Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Buitengewoon wonen op een unieke plek in het Zuid-Limburgse Heuvelland. In buurtschap Raren, verscholen achter het groen, staat dit unieke landhuis met een woonoppervlakte van ca. 250 m² op maar liefst 6260 m² eigen grond, waarop onder andere twee paardenboxen staan. Rondom het landhuis ligt een prachtige, onder architectuur aangelegde tuin met fascinerende zichtlijnen, fruitbomen, stoere eikenbomen en een afwisselend decor van een prachtig gazon en hoog gras. Midden door de tuin stroomt de Wolfhagerbeek en terwijl u over het perceel loopt, beseft u dat dit een plek is om iedere dag van te genieten. Het achterliggende landschap met de hellingen van Raren en het Vijlenerbos is een decor van ongekende schoonheid. Vanaf het grote terras en de loggia ziet u, dankzij de situering, de zon ondergaan. ‘Vive la vie’ in Roare…
Buurtschap Roare, gesitueerd ten westen van Vaals, bestaat uit drie straten met in totaal circa 70 woningen en boerderijen. Het straatbeeld en de omgeving voldoet aan de wens van veel mensen die hun hart hebben verpand aan het Heuvelland. Aan de oostkant, onder aan de Eschberg, staat het markante Kasteel Vaalsbroek met de Vaalsbroekermolen. Het Vijlenerbos is een prachtige plek om te wandelen, fietsen en om te gaan paardrijden. Vaals en Aken met scholen, winkels, sportfaciliteiten en goede openbaar vervoersverbindingen bevinden zich in de nabijheid. Ook het Belgische Gemmenich en Kelmis bevinden zich in de nabijheid. Vanwege het toeristische karakter van de Euregio heeft u de keuze uit vele restaurants en andere horecagelegenheden.

Enkele kenmerken van dit fantastische landhuis:
- Ruim perceel van 6260 m² met de mogelijkheid voor het houden van dieren
- Prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde naar het Vijlenerbos
- Toplocatie in het Heuvelland
- Oorspronkelijke bouwjaar 1980 en ingrijpend verbouwd in 1998-2000
- Hoogwaardig materiaalgebruik met oog voor design en duurzaamheid
- 10 zonnepanelen en krachtstroom (in de meterkast en onder de carport)
- Mogelijkheid voor meergeneratiewonen, kantoor/praktijk aan huis en gelijkvloers wonen
- Vernieuwd dak (2005) met isolatie
- Twee paardenboxen, tuinhuis, ruime carport en een stijlvol bamboe paviljoen

Indeling:
Begane grond:
De prachtige ontvangsthal staat in verbinding met het gastentoilet, de keuken, woonkamer, wijn-/provisiekelder en het bijgebouw. In de hal ziet u direct dat dit een landhuis van ongekende schoonheid en klasse is, waar u zich direct thuis zal voelen.
De keuken van circa 15 m² is een fantastische plek voor de kook- en bakliefhebber. Tover streekproducten om tot heerlijke gerechten, Limburgse vlaai en andere baksels. De recent vernieuwde inbouwapparatuur is van Miele en u heeft tevens de beschikking over een ingebouwde koffiemachine. In de woon-/eetkamer van circa 50 m² en de aangrenzende tuinkamer geniet u volop van het uitzicht naar de rondom gelegen, onder architectuur aangelegde tuin en het grote terras.
Het rechterdeel van de villa is te gebruiken voor het ontvangen van gasten, om gelijkvloers te wonen en voor het vestigen van een kantoor/praktijk aan huis. De slaapkamer van circa 22 m² met hoge vide heeft fraai uitzicht aan de achterzijde en de badkamer is zeer compleet uitgevoerd.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de overloop, waaraan twee slaapkamers grenzen. Beide slaapkamers hebben de beschikking over een eigen badkamer en een balkon, want de prachtige natuur verdient het om te bewonderen vanaf hoog niveau. Een van de badkamers is voorzien van een heerlijke sauna.
In de slaapkamer op de begane grond is de tweede trapopgang naar een multifunctionele slaap-/werkkamer die ook als lounge heel geschikt is. Hiermee heeft u de beschikking over maar liefst vijf slaapkamers en drie badkamers, perfect voor een gezin en als u zelf wilt wonen in een ruime setting.

Carport, bijgebouwen en tuin:
Aan het landhuis is een carport gebouwd, voorzien van krachtstroom. Hierdoor is er de mogelijkheid om een laadpunt te creëren. De carport is te bereiken via een diepe carport met elektronische poort, waardoor privacy gewaarborgd is. Verspreid in de tuin staan een tuinhuis, een luxe 8-hoekig bamboe paviljoen en twee paardenboxen.
De onder architectuur aangelegde tuin is van ongekende schoonheid. Ieder seizoen heeft de tuin een fraaie uitstraling, dankzij de gevarieerde beplanting en robuuste bomen. Je ziet een uitstekend onderhouden gazon en hoog gras, wat zorgt voor een rijke flora en fauna. De vijver grenst aan de Wolfhagerbeek en het Limburgse Heuvellandschap op de achtergrond zorgt voor een plek waar u volop van gaat genieten, met een zachte -g.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 249
Inhoud woonhuis 1025

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 6260
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 50
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 249
Inhoud woonhuis 1025

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 6260
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 50
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Alard van der Varst Makelaars