Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Landgoed de Scheleberg bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen: van zandverstuivingen tot bossen en heidevelden.Vanaf het park kunt u met de auto, fiets of te voet de unieke omgeving verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door de natuur en gezellige dorpen en steden zoals Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom. Ook mountainbikers zijn vaak te zien op de fietsroutes nabij Landgoed de Scheleberg.

Op dit prachtige park staat deze volledig gerenoveerde Condor te koop!
Wanneer u vanaf de privé parkeerplaats de tuin in loopt, komt u eerst langs het reeds geplaatste schuurtje. Ideaal voor het parkeren van fietsen, opslaan van gereedschap en noem zo maar op. Via een trappetje komt u uit op het riante tegelterras, welke voorzien is van een aantal leuke plantenbakken met wat groen. Ook zijn er onlangs schuttingen geplaatst om extra privacy te creëren. Het terras is onlangs aangelegd en ook de losstaande overkapping is een goede plaats om o.a. fietsen/scooters te kunnen plaatsen, of misschien wel een gezellig koffiehoekje uit de zon? De vakantiewoning is voorzien van een elektrische zonwering, welke geplaatst is aan de kant van het grote raam.

Kom binnen!
Op het moment dat u de drempel van de vakantiewoning overstapt, komt het vakantiegevoel u tegemoet. De woning is onlangs opnieuw geschilderd en ingericht en laat daarnaast ook mogelijkheid tot het omzetten van de indeling hiervan. Naast de open keuken, beschikt de condor over 2 slaapkamers (1 grote en 1 kleinere), een badkamer met toilet en een woonkamer. Door de grote raampartijen van dit model is er altijd veel lichtinval in de woning. Wilt u het in de avond toch graag iets knusser? bij elk raam zijn er shutters geplaatst die gesloten kunnen worden op ieder gewenst moment.

Kenmerken:

- Woonoppervlakte: 46 m2
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Inclusief koopkavel
- Inclusief tuinaanleg
- Exclusief inventaris

Bent u benieuwd naar deze condor? kom dan vrijblijvend een kijkje nemen!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 46
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 361
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 46
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 361
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij