Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op fijne locatie gelegen, uitgebouwde, verrassend ruime tweekapper met garage en 5 slaapkamers. Deze zeer ruime woning is gelegen aan een rustig woonplein met speelgelegenheid voor kinderen en nabij een basisschool. Zeer fraai afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, gashaard en luxe keuken. Met 5 slaapkamers, een ruime garage en een zeer kindvriendelijke ligging een perfect huis voor een gezin met opgroeiende kinderen

Entree, hal met meterkast (uitgebreid en vernieuwd in 2013), toiletruimte met vrijdragend toilet met fonteintje. Fraaie tegelvloer met vloerverwarming en stucwerkwanden en plafonds. Tussenportaal met trapopgang naar eerste verdieping.

Woonkamer:
Ruime woonkamer, verdeeld in zit- en eetgedeelte met tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafonds. Speelse ruimte met ‘terrasje’ aan de voorzijde. Tevens voorzien van gashaard met schouw. Een fraai geheel. De eetkamer is aan de achterzijde gesitueerd een heeft veel lichtinval van de grote pui.

Keuken:
‘Semi’-open keuken met zeer fraaie indeling in hoekopstelling. De keuken is voorzien van koelkast, 5 pits gasfornuis met RVS- afzuigschouw, oven, vaatwasser, composiet aanrechtblad, spoelbak, Quooker en dubbele, op maat gemaakte kast. De keuken biedt ruimte voor een eettafel. Een fraai geheel!

Vanuit de keuken toegang tot de zeer royale garage met elektrische deur met separate loopdeur. Hier zijn tevens de aansluitingen ten behoeve van witgoed. Veel extra bergruimte op de bergzolder.

Overloop waaraan 4 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn:

Slaapkamer 1: 4,35 x 3,40 meter. Voorzien van vloerbedekking, stucwerk plafond, deels geschilderde schoonmetselwerkwand en deels behang wanden. Deze ruimte beschikt over een televisieaansluiting en een aansluiting t.b.v. een wastafel.
Slaapkamer 2: 3,40 x 2,20 meter. Voorzien van vloerbedekking, stucwerkplafond en behang wanden.
Slaapkamer 3: 3,44 x 2,90 meter. Voorzien van vloerbedekking, stucwerkplafond en behang wanden.
Slaapkamer 4: 3,64 x 3,44 meter. Voorzien van vloerbedekking, stucwerkplafond, deels behangwand en deels geschilderd schoonmetselwerk. Deze kamer beschikt over een aansluiting t.b.v. een vaste wastafel.

De badkamer is voorzien van ligbad met douchewand, toilet, vaste wastafel in ombouw en volledige wandbetegeling.

Middels vaste trap bereikbare verdieping. Deze verdieping is opgedeeld in een ‘voorzolder’ met separate CV ruimte met Nefit HR Combiketel (1999).

Slaapkamer 5: ca. 4,35 x 4,25 meter (tot 1,50 lijn). Fijne ruime slaapkamer. Het dak is nageïsoleerd.

De achtertuin is op het oosten gelegen is keurig aangelegd met twee terrassen, gazon en borders. Onder de luifel heerlijk beschut tegen de zon en ‘strategisch’ geplaatste bomen die in het gehele buitenseizoen veel privacy bieden.

• Verrassende ruime woning. Zeer geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen!
• Prima ligging, aan woonplein en nabij basisschool.
• 5 slaapkamers
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2017.
• Uitgebouwd met fraaie woonkeuken!
• Fraaie op het oosten gelegen achtertuin.
• Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben om een juiste indruk te krijgen; u bent van harte uitgenodigd.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinkelsche”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.
Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 88
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 245
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Tuin breedte 8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 1999
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wolfsveld in Someren?

Aangeboden door:

Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed