het huis.
De overkapping bij het terras geeft een prettige beschutting.
Het zichtdak bestaat uit shingles en het platte deel uit bitumen en is in 2023 vervangen. De cv-ketel is in 2013 geplaatst. Er zijn in 2016 en in 2023 totaal 26 zonnepanelen geplaatst.
Er is een puls met sproei installatie en de tuin is grotendeels omheind met een luxe hekwerk.
In de tuin staat een houten tuinhuis.
In 2016 is het huis voor het laatst geschilderd.

Pluspunten:
-Omgeven door de natuur
-Bijzonder mooie living
-Gelijkvloers wonen
-Moderne afwerking
-Veel ruimte
-26 zonnepanelen,
-Praktisch ingedeeld
-Romantisch aanzien


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 243
Inhoud woonhuis 1075
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 965
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 243
Inhoud woonhuis 1075
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 965
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kera Makelaars