Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze unieke vrijstaande prominente witte villa met blauwe luiken, waar duurzaamheid en comfort samenkomen in een prettige harmonie. Deze ruime en gasloze woning met een woonoppervlakte van maar liefst 220 m² heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven.

Deze ruime, vrijstaande villa is gebouwd in 2017 op het “Begijneiland” in de wijk Vathorst. Gebouwd in een populaire en tijdloze Amsterdamse stijl met prachtige details, maar volledig duurzaam door o.a. een warmtepomp en 18 zonnepanelen. Vloerverwarming vindt u door de gehele woning, naast verwarmen is er ook een koelmogelijkheid! Via de bijkeuken is van binnenuit de geïsoleerde inpandige garage te bereiken. De oprit is ruim genoeg voor twee auto’s. De rondom gelegen tuin, met 451 m² perceeloppervlakte, heeft 2 ruime terrassen en biedt veel mogelijkheden om van het buitenleven te genieten inclusief bijvoorbeeld suppen of roeien op de watergangen. De ligging aan het water zorgt voor een echte vakantiesfeer. Geen zonaanbidder? Door het aanwezige uitvalscherm en de leibomen is er ook voldoende schaduw. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er vier royale slaapkamers aanwezig, met voldoende mogelijkheid voor nog een vijfde slaap- of werkkamer en treft u hier nog een luxe en volledig ingerichte badkamer en een separate toilet.

Deze woning ligt aan het einde van de Iseomeer, één van de mooiste plekjes van het kindvriendelijke Amersfoort, de wijk Vathorst (deelgebied De Bron). Geniet van de unieke ligging: op een eiland omringd door water en groen. In de nabije omgeving vindt u diverse winkels , kinderopvang, sportgelegenheden, station en scholen.

Vanaf het NS-station zijn er uitstekende verbindingen met zowel de trein als met de bus richting Utrecht-Centrum of richting De Uithof. Verschillende parken, zoals het Bronpark met grote waterplas en het Park van de Tijden, de kinderboerderij verrijken de omgeving. De binnenstad van Amersfoort is in tien minuten rijden te bereiken. De belangrijkste uitvalswegen A1 en A28 zijn nabij gelegen.

Bouwjaar 2017. Woonoppervlakte 220 m². Perceeloppervlakte 451 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: via de overdekte entree bereikt u de ruime lichte hal met fraaie design garderobe met kasten, meterkast, toiletruimte met wandcloset met fonteintje. Onder de trap naar de 1ste verdieping is een royale dichte bergkast. De gehele verdieping is uitgevoerd met een comfortabele en makkelijk te onderhouden sterke PVC vloer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de zeer ruime woonkeuken en aan de achterzijde de royale living met elektrische open hoekhaard.

De lengte op de begane grond is ruim 11 meter. De wanden en het plafond zijn glad gestuct. Vanuit de woonkamer heeft u een fraai zicht op de altijd zonnige tuin welke o.a. via de openslaande tuindeuren te bereiken is. De keuken zelf is van alle gemakken voorzien. Zo is er een inductiekookplaat, afzuigkap, mechanische ventilatie, oven, magnetron, vaatwasser en een extra grote koel-diepvriescombinatie. De keuken heeft een hoekopstelling met een extra keukeneiland met veel bergruimte. Tegenover de keuken is ruimte voor een grote eettafel waaraan u tijdens het tafelen kunt genieten van het fraaie uitzicht op de tuin met de leibomen en het water. Vanuit de living kunt u via de openslaande tuindeuren het eerste grote terras oplopen. Naast de living is een bijkeuken aanwezig. Vanaf hier heeft u eveneens toegang tot de achtertuin en de geïsoleerde inpandige garage. De benedenverdieping is extra licht door de grote hoge ramen en tuindeuren met vakverdeling tot op de grond. Vanuit de living kunt u de elektrisch bedienbare rolluiken en extra groot en breed zonnescherm op het tweede grote terras bedienen.

Deze woning beschikt over een voor- zij- en achtertuin met een afgescheiden moes-kruidentuin, alles omgeven door een groenblijvende taxushaag aan de bovenrand van het talud. Via een stenen trap komt u bij het water. U kunt al vroeg in het jaar heerlijk beschut van de zon en tuin genieten! De tuin is bijzonder sfeervol aangelegd met verschillende zit-en en eethoeken, grasvelden en veel planten en bloemen met een Mediterrane ”touch”.

1e Verdieping: ook deze verdieping is heerlijk ruim en licht door de grote raampartijen met vanuit alle vertrekken een prachtig weids uitzicht over Park “De Bron” en de omringende watergangen en eilanden. Vanuit de ruime overloop heeft u toegang tot drie royale slaapkamers. De Master Bedroom is zeer ruim en heeft een op maat gemaakte chique garderobe/linnenkastenwand over de gehele breedte Op deze verdieping zijn de vloeren eveneens voorzien van PVC met vloerverwarming. De wanden zijn gestuct.

De luxe ingerichte en zeer ruime badkamer is voorzien van fraai tegelwerk, een royale inloopdouche met o.a. regendouche, extra brede design wastafel met meubel, grote spiegelkast, diep ligbad met douche en extra design radiator.

2e Verdieping: via de vaste trap bereikt u deze grote verdieping die uit drie ruimtes bestaat. Laat u verrassen door de ruimte en het hoge plafond. Hier bevindt zich nog een vierde ruime slaapkamer. Er is volop ruimte voor het realiseren van nog 1 ruime (slaap)kamer. In de aparte, met een deur afgesloten, techniekruimte bevindt zich de ruimte voor de wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier de warmtepomp installatie met grote boiler en automatisch ventilatiesysteem. Daarnaast blijft er nog voldoende opbergruimte over.

Bijzondere kenmerken: - Royale villa aan het water met uitbouw op de begane grond - Luxe ruime woonkeuken en badkamer - Vier royale slaapkamers (vijf mogelijk) - Voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en uitvalscherm - Buitenzijde geschilderd in 2023 - Geïsoleerde inpandige garage en eigen oprit, ruimte voor 2 auto’s - Zeer energiezuiging, warmtepomp en 18 zonnepanelen aanwezig - Centrale ligging nabij voorzieningen, NS-station, snelwegen. De steden Utrecht, Amsterdam en Apeldoorn zijn binnen 30 minuten te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 858

Overige

Perceel oppervlakte 451

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 858

Overige

Perceel oppervlakte 451

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij