Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een vrijstaand huis met veel ruimte? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze woning (bouwjaar 1993) met een bruto vloeroppervlakte van 590m² op een perceel van 688 m2 staat in een rustige en centraal gelegen buurt. Er zijn maar liefst 15 kamers, waarvan mogelijk 11 slaapkamers. Hierdoor heeft het huis vele gebruiksmogelijkheden. Om maar iets te noemen: wonen en werken onder één dak, mantelzorg, groepswonen of realisatie van een B&B.
De auto parkeer je op de ruime oprit of in de dubbele aangebouwde en verwarmde garage met automatische deuren. Voor het huis zijn tevens 3 parkeervakken, dus parkeren is hier geen probleem.
Het dorpscentrum met alle noodzakelijke voorzieningen is op loopafstand. Supermarkt en basisschool zijn heel dichtbij.
De plaats Gendringen ligt in het zuidelijkste puntje van de lieflijke Achterhoek, pal aan de Duitse grens.
Binnen 20 minuten ben je met de auto in het gezellige centrum van Doetinchem met zijn leuke winkels, horeca en ruime cultuuraanbod.


BEGANE GROND

ENTREE
We rijden door de rustige straat naar de woning en worden bij binnenkomst verrast door de knusse sfeer in de hal met houtkleurige plavuizen met vloerverwarming en steens muren. Het ‘stalraam’ zorgt voor een doorkijkje naar de keuken.
De hal heeft een garderobe en een trap naar boven en biedt toegang tot het toilet en de woonkamer.

TOILET
De betegelde toiletruimte heeft een staand closet en een fonteintje. Het raampje zorgt voor daglicht en ventilatie.

WOONKAMER
We zijn wel benieuwd naar de indeling van dit bijzondere huis en gaan naar de woonkamer met naast het zitgedeelte nog voldoende ruimte voor een grote tafel. De houtkleurige plavuizen met vloerverwarming en de grijstint op de muren geven deze doorzon woonkamer een prettige sfeer. Op donkere dagen zorgt de gashaard hier voor gezelligheid en door de vele ramen is er een mooie lichtinval. De openslaande deuren bieden toegang tot het terras.

WOONKEUKEN
Vanuit de woonkamer lopen we door naar de gesloten, royale woonkeuken. Een heerlijke, lichte ruimte met aan twee zijden ramen en openslaande deuren naar het terras. In de keuken liggen ook weer dezelfde houtkleurige plavuizen met vloerverwarming. De grijze, L-vormige keuken met kunststof werkblad heeft veel bergruimte en de benodigde apparatuur is weggewerkt in de kastenwand. Er is voldoende plaats voor een grote eettafel, waaraan je met een kop koffie ook lekker even je krant kunt lezen.

BADKAMER 1, ANNEX SLAAPKAMER
Via de gang achter de keuken komen we in de aangrenzende badkamer/slaapkamer. Deze kamer met veel kastruimte heeft een wastafel met meubel en een inloopdouche.
Het separate, strak betegelde toilet met wand closet is vanuit de gang bereikbaar.

SLAAPKAMER/BEDRIJFSRUIMTE
Via deze zelfde gang komen we in de slaapkamer/bedrijfsruimte met daaropvolgend nog een aangrenzende lichte, open slaapkamer/bedrijfsruimte met deur naar het terras.
Deze ruimte, uiteraard ook van alle gemakken voorzien, heeft een eigen entree en is dus ook van buitenaf bereikbaar via de hal met garderobe.

Achter de slaapkamer/bedrijfsruimte bevindt zich de bijkeuken met een gootsteen en een witgoedaansluiting. Vanuit hier heb je toegang tot een aangrenzende extra ruimte/berging en er is een deur naar buiten. Via de bijkeuken kun je ook naar de garage, die binnendoor bereikbaar is, of naar de aangrenzende hal met achteruitgang. Vanuit deze hal gaan we via de trap naar de zolder. Hier bevindt zich de ketel van de cv en er is ook nog een extra, separate slaapkamer.

Zo heb je voldoende ruimte die bijvoorbeeld kan dienen als wonen en werken onder één dak, groepswonen of realisatie van een B&B.

Maar, we hebben de bovenverdieping van het huis nog niet eens gezien, dus lopen we terug naar de hal waar we binnen kwamen en nemen daar de trap naar boven.

VERDIEPING
Ook hier vinden we wederom een zee aan ruimte.
Grenzend aan de overloop bevinden zich maar liefst 7 slaapkamers (waarvan 5 met een eigen wastafel), een toilet en een luxe tweede badkamer.
Een van de slaapkamers aan de voorzijde van het huis heeft een deur naar het achterliggend dakterras. De hoofdslaapkamer ernaast heeft een grote raampartij tot op de vloer, wat de kamer mooi licht maakt.

BADKAMER 2
Via de overloop komen we in de fraaie, strak afgewerkte en efficiënt ingedeelde badkamer. Er is een royale inloopdouche met regendouche en een Sunshower! Voel de energie, warmte en plezier van de zon die hier voor een aangename warmte zorgt. De andere wand met moderne dubbele wastafel met spiegel en opberglades zorgt voor een mooie afscheiding van de douche. En heb je wat meer tijd, dan kun je heerlijk in het ligbad relaxen. Het separate toilet met wand closet is via de overloop bereikbaar.

GARAGE
De aangebouwde en verwarmde garage met twee automatische deuren is groot genoeg voor meerdere auto’s. Maar hier is ook prima een andere bestemming voor te bedenken, zoals een praktijk aan huis of een bedrijfsruimte.

TUIN/ERF
Het omheinde erf van 50 m2 rondom het huis is deels bestraat en voorzien van gras en borders. Er zijn meerdere overdekte terrasjes, waar je ongestoord kunt zitten.

EN VERDER
Dit goed geïsoleerde huis met energielabel A heeft kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Op het dak liggen 30 zonnepanelen. Er is een tweede CV ketel aanwezig.

De rustige ligging van dit bijzondere huis met zijn vele mogelijkheden en alle voorzieningen op korte afstand, maken dat je hier graag wilt wonen (en werken).

ALGEMEEN
Het Gelderse dorp Gendringen, gelegen in het Achterhoekse coulissen-landschap, telt ruim 4000 inwoners en is daarmee één van de grotere kernen van de gemeente Oude IJsselstreek.

Het huis staat in een rustige straat, niet ver van het gezellige dorpscentrum met alle noodzakelijke voorzieningen. Het aangrenzende dorp Ulft heeft een ruim winkel- en horeca-aanbod. Hier vind je ook het befaamde DRU Industriepark: bijzonder erfgoed waar vroeger potten, pannen, kachels en badkuipen werden gemaakt. Thans is dit de ‘place to be’ voor wie van kunst, cultuur, eten en evenementen houdt. Of neem een kijkje net over de grens, in het Duitse dorp Anholt, met supermarkten en diverse restaurants waar je heerlijk en betaalbaar kunt eten, onder andere in een prachtig gerestaureerd kasteel met een heuse gracht.

En wil je de groene omgeving verkennen? Via de fietsknooppunten en gemarkeerde wandelroutes ontdek je de mooiste plekjes: Openluchttheater en wandelpark Engbergen, de historische buitenplaats Huis Landfort, rivier de Oude IJssel, een wijngaard en nog veel meer.
Wil je wat verder weg? Met de auto of het openbaar vervoer ben je ook zo in Doetinchem, de ‘hoofdstad van de Achterhoek’.
En de uitvalswegen A18, A12 en A3 richting Duitsland zijn binnen korte tijd bereikbaar.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 334
Inhoud woonhuis 1400
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 34.69
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 688
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 11
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 334
Inhoud woonhuis 1400
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 34.69
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 688
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 11
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden