Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer Royaal vooroorlogs herenhuis (bovenwoning: 255m²) uitkijkend op het prachtig aangelegde stadspark tussen de Jansbinnen- en de Jansbuitensingel met een ruim en zonnig dakterras (ca. 20 m²), vier slaapkamers, kamers-en-suite, gelegen op een van de mooiste plekjes in het centrum van Arnhem.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: jansbinnensingel30.nl

LIGGING

Deze Unieke woning ligt in hartje centrum Arnhem. Alles is om de hoek aanwezig voor shoppen, sporten, uitgaan, en meer. Je kijkt aan de voorkant uit op het prachtig aangelegde stadspark tussen de Jansbinnen- en de Jansbuitensingel. Het Sonsbeekpark ligt op loopafstand, net als het centraal station.

INDELING:

Begane grond: Voorentree met brievenbus en toegang tot de oorspronkelijke voordeur met authentieke bel. Entree met meterkast en zeer royale trappartij naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Ruime overloop met toegang tot woonkamer, eetkamer, keuken en toilet. De woonkamer kenmerkt zich door de hoge plafonds (3,5 meter), fraaie schouw en openslaande deuren naar het dakterras wat heerlijk op het zonnige zuiden is gericht. In de woonkamer bevinden zich verder twee inbouwkasten met fraaie paneeldeuren. Eyecatchers zijn hier de authentieke dubbele ensuite schuifdeuren van maar liefst 3 meter hoog in originele staat. Deze geven toegang tot de ruime eetkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich hier drie hoge raampartijen (stalen kozijnen, enkel glas), zodat er sprake is van veel lichtinval. Middels een schuifdeur toegang tot de originele keuken met oorspronkelijke bovenkastjes en uiteraard het terrazzo keukenblad.

2e verdieping: Ruime overloop met toegang tot badkamer, slaapkamers, keuken en bijkeuken. De slaapkamer aan de achterzijde (ca 25 m2) heeft houten kozijnen met dubbel glas en middels openslaande deuren tot het zonnige balkon. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en ligbad. Eenvoudige bijkeuken met daarin de CV-ketel opstelling. Keuken met 4 pits gasstel, oven en koelkast. Deze ruimte zou ook als kantoor of slaapkamer gebruikt kunnen worden Ook hier grote raampartijen met veel lichtinval. 3e slaapkamer met grote inbouwkast.

3e verdieping: Middels vaste trap toegang naar de ruime zolder. Deze kan nog nader ingedeeld worden. Thans is er een slaapkamer gesitueerd met twee inbouwkasten en een wastafel. Ook hier houten kozijnen met dubbel glas.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

KENMERKEN

- Bouwjaar 1901 - Nog veel originele details aanwezig - Woonoppervlakte 255 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig) - Inhoud 964 m3 - Dakterras op het zuiden - vier ruime slaapkamers - Verwarming middels Centrale verwarming (authentieke radiatoren) - Parkeren middels parkeervergunning - Het object is door de gemeente aangemerkt als beschermd stadsgezicht. - Tevens mogelijkheid tot hertontwikkeling naar appartementen of studio’s. - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 255
Inhoud woonhuis 964

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 255
Inhoud woonhuis 964

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars