Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Op zoek naar een royale villa gelegen in een zeer privacy biedende en groene landelijke omgeving op een fraai perceel van maar liefst 8645m²?
DHVC Vastgoed biedt u de woning aan de Molenheide 10 te Lieshout aan, deze schitterende woning is gelegen in de bossen tussen Lieshout, Nuenen en Stiphout op een privacy biedend perceel met parkachtige tuin, fraaie vijverpartij, diverse terrassen, royale separate garage met ruimte voor 3 auto`s.
De woning bevindt zich slechts op 15 autominuten van het centrum van Eindhoven, terwijl ook uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch en de snelwegen A2, A50 en A67 snel te bereiken zijn.

Begane grond:
Middels de overdekte entree tot de ruime maar vooral lichte ontvangsthal. De hal is voorzien van een marmeren vloer welke is doorgelegd naar de gehele begane grond. Deze is ingericht met een garderobe en biedt toegang tot diverse vertrekken en een open houten trap leidt naar de vide op de 1e verdieping.
De royale living biedt uitzicht over de fraai aangelegde tuin en beschikt over veel grote raampartijen welke zorgen voor veel en prettig lichtinval. Verder bevindt zich centraal in de living een opdeling met daarin een sfeervolle openhaard geplaatst, welke zorgt voor een warme en fijne sfeer!
Vanuit de living een open verbinding naar het ruime open eetgedeelte, welke een prettig contact biedt tussen beide ruimtes. Middels openslaande deuren is vanuit het eetgedeelte tevens de ruime open keuken te bereiken. De fraaie tuinkamer is voorzien van grote raampartijen en biedt veel lichtinval en uiteraard een fraai uitzicht op de achtertuin. De kamer beschikt over 2 schuifdeuren welke beide toegang bieden tot de achtertuin en diverse terrassen en middels een loopdeur ook vanuit hier toegang tot de keuken.
De ruime siematic kunststof leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geplaatst in een U-opstelling met een aparte kast met inbouwapparatuur en is voorzien van een donker granieten werkblad en alle kasten en lades zijn uitgevoerd in jasmijn/essen decor. De keuken is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur zoals; een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, 4-pits inductie kookplaat, dubbele rvs spoelbak en afzuigkap. Ook is de keuken voorzien van een extra uitbreiding van het granieten werkblad waardoor er een extra zitmogelijkheid is gecreëerd.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, middels een binnendeur toegang tot een werkkast met daarin de unit voor de vloerverwarming. De bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de was-apparatuur en een praktisch keukenblok met extra opbergruimte. Een buitendeur biedt toegang tot de achterzijde van de woning en een loopdeur biedt toegang tot de hal met aansluitend diverse kamers en de badkamer.
De begane grond biedt verder nog 6 kamers waaronder een zeer ruim opgezette masterbedroom met een walk in closet, badkamer, ontspanningsruimte met fraaie ingerichte sauna, een studeerkamer, hobbykamer en 1 andere kamer die naar eigen wens gebruikt kunnen worden.


De luxe badkamer is voorzien van een ruim ligbad, dubbele wastafels, een inloopdouche, zwevend closet, bidet, designradiator en een nis met glazen planken biedt de nodige opbergruimte. De badkamer is uitgevoerd in lichte tinten en geheel betegeld.
1e verdieping:
Middels de fraaie open houten trap toegang tot de overloop op de 1e verdieping welke toegang biedt toegang tot 4 slaapkamers en een 2e luxe badkamer
De grootste kamer is gelegen aan de linkerzijde van de woning en is een grote open ruimte welke is voorzien van vloerbedekking/tapijt en tevens bevindt zich hier de opstelling van de cv-ketel en de unit mechanische ventilatie.
Aan de voorzijde en achterzijde van de woning bevinden zich 2 ruime slaapkamers welke beide beschikken over 2 openslaande deuren met toegang tot een balkon onder de punt van de dakconstructie. Beide balkons/terrassen bieden een fraai uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Aan de rechterzijde bevindt zich nog een kamer met een dakraam die als slaapkamer gebruikt kan worden.
De tweede luxe badkamer is net als op de begane grond voorzien en van een ligbad, dubbele wastafels, een inloopdouche en een toilet. Deze badkamer is ook uitgevoerd in lichte tinten en is geheel betegeld.

Garage:
Middels een grindpad is de royale vrijstaande garage te bereiken en deze is voorzien van een betonvloer en heeft 3 elektrisch bedienbare sectionaal deuren. De garage biedt ruimte voor het stallen van 3 auto`s en beschikt over krachtstroom en een vliering met voldoende extra opbergruimte. Aan de achterzijde van de garage bevindt zich voor de liefhebbers een fraai aangelegde Jeu de Boules baan.

Tuin:
In de sprookjesachtige tuin rondom de woning geniet u van volledige privacy en een fraai aangelegde vijverpartij. Door uw eigen privé-bos kunt u heerlijk wandelen op de diverse wandelpaden. Tuinverlichting rondom de woning maken het een sfeervol geheel. Verder is er nog een tuinhuis (hout) voorzien van een overkapping en zijn er diverse terrassen om de woning gelegen.

Kenmerken:
* Prachtige villa gelegen op een fraai en privacy biedend perceel.
* Woonoppervlakte circa 470 m².
* Inhoud circa 1642 m³.
* De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
* De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van alle comfort en uitstekend onderhouden.
* De woning is hoogwaardig afgewerkt.
* De woning en garage zijn beide voorzien van krachtstroom.
* De woning is voorzien van glasvezel, en hiervoor betaalt u een bedrag van € 15,- per maand aan vastrecht.


Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie/waarborgsom:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 471
Inhoud woonhuis 1642.3
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 3312
Tuin voor Ja
Garage opp 108
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 8645
Tuin achter Ja
Tuin diepte 46
Tuin breedte 72
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 471
Inhoud woonhuis 1642.3
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 3312
Tuin voor Ja
Garage opp 108
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 8645
Tuin achter Ja
Tuin diepte 46
Tuin breedte 72
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

DHVC Vastgoed