Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Ontdek deze prachtige levensloopbestendige vrijstaande woning, gelegen aan de rand van de gemoedelijke dorpskern van Someren-Heide.

De woning is gelegen aan een van de rustige woonstraten van een kindvriendelijke woonwijk. Op loopafstand bevinden zich alle voorzieningen van Someren-Heide. Denk onder andere aan sportvoorzieningen, de basisschool, supermarkt en horeca. Op 5 autominuten afstand bevindt zich het gezellige centrum van Someren. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar en ook het NS-station van Maarheeze is te bereiken in ca 10 minuten rijden. Een rustige, maar toch centrale locatie dus!

Aan ruimte geen gebrek in deze woning! Op de begane grond beschikt de woning over een zeer ruime woonkamer, aparte keuken, serre, royale extra (slaap)kamer én badkamer. De eerste verdieping biedt nog eens 3 slaapkamers en een badkamer. Verder is er volop bergruimte, zowel in de woning als in de inpandige garage. En niet te vergeten de fijne achtertuin op het Zuidoosten!

Algemeen De woning is gebouwd in 1997. Traditioneel gebouwd met gevels opgetrokken in metselwerk en een lessenaardak bedekt met pannen. Zowel de vloer, gevels als het dak zijn tijdens de bouw geïsoleerd. Recent zijn de gevels gereinigd en geïmpregneerd. Enkele jaren geleden is de achterzijde van de woning uitgebouwd en is hier een slaap- en badkamer gerealiseerd. De basis voor de wanden van deze uitbouw bestaat uit houten geïsoleerde wanden en een houten geïsoleerde balklaag afgewerkt met bitumen dakbedekking. De woning wordt verwarmd met een traditionele CV-ketel van het merk Nefit, bouwjaar 2009. De CV-ketel is gecombineerd met een boiler welke voor het warme water zorgt. Op het dak van de garage bevinden zich 18 zonnepanelen. De kozijnen in de woning zijn grotendeels van kunststof. Enkel de kozijnen in de slaapkamer op de begane grond en de schuifpui in de serre zijn van hardhout. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

Indeling begane grond:

De oprit biedt ruimte aan meerdere auto's. Via de oprit is de overdekte entree bereikbaar.

Entree De hal biedt toegang tot de hardhouten trap naar de verdieping, meterkast en woonkamer. Er is voldoende ruimte voor een garderobe. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerkwanden en stucwerkplafond.

Woonkamer Wat direct opvalt in de woonkamer is de vele ramen en daardoor het vele daglicht. Dit geldt zowel voor de zithoek aan de voorzijde als de eethoek aan de achterzijde. Door de royale afmetingen is de woonkamer op diverse manieren in te richten. De speelse vorm zorgt ervoor dat er heel natuurlijk een apart zit- en eetgedeelte bestaat. In de woonkamer zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz, het plafond is voorzien van schuurwerk en op de vloer ligt een tegelvloer.

Keuken In de dichte keuken is een keukeninrichting in hoekopstelling geplaatst. Deze is pas 2 jaar oud. De inrichting bestaat uit zowel onder- als bovenkasten in landelijke stijl. De groene kleur in combinatie met donkere blad en accessoires zorgen voor een stoere uitstraling. Qua apparatuur is de keuken zeer compleet uitgerust met een vaatwasser, magnetron, oven, koel-/vriescombinatie en inductiekookplaat met afzuigkap. Door de royale afmetingen van de keuken is er heel veel bergruimte.

In de keuken ligt dezelfde tegelvloer als in de woonkamer. Ook hier zijn wanden voorzien van spachtelputz en is het plafond afgewerkt met schuurwerk.

Kelder Vanuit de keuken te bereiken. Ideaal voor het opbergen levensmiddelen en andere spullen.

Serre Vanuit de woonkamer en keuken is de serre bereikbaar. Een zeer knusse ruimte met prachtig zicht op de achtertuin. Een heerlijke plek om in alle rust te genieten van een goed boek. Via de schuifpui is hier de achtertuin te bereiken. De ruimte is voorzien van een moderne tegelvloer.

Portaal Het portaal verbindt de woning met de aanbouw. Hier bevindt zich tevens de toiletruimte. De vloer is voorzien van een moderne tegelvloer.

Toilet De toiletruimte beschikt over een hangcloset en fonteintje. De wanden zijn volledig betegeld.

Badkamer Deze badkamer is zo'n 2 jaar geleden gerealiseerd en biedt een douche en toilet. De ruimte is volledig betegeld met een moderne tegel.

Slaapkamer begane grond In de aanbouw is een zeer royale slaapkamer gerealiseerd van maar liefst 17m². De slaapkamer bestaat uit een 'slaapgedeelte' en gedeelte om heerlijk te baden in de aanwezige 2 persoons whirlpool. Er is tevens een wastafelmeubel aanwezig. Hierdoor zijn alle voorzieningen van een complete badkamer in de aanbouw aanwezig. Door de huidige bewoners wordt het aangebouwde gedeelte dus gebruikt om te slapen en baden. Het zou echter ook prima voor andere doeleinden kunnen dienen. Zoals een kantoor of salon aan huis, speelkamer etc. Door het portaal met achterdeur naar de tuin is er zelfs een aparte ingang.

De vloer op de begane grond is volledig voorzien van traditionele vloerverwarming. Alleen de serre beschikt over elektrische vloerverwarming.

Garage Vanuit het portaal in de aanbouw is de inpandige garage bereikbaar. Deze wordt op dit moment voornamelijk gebruikt voor opslag. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur. De garage is voorzien van een handmatig te bedienen sectionaaldeur. Vanuit de garage is de tuin toegankelijk.

Indeling eerste verdieping:

Aangrenzend aan de overloop zijn de 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte bereikbaar. Op de overloop bevindt zich tevens het luik met vlizotrap naar de zolder.

Slaapkamers Slaapkamer I: De grootste slaapkamer is gelegen aan de de achterzijde. Prachtig lichte kamer door de grote glaspartij. Via de dubbele deuren is het kleine dakterras bereikbaar. In deze kamer is het heerlijk ontwaken met de ochtendzon die binnen schijnt. De kamer heeft een oppervlakte van ca 15m². De vaste kast biedt veel opbergruimte. Slaapkamer II: Deze kamer ligt aan de voorzijde en is ca. 10m² groot. Slaapkamer III: Eveneens aan de voorzijde gelegen met een grootte van ca 10m².

De slaapkamers en overloop zijn voorzien van vloerbedekking. Op de overloop zijn schoonmetselwerk wanden en op de slaapkamers zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz. Alle plafonds bestaan uit MDF plafondpanelen.

Badkamer De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, groot hoek-/ligbad en toilet. De wanden zijn volledig betegeld. De vloerverwarming en designradiator zorgen voor een aangename temperatuur. Door het aanwezige raam kan de ruimte op natuurlijke wijze geventileerd worden.

Bergkast met CV-ketel In een separate bergkast is de CV-ketel (Nefit, 2009) opgesteld.

Bergruimte Zeer grote ruimte welke op dit moment wordt gebruikt als bergruimte.

Indeling tweede verdieping Deze is bereikbaar per vlizotrap. Een bergzolder met volop opbergmogelijkheden.

Tuin De achtertuin is zowel via de woning als de eigen achterom te bereiken. Altijd al gedroomd van een eigen fruitgaard? In de tuin bevinden zich diverse fruitbomen en -struiken, dus de liefhebber kan hier zijn hart ophalen! Verder is de tuin ingericht met gazon, borders en twee gezellige terrassen. De aanwezige leibomen zorgen voor een groen aanzicht en veel privacy. Ter plaatse van de achtergevel is recent een overkapping gerealiseerd. Tijdens een regenbuitje is het toch nog heerlijk vertoeven hier. Door de ligging op het Zuidoosten is dit terras tevens een heerlijke plek voor een ontbijt in de ochtendzon!

Bijzonderheden:

- Zeer royale vrijstaande levensloopbestendige woning; - Gelegen in zeer rustige woonwijk; - (Slaap)kamer op de begane grond is voor diverse doeleinden te gebruiken; - Zeer royale woonkamer met veel lichtinval - Recent vernieuwde keuken; - Gevels recent gereinigd en geïmpregneerd; - Volledig geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing; - 18 zonnepanelen op het dak van de garage; - Privacybiedende achtertuin; - Kortom een woning met volop ruimte en mogelijkheden! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging om een goede indruk te krijgen van deze woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 823

Overige

Perceel oppervlakte 430

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 823

Overige

Perceel oppervlakte 430

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA