Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuwe bij ERA Focus makelaars: Recent gemoderniseerde tussenwoning met garage!

In de gewilde woonwijk 'Loove' ligt deze geschakelde uitgebouwde tussenwoning. De ruimte in de woning zal je verbazen! Op de begane grond heeft deze woning een zeer royale en speelse living met open keuken te bieden. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer én een wasruimte. De zolder is bereikbaar per vlizotrap en biedt volop opbergmogelijkheden. Naast een zeer zonnige achtertuin, bevindt zich achter op het perceel een grote garage.

De woning ligt aan een zeer rustige woonstraat, met voldoende parkeergelegenheid. Nabij al het mooie groen en de vijvers van 't Loove. Ook het gezellige centrum van Someren is dichtbij. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels en sportvoorzieningen zijn binnen handbereik. De uitvalswegen richting Helmond/Eindhoven/Venlo zijn goed bereikbaar. Qua natuur is Someren zeer veelzijdig: o.a. de Strabrechtse Heide en recreatiegebied De Heihorsten bieden tal van recreatiemogelijkheden.

Algemeen De woning is recent nagenoeg volledig gemoderniseerd. In 2023 is de woning aan achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd waardoor bij de keuken een zeer groot leefgedeelte is ontstaan. De begane grond is voorzien van een nieuwe vloer (siergrind Crystal Stone) en alle wanden zijn gestuukt en geschilderd. Radiatoren zijn geschilderd en vensterbanken vernieuwd. Ook de eerste verdieping is grondig aangepakt. De vloeren op de slaapkamers en overloop zijn vernieuwd. Plafonds zijn opnieuw afgewerkt met Agnes plafond platen. De ouderslaapkamer is opnieuw gestuukt. Alle wanden zijn geschilderd. In ditzelfde jaar is ook de meterkast vervangen. Kortom, de woning is geheel instapklaar!

Niet alleen cosmetisch is de woning up-to-date, ook in duurzaamheid is geïnvesteerd: op het linker gedeelte van het dak bevinden zich 8 zonnepanelen. Het rechter gedeelte is in 2023 volledig vernieuwd en voorzien van extra isolatie. De woning wordt verwarmd met een pelletkachel. Daarnaast is er voor verwarming een huurketel van het merk Intergas. Kosten hiervan zijn €28,08 per maand. Deze zorgt ook voor de warm watervoorziening.

Indeling begane grond:

Entree Het pad door de voortuin, leidt naar de voordeur. De hal biedt voldoende ruimte aan een garderobe. Vanuit de hal zijn het toilet, de meterkast en de woonkamer te bereiken.

Toiletruimte Voorzien van hangcloset en fonteintje. De wanden zijn volledig betegeld in een neutrale kleurstelling. De ruimte is voorzien van ventilatie.

Woonkamer/Keuken De deur vanuit de hal bevindt zich in het middengedeelte van de woonkamer. Bij binnenkomst valt de speelse indeling direct op. Aan de rechterzijde (voorzijde) is een sfeervolle zithoek gecreëerd, met zicht op de straat. De ramen in het zitgedeelte zijn voorzien van rolluiken. Aan de linkerzijde (achterzijde) bevindt zich het keukengedeelte met een grote leefruimte voor o.a. de eettafel. Door de grote (kunststof) schuifpui aan de achterzijde (voorzien van plisséhor) en het dakvenster is hier veel daglicht. In de aanbouw is ruimte voor een extra zitje. Hier is tevens de pelletkachel geplaatst waarmee de woning (grotendeels) wordt verwarmd. Dit is de ruimte waar de huidige bewoners de meeste tijd doorbrengen, een heerlijke plek in de woning om te verblijven!

De keukeninrichting bestaat uit onder- en bovenkasten in een hoekopstelling, afgewerkt met een granieten blad. Qua apparatuur is de keuken compleet uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (ca 3 jaar oud), XL oven, magnetron (2023) en een koel-/vriescombinatie. In de keuken bevindt zich nog een inbouwkast voor extra opbergmogelijkheden.

Provisiekast Vanuit de woonkamer is de provisiekast onder de trap toegankelijk.

Achterin de woonkamer, bevindt zich de trapopgang naar de verdieping. Deze is nu nog voorzien is van een traplift. Deze wordt verwijderd, waardoor een rechte trap bekleed met vloerbedekking resteert.

Indeling eerste verdieping:

Aangrenzend aan de overloop bevinden zich 3 slaapkamers, een wasruimte en de badkamer.

De gehele eerste verdieping (met uitzondering van de badkamer) is voorzien van een nette laminaatvloer. Het plafond is afgewerkt met plafondpanelen.

Slaapkamers Slaapkamer I: De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Deze is ca 12m² groot. De wanden zijn gestuukt. De wand achter het bed is voorzien van een akoestisch wandpaneel. Hierdoor is dit een enorm sfeervolle slaapkamer. Het grote raam (met dubbele beglazing) zorgt voor veel daglicht. Slaapkamer II: Deze kamer is op dit moment ingericht als walk-in closet, maar kan ook prima als slaapkamer dienen. De oppervlakte is ruim 10m². Wanden zijn afgewerkt met granol. Slaapkamer III: Ook een slaapkamer van mooi formaat: ruim 10m². Hier zijn de wanden tevens voorzien van granol. Slaapkamer II en III zijn voorzien van enkele beglazing.

Alle ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken en horren.

Badkamer De complete badkamer is ruim van opzet en uitgerust met een wastafel, inloopdouche, toilet en een designradiator. De spoel-/droogfunctie op het toilet is niet bij de verkoop inbegrepen, het toilet zal voorzien worden van een normale toiletbril. Alle betegeling is uitgevoerd in neutrale tinten. De ruimte is voorzien van ventilatie.

Wasruimte Zeer praktische extra ruimte op de verdieping, welke ruimte biedt aan de wasapparatuur en waar de CV-ketel is opgesteld. Daarnaast is hier extra opbergmogelijkheid voor diverse spullen.

Zolder Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar.

Tuin De tuin is zowel vanuit de woning (schuifpui woonkamer) als via de garage achterop het perceel bereikbaar. De tuin is ingericht met borders, gazon en twee terrassen. Door de ligging op het Westen is de achtertuin zeer zonnig en kan er zelfs van de late avondzon worden genoten. Ter plaatse van de woonkamer is een zonneluifel aanwezig.

Garage De garage heeft een oppervlakte van 24m², voldoende ruimte voor het opbergen van (tuin)spullen en het stallen van fietsen en eventueel een auto. De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur.

Bijzonderheden:

- Instapklare woning in gewilde woonwijk 'Loove'; - Nabij al het groen en speelvoorzieningen die deze woonwijk te bieden heeft; - Dichtbij het gezellige centrum van Someren; - Recent nagenoeg volledig gemoderniseerd; - Aan achterzijde over volledige breedte uitgebouwd; - Voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing; - Een dakgedeelte is in 2023 voorzien van nieuwe dakbedekking(+extra isolatie); - Op het andere dakgedeelte bevinden zich 8 zonnepanelen; - CV-ketel (2023) betreft een huurketel, maandelijkse kosten € 28,08; - Verwarming middels pelletkachel, waardoor gasverbruik zeer laag is; - Schakelkast vervangen in 2023; - Ventilatieunit vernieuwd in 2024; - Garage op eigen terrein; - Zeer zonnige achtertuin met veel privacy; - Kortom een instapklare woning die zeker een bezichtiging waard is!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA