Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Deze uitgebouwde hoekwoning in Waterdael III is op en top modern en tot in de puntjes afgewerkt!

Gelegen in een rustige woonstraat van deze kindvriendelijk woonwijk, dichtbij een sportveld en speeltuin. Alle voorzieningen van het gezellige centrum van Someren, zoals horeca en theater 'De Ruchte', zijn binnen handbereik. De basisschool en kinderopvang zeer makkelijk en veilig bereikbaar via het fietspad door de wijk. Ook uitvalswegen naar Eindhoven/Helmond/Venlo/Weert zijn snel te bereiken. Kortom een zeer centrale ligging! Qua natuur is Someren zeer veelzijdig: o.a. de Strabrechtse Heide en recreatiegebied De Heihorsten hebben bieden tal van recreatiemogelijkheden.

Aan ruimte geen gebrek! Door de uitbouw op de begane grond beschikt de woning over een royale living en open keuken. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De zolder is op dit moment een open ruimte, maar indien gewenst kan hier een volwaardige slaapkamer gerealiseerd worden. Achter de woning ligt de fijne tuin met tuinberging welke te bereiken is via de eigen achterom aan de zijkant van de woning.

Algemeen De woning is gebouwd in 2009 en beschikt over volledige isolatievoorzieningen en HR++ beglazing. De woning wordt verwarmd middels een traditionele CV-ketel van Intergas. Ondanks dat de woning nog maar ruim 15 jaar oud is, is deze door de jaren heen al grotendeels gemoderniseerd. In 2015 is de huidige badkamer gerealiseerd. In 2022 is de begane grond grondig onder handen genomen. De nieuwe keuken is geplaatst, de vloer is vernieuwd met een PVC vloer, de wanden zijn opnieuw gestuukt en geschilderd en deels voorzien van behang. Tevens zijn alle deuren op de begane grond vervangen. Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, hierin zijn door de huidige eigenaar geen concessies gedaan. In dit jaar is tevens het schilderwerk op de eerste verdieping geheel vernieuwd. Door al deze aanpassingen is het met recht een woning in nieuwstaat te noemen!

Indeling begane grond:

Entree Bij binnenkomst valt de stijlvolle afwerking direct op: een PVC vloer gelegd in visgraat en een tussendeur in 'staal-look', deze stijl komt in de gehele woning terug. De hal biedt toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en de woonkamer.

Toiletruimte Voorzien van hangcloset en fonteintje. De wanden zijn deels betegeld in lichte kleurstelling, de achterwand is voorzien van een tegel in antracietkleur.

Meterkast Voorzien van groepenkast en glasvezel.

Woonkamer Door de uitbouw is een fijne royale woonkamer gerealiseerd die voldoende ruimte biedt aan een zit- en eethoek. Aan de achterzijde is de zithoek gecreëerd. Door de grote raampartij met openslaande tuindeuren en extra loopdeur is de woonkamer enorm licht. In het midden van de woonkamer is het eetgedeelte ingericht. Dit staat in directe verbinding met de open keuken. De woonkamer is op en top verzorgd. De vloer is voorzien een PVC vloer in visgraat verband. Alle wanden en het plafond zijn strak gestuukt. Het stijlvolle behang op de wand achter de tv maakt het plaatje compleet!

Keuken De keuken is nog in nieuwstaat. De inrichting is strak: antraciete onderkasten met een wit blad in marmerlook. Aan beide zijden is een keukendeel geplaatst waardoor de keuken veel werk- en opbergruimte te bieden heeft. Qua inbouwapparatuur is de keuken luxe uitgerust: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en grote spoelbak met mengkraan. Door het raam aan de voorzijde is ook in dit gedeelte van de woning veel daglicht. Daarnaast biedt het een mooie uitkijk op de rustige woonstraat.

Indeling eerste verdieping:

Overloop Aangrenzend aan de overloop bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer I: De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Doordat deze de gehele breedte beslaat, is deze maar liefst ca 19m² groot. Meer dan voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed, een kledingkast en extra kast of zitje. Slaapkamer II: Ook een kamer van goed formaat, ca 8m².

De slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met een laminaat vloer, stuukwerk op de muren en spuitwerk plafonds.

Badkamer Ook de badkamer is een plaatje: door de combinatie van witte en grijze betegeling en het wandmeubel in houtlook, is het een zeer sfeervolle ruimte. Door de gekozen indeling is de badkamer heel ruim van opzet maar compleet uitgerust met een wandmeubel met dubbele wastafel, royale inloopdouche, toilet en designradiator. Het aanwezige raam zorgt voor daglicht en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie. Er is tevens elektrische vloerverwarming aanwezig.

Indeling tweede verdieping:

Op dit moment is de zolder nog één open ruimte. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de unit van de mechanische ventilatie en CV-ketel (Intergas, 2009). Achter de knieschotten is volop bergruimte. Door het zij- en dakraam is ook op deze verdieping veel daglicht. Met geringe investering is hier een volwaardige slaapkamer te realiseren.

Tuin Niet alleen de woning is sfeervol, ook in de tuin zie je dit terug. De inrichting is heel speels en bestaat uit een tweetal terrassen, gazon, borders met volwassen beplanting en grind. Achterop het perceel ligt de grote tuinberging. Ideaal voor het stallen van fietsen en opbergen van (tuin)spullen.

Bijzonderheden:

- Moderne instapklare woning in kindvriendelijke woonwijk Waterdael III; - Dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen; - Speeltuin en sportveld op steenworp afstand; - Uitbouw aan achterzijde waardoor de woonkamer groter is dan standaard bij deze woningen; - Bouwjaar 2009, voldoet aan de bouwkwaliteiten van de huidige tijd; - Begane grond in 2022 volledig gemoderniseerd; - Voorzien van moderne badkamer (2015); - Kortom deze woning is tot in de puntjes af! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA