Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

GEZIEN DE VELE AANVRAGEN ZITTEN DE KIJKBLOKKEN REEDS VOL, GELIEVE TE MAILEN MET UW CONTACTGEGEVENS ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN. Ruime en gunstig gelegen tweekapper met een viertal royale slaapkamers, grote tuin en garage in het mooie Mierlo te koop! Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen in een rustige woonwijk nabij bos en heide, en alle gewenste voorzieningen zoals winkelcentrum, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Kortom de perfecte plek met rust en ruimte.

Indeling. Voortuin met oprit geeft toegang tot de entree van de woning. De hal is voorzien van de meterkast, garderobe-nis en toiletruimte. De toiletruimte is geheel in lichte tinten betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal is de lichte woonkamer en keuken bereikbaar. De zitkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, deze beschikt over een houten vloer, een gashaard en door de grote raampartij aan de voorzijde geniet men van veel lichtinval. Aan de achterzijde is de half open keuken gelegen. Deze is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een 6-pits Boretti gasfornuis met dubbele oven, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een stenen terrazzo aanrechtblad. De keuken staat in open verbinding met de eetkamer vanwaar men een prachtig zicht heeft op de groene achtertuin. Middels een deur is de achtertuin bereikbaar. De garage is van binnenuit bereikbaar. Deze is uitgevoerd met een tegelvloer, aansluitingen voor de wasapparatuur, verwarming en elektra. De stalen kanteldeur met loopdeur geeft toegang tot de straatzijde van het huis en een deur aan de tuinzijde geeft toegang tot de overkapping.

1e verdieping. Middels de open spiltrap is de overloop bereikbaar. Overloop met laminaatvloer en trapkast met extra bergruimte. De overloop geeft toegang tot alle vertrekken op de verdieping. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde, deze heeft een vaste kastenwand, laminaatvloer en een balkon aan de voorzijde. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en is eveneens afgewerkt met een laminaatvloer en draai-kiepramen. Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een laminaatvloer en heeft draai-kiepramen. De geheel betegelde badkamer is ruim van opzet en beschikt over een jacuzzi, douche, toilet en vaste wastafel met meubel.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de opstelling Cv-ketel. Deze ruimte geniet veel lichtinval en kan middels het aanwezige dakraam geventileerd worden. Vanuit de voorzolder is slaapkamer 4 bereikbaar. Slaapkamer 4 beschikt over vloerbedekking, een vaste wastafel en een brede dakkapel. Deze slaapkamer is mede door de dakkapel verrassend licht en ruim te noemen. Extra kamer: bergruimte/werkkamer met tuimelvenster.

Tuin. De groene achtertuin beschikt over een terras, overdekt terras, borders met beplanting, vijver en gazon. De tuin is gelegen op het noordwesten en daardoor kan men tot aan het einde van de dag genieten van de zon.

Bijzonderheden: - Ruime tweekapper op fijne woonlocatie; - Energielabel C; - Groot deel van de kozijnen zijn vervangen in hardhouten kozijnen met dubbele beglazing; - Ruime oprit en eigen garage; - Royale achtertuin met voldoende ruimte voor een eventuele aanbouw; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing (huidige verkoper heeft het verkochte nooit zelf bewoond en kan derhalve niet aangesproken worden op eigenschappen die een bewoner wel had kunnen weten; - Ouderdomsclausule van toepassing; - Kortom, een unieke kans op een leuke woning, neem contact op voor een afspraak!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 247

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 247

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA