Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het gezellig Mierlo vind je deze unieke vrijstaande, onder architectuur gebouwde villa. Geniet van de rust en alle ruimte die deze villa te bieden heeft. Kom jij straks heerlijk thuis in je eigen paleis?

Ligging:
De woning is gelegen aan de bosrand in een rustige en kindvriendelijke buurt. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op fietsafstand net als het centrum van Mierlo. Hier vind je onder andere diverse winkels en horecagelegenheden, maar ook een bibliotheek, fysiotherapeut, schoonheidssalon en een yogastudio. In de nabije omgeving zijn verschillende scholen en sportverenigingen gevestigd. Letterlijk in je achtertuin vind je nationaal park Molenheide met haar prachtige wandel- en fietspaden. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts enkele minuten rijden. Zo sta je binnen no time in het bruisende centrum van Eindhoven.

Indeling
Begane grond:
Via de lange oprit bereik je de woning die beschut in de natuur ligt. De zeer ruime entree is aan de achterzijde voorzien van een groot raamkozijn wat veel licht binnen laat en toegang geeft tot de overkapping en de tuin. De woning is voorzien van 2 royale woonkamers, beiden met open haard. De dichte keuken beschikt over een lang aanrechtblad met onderkasten en een dubbele spoelbak en aan de andere kant een grote kastenwand. Het brede raam geeft zicht op een van de vele terrassen. Via de keuken zijn de bijkeuken en een technische ruimte bereikbaar, waar zich de ketel en boiler bevinden.

De 2 slaapkamers op deze verdieping zijn te bereiken via een kleine trap in de entree. Beide kamers zijn voorzien van een vaste kastenwand en een badkamer en suite. Tevens krijg je via deze kamers toegang tot de loggia aan de zijkant van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een badkamer met een dubbele wastafel, ligbad en bidet. De andere badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.
Verder vind je op deze verdieping 2 aparte toiletten, beiden met een fonteintje.

De volledige woning is voorzien van grote raamkozijnen waardoor je ook binnen kunt genieten van de prachtige en rustige ligging.

Souterrain:
De overloop in het souterrain geeft toegang tot nog 2 slaapkamers, een bergruimte en de 2 garages. Beide slaapkamers zijn hier voorzien van een eigen wastafel en een vaste kast.
De inpandige garages zijn zeer ruim en voorzien van elektra. In de achterste garage bevindt zich de meterkast en krijg je toegang tot de kelder.

Tuin:
De tuin is volledig rondom de villa gelegen en grotendeels voorzien van groen. Het terras, bereikbaar via de entree en de 2 woonkamers, is voorzien van sierbestrating en is deels overkapt. Tevens is er in de tuin een vrijstaand houten tuinhuis te vinden. De tuin is voorzien van een sproei-installatie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1970;
- Perceeloppervlakte: 2002m²;
- Inhoud: 1575m³;
- Woonoppervlakte: 307m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van houten kozijnen;
- Deels voorzien van buitenzonwering;
- Voorzien van alarminstallatie;
- Verwarming middels CV-ketel en open haard;
- Warm water middels CV-ketel en elektrische boiler;
- Energielabel E;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 307
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2002
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 307
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2002
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heeren van Goede Huizen