Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Denk je aan ruimte, comfort en een centrale locatie? Dan is deze hoekwoning echt iets voor jou! Gelegen nabij het centrum, maakt het een ideale keuze voor mensen die houden van een dynamisch stadsleven. De woning beschikt over een royale woonkamer, een woonkeuken en vier slaapkamers. Een fijn gezinshuis!

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en plan een bezichtiging in. Misschien wordt deze woning aan de Willem-Alexanderstraat 16 wel jouw nieuwe thuis!

Indeling

Begane grond
Je stapt de woning binnen in de hal waar zich het toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. Vanuit hier krijg je toegang tot de woonkamer en de keuken.

Je wordt begroet door een royale woonkamer en een prachtige marmeren tegelvloer die doorloopt over de hele begane grond. De vloer is voorzien van vloerverwarming, dit biedt extra comfort. De woonkamer is voorzien van ingebouwde spotjes waardoor er een warme sfeer ontstaat. De openslaande deuren geven je toegang tot de zonnige achtertuin. 

De keurige woonkeuken is ideaal voor kookliefhebbers. Met diverse inbouwapparatuur en uitstekend afgewerkt, biedt deze plek genoeg ruimte om te koken voor familie en vrienden. 

Bovenverdieping
De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers, allemaal netjes afgewerkt met laminaat, behang en stucwerk. De slaapkamers verschillen in formaat en twee van de drie slaapkamers beschikken over een inbouwkast. 

De ruime badkamer is uitgerust met een bad, douche, toilet en wastafel, perfect om je dag fris te beginnen of juist ontspannen af te sluiten. 

Op de tweede verdieping vind je een voorzolder en nog een slaapkamer, eveneens afgewerkt met laminaat en stucwerk, ideaal voor als je extra ruimte nodig hebt. Verder beschikt de slaapkamer over een handige inbouwkast. 

Tuin
Wat echt de kers op de taart is, is de tuin! Gelegen op het zuiden, belooft deze tuin je vele zonnige uren. De tuin is betegeld en voorzien van een charmant terras en een veranda, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een goed boek, een drankje of een gezellige barbecue met vrienden. Daarnaast beschikt de woning over acht zonnepanelen.

Omgeving
Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit leuke huis. De woning is dicht bij de meeste voorzieningen gelegen. Ook voor kinderen is het een heerlijke wijk om te wonen. Scholen zijn op loopafstand en ook is er in de directe omgeving een heerlijk speelveld en een speeltuin om te spelen.

Deze woning heeft een voorlopig energielabel, te weten D. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij