Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U zoekt perfectie? Op prachtige locatie in Luchen aan de rand van de bebouwing gelegen, verrassend royaal perfect afgewerkt zeer energiezuinig A++(aardwarmtepomp, 27 zonnepanelen), uiterst comfortabel(vloerverwarming en vloerkoeling!), VRIJSTAAND LANDHUIS met slaap/werkkamer en badkamer op de begane grond, GARAGE, living van ca 84m², 6 ruime slaapkamers, 2 luxe badkamers en prachtige zonnige achtertuin(Z) met extra berging en 2 overdekte terrassen.

Indeling: hal met garderobe en luxe toilet, fraaie verlichte trap naar verdieping, ruime lichte woonkamer ca 29m² met grote ramen en fraai uitzicht over groenstrook, schuifdeuren met kastenwand riante eetkeuken ca. 36m² met grote provisiekast, superluxe keukeninrichting v.v. kookeiland met betonlookblad, Quooker, inductie-kookplaat met ingebouwde afzuiging(Bora), vaatwasser, apparatenwand met combi-magnetron en oven, koelkast en diepvries, zeer brede pui met schuifdeuren naar royaal overdekt serreterras met glazenschuifwanden met buitenhaard, schuifdeur naar werk/slaap/speelkamer met tuindeur en luxe eigen 1e badkamer met inloopdouche, fraai badmeubel, met waskom, luxe 2e toilet en aansl wa, Vanuit de hal deur naar garage met hardhoutendeuren, zeer uitgebreide meterkast, aardwarmte installatie, boiler, unit vloerverwarming, omvormer zonnepanelen. Totale living woonkamer/eetkeuken/werkkamer) maar liefst ca 84m2 met mooie eikenhoutenvloer.

Prachtige zonnige achter– en zijtuin met groot overdekt afsluitbaar terras/serre met buitenhaard, sproei-installatie, extra berging en 2e overdekt terras en brede achterom (zijgevel). Verbrede oprit voorzijde met oplaadpaal.

1e verdieping(v.v. mooie laminaatvloer): lichte ruime overloop met dakraam, luxe apart 3e toilet, 3 ruime slaapkamers ca 19m² met ingebouwde kast, 18m² met inloopkledingkast, ca 15m². Prachtige luxe badkamer met vrijstaand ligbad, aparte inloopdouche en fraai badmeubel met waskom.

Vaste trap naar 2e verdieping: overloop, ruime 5e en 6e slaap/hobbykamer met ingebouwde kastruimte, ramen en fraai uitzicht over wijk.

Perfecte isolatie(energielabel A++), HR++ dubbel glas en overal vloerverwarming en vloerkoeling(!). 27 zonnepanelen. Aardwarmte-installatie.

Op loopafstand van school en nieuwe Aldi-supermarkt, de prachtige Mierlose bossen, kanaalzone en alle overige voorzieningen op korte afstand. Nabij winkelcentrum en uitvalswegen naar Eindhoven en Helmond.

Inhoud: ca 845m3. Woonoppervlak: 221m2, inpandige ruimte 17m2. Overdekte terrassen 37m2. Bouwjaar: 2018.
Perceelgrootte: 455m². Aanvaarding: in overleg

Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving van Mierlo, omringd door weelderige bossen en uitgestrekte groene velden. Verken de schilderachtige wandelpaden en fietsroutes die je leiden langs historische bezienswaardigheden en adembenemende landschappen. Mierlo staat ook bekend om zijn levendige gemeenschap, met tal van lokale evenementen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden. Van gezellige markten tot muziekoptredens en culturele festiviteiten, er is altijd wel iets te beleven. Of je nu op zoek bent naar een plek om te wonen, te ontspannen of gewoon te genieten van het goede leven, Mierlo heeft het allemaal!
***********************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 221
Inhoud woonhuis 845
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 455
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 29
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 221
Inhoud woonhuis 845
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 455
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 29
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij