Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een royale bouwkavel, waarvoor een goedgekeurd bestemmingsplan reeds aanwezig is? Deze kavel nabij woonboerdij “Klein Beekhoven” is dan mogelijk uw ideale plek om uw nieuwe woning te realiseren! Voor deze kavel gelden geen aannemers- en/of architect verplichtingen. Via de nieuwbouwwijk de Doornsteeg (en straat Fruitgaard) bereikt u deze royale kavel.

Op de bouwkavel zijn recentelijk de oude opstallen gesloopt en de grond is gesaneerd! U kunt dan ook direct starten met het aanvragen van een omgevingsvergunning.

De totale kavel is maar liefst 810 m² groot, door de situering van de woning ontstaat er een zeer ruime achtertuin. Ook het bouwvlak met een lengte van 15 meter is uniek. Veel woningen zijn niet langer dan 10-12 meter. De kavel is gelegen nabij het centrum van Nijkerk, alsmede de nieuwbouwwijk Doornsteeg. Indien u heeft misgegrepen voor een nieuwbouwwoning of andere kavel, dan is dit een fantastische kans om alsnog uw woondromen te realiseren!

Een aantal kenmerken van de bouwkavel zijn: - Totale kavelgrootte 810 m²; - Het bouwvlak is 8 x 15 meter; - Buiten het bouwvlak mag nog een schuur van 70 m² gebouwd worden! - Goothoogte 3 meter en nokhoogte 8 meter; - Twee parkeerplaatsen op eigen terrein; - Koper dient zelf een omgevingsvergunning aanvragen voor de nieuwbouwwoning; - Koper dient zelf een huisnummer bij de gemeente aan te vragen; - Koper dient zelf de nutsvoorzieningen aan te vragen; - Koper dient rekening te houden met 10,4% overdrachtsbelasting; - De gemeente heeft reeds een rioolaansluiting tot de perceelsgrens aangelegd.

Wij vertellen u graag meer over deze kavel en plannen graag een bezichtiging ter plaatse, zodat u een goed beeld krijgt van deze unieke bouwkavel.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 810
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 810
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..