Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERSLENING WEER MOGELIJK MAXIMAAL 25.000 EURO!! Tegenover het uitgebreide nieuwe winkelcentrum gelegen, luxe gemoderniseerd en royaal uitgebouwd WOONHUIS met living van ca 47m2 en aparte ruime SALON/PRAKTIJK/HOBBYRUIMTE ca 22m2 en BERGING en onderhoudsvrije zonnige achtertuin(ZO) met achterom, nabij winkels, sportaccommodaties, scholen en op fietsafstand van Strabrechtse Heide.

Indeling: ruime hal met tegelvloer en luxe toilet(’04), fraai uitgebouwde T-woonkamer ca 30m² met tegelvloer, ruime eetkamer/ leefkeuken ca 17m² met tegelvloer en dubbele tuindeuren, royale open keuken met luxe keukeninrichting(’06) met kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Totale living ca 47m² met vloerverwarming.

1e verdieping: overloop: 3 slaapkamers, resp: ca 11,5 en 8 en 7.5m², vernieuwde geheel betegelde badkamer(ca ’04) met douche en vaste wastafel.

Vaste trap naar 2e verdieping met brede dakkapel: overloop met aansl. wa en ATAG cv-combiketel(huur), mooie 4e slaap/hobbyzolder ca 12m² met dakkapel.

Onderhoudsvriendelijke geheel bestrate zonnige achtertuin(ZO) met houten schuttingen, achterom en vrijstaande ruime salon/ praktijk/hobbyruimte ca 22m2 met dubbele kunststof tuindeuren en zijdeur en inpandige aparte fietsenberging .
Dakisolatie en vloerisolatie met vloerverwarming, grotendeels v.v. kunststofkozijnen met draai/kiepramen en voordeur en achterzijde begane grond hardhout en overal dubbel glas. Gedeeltelijk v.v. rolluiken.
Tegenover nieuwe winkelcentrum “den Binnen” met Albert Heijn en Lidl.

Inhoud: ca 375m3, salon/praktijk/hobbyruimte/berging: ca 85m3. Bouwjaar: ca 1960, verbouwd 2006. Perceelgrootte: 173m².

Per 1 maart 2018 kan de Starterslening weer worden aangevraagd!
Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar is de prijs te hoog om in aanmerking te komen voor een hypotheek? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een Starterslening krijgen. Dit is een lening van maximaal 25.000 euro, waarbij je de eerste drie jaar geen maandlasten hoeft te betalen.
Zie hiervoor: https://www.geldrop-mierlo.nl/regelen-en-aanvragen/product/starterslening-aanvragen
=========================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 375
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 173
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Wouter Damen Makelaardij

Dorpsstraat 86
5731JK Mierlo (Noord-Brabant)
T: 0492 - 665454
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Margrietstraat in Mierlo?