Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U ZOEKT PERFECTIE EN UNIEK VRIJ UITZICHT? Op prachtige locatie in Luchen aan de rand van de bebouwing gelegen, verrassend royaal en perfect afgewerkt uiterst comfortabel, VRIJSTAAND LANDHUIS met ruime GARAGE, royaal overdekt terras, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en prachtige zonnige achtertuin met verwarmd zwembad, 23 zonnepanelen en werkelijk schitterend vrij uitzicht over natuurgebied en kanaal.
BEZICHTIGING? PLANNEN WE GRAAG VOOR U IN. STUUR ONS EEN EMAIL MET UW GEGEVENS(naam, adres telefoonnummer en email) NAAR [email protected] OF VIA LINK OP FUNDA, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.

Indeling: hal met garderobe, uitgebreide meterkast en ruim luxe toilet, stijlvolle glasdeur naar speels ingedeelde royale lichte woonkamer aan de voorzijde ca 43m² met mooie eikenhoutenvloer, fraaie vide met hoge ramen en mooi uitzicht, verhoging met luxe gashaard naar eetkamer/leefkeuken ca 39m² met tegelvloer, gigantische raampartij en 2 tuindeuren met schitterend uitzicht over prachtig aangelegde achtertuin en weiland, zwevende trap naar verdieping, superluxe Siematic keukeninrichting v.v. kookeiland met Corian werkblad, inductie-kookplaat met afzuiging in plafond, vaatwasser, bijkeuken met apparatenwand met stoomoven, 2x koelkast en 2x diepvries, wijnkoeler en ingebouwde kastruimte. Totale living liefst ca 83m² met vloerverwarming.

Mooi aangelegde zonnige achtertuin met verwarmd zwembad, groot overdekt terras(hoog plafond), luxe 4e toilet, ruime garage met bergzolder, zwembadapp. omvormer en prachtige zijtuin met waterpartij en dubbele achterom.

1e verdieping(v.v. mooie eikenhoutenvloer): grote lichte overloop met fraaie vide, luxe apart 2e toilet, 2 ruime slaapkamers beide ca 16m², ruime 2e badkamer met aparte douche en luxe badmeubel, cv-bergruimte met ATAG HR-combiketel, boiler, stofzuiginstallatie, riante prachtig hoge ouderslaap/ badkamer liefst ca 29m² met vloerverwarming, vrijstaand ligbad, aparte inloopdouche, badmeubel en afgescheiden 3e toilet, grote glazen pui met werkelijk uniek vrij uitzicht over landerij en kanaal, grote inloop/kledingkast.

Vaste trap naar 2e verdieping: grote overloop met inbouwkast waarin aansluiting wasmachine en droger, grote berging en ruime 4e slaapkamer 20m².

Perfecte isolatie(energielabel A), HR++ dubbel glas en begane grond v.v. vloerverwarming. 23 zonnepanelen(leveren ca 9000kwh).

Op loopafstand van school en supermarkt, de prachtige Mierlose bossen, Eindhovens kanaal en alle overige voorzieningen op korte afstand.

Inhoud: ca 875m3. Woonoppervlak: 230m²., externe bergruimte(garage 28m². Overdekte terras 14m². Bouwjaar: 2017. Perceelgrootte: 563m².
==========================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2018

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 878
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 563
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 43
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 4
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2018

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 878
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 563
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 43
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 4
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij