Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is 'Module Basis 651a'. Een vakantiewoning die geschikt is voor zowel verhuur als eigen gebruik. De met ModiWood bekleedde woning gaat helemaal op in de natuur!

De woning komt met een eigen parkeerplaats en is daarom zeer goed te bereiken. Het perceel oogt ruim, is strak aangelegd en zeer onderhoudsarm. Zodra u de woning betreed krijgt u direct toegang tot alle vertrekken. Beginnend op links met een volledig betegelde badkamer. Deze badkamer is uitgevoerd in een moderne stijl en komt met een toilet, een zeer ruime douche en een wastafelmeubel voorzien van genoeg bergruimte. Grenzend aan de badkamer vindt u het eerste slaapvertrek, een zeer royale master bedroom voorzien van een een ingebouwde kastruimte verscholen achter schuifdeuren. De master bedroom opgeteld met de tweede slaapkamer maakt dat deze woning geschikt is voor maar liefst 5 personen.

Door de hoge plafonds en grote raampartijen ontstaat er een ruimtelijk gevoel. Een ruimtelijke woonkamer voorzien van zowel een zit- als eethoek nodigen zeker uit om even lekker tot rust te komen na een dagje Lunteren ontdekken. De open keuken is voorzien van alle gemakken, biedt genoeg opbergruimte en is meer dan geschikt voor een avondje heerlijke kokkerellen.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiehuis zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 48 m2
Perceelgrootte: 170 m2
Inclusief: inventaris, koopgrond


Over Landgoed de Scheleberg...

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark in Lunteren, gelegen op een prachtige locatie midden op de Veluwe. Het bosrijke vakantiepark komt vaak terug in lijstjes met de mooiste vakantieparken in Nederland. De indrukwekkende oprijlaan zorgt direct voor het ultieme vakantiegevoel. Vervolgens kan het genieten beginnen!

Ontdek tijdens uw verblijf het bosrijke vakantiepark, de verschillende faciliteiten en de natuurrijke omgeving. Het vakantiepark is omringd door vele fiets- en wandelroutes, die leiden naar de mooiste plekken op de Veluwe. De nabije omgeving heeft ook meer dan genoeg te bieden; bij het verlaten van uw vakantiehuis of villa staat u gelijk midden in de Gelderse bossen. Landgoed de Scheleberg ligt centraal in Nederland, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een grote diversiteit aan uitjes. Ontdek een van de mooiste Nederlandse vakantieparken tijdens een verblijf op Landgoed de Scheleberg in Lunteren.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!


Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 170
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 170
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij