Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op gewilde locatie rustig gelegen, zeer goed onderhouden VRIJSTAANDE BUNGALOW met fijn overdekt terras, ruime garage en berging, 3 slaapkamers, 2 badkamers met prachtige geheel vrije volop privacybiedende zonnige zij– en achtertuin zeer nabij uitgestrekte Mierlose bossen, scholen en prachtige Strabrechtse heide, sporten en op loopafstand van winkel(s)centrum.

Indeling: zeer ruime lichte hal met Solatube, garderobe en keurig toilet, aparte werk/slaapkamer ca 13m², zeer royale en heerlijk lichte L-woonkamer ca 57m² met grote tegelvloer, gashaard, brede schuifpui naar fraai overdekt terras en prachtige achtertuin met diverse terrassen en dubbele achterom. Ruime lichte eetkeuken ca 13m² met mooi hoog plafond, keurige luxe keukeninrichting v.v. natuurstenenblad, induktiekookplaat(’16), oven, magnetron(’ ), vaatwasser, koelkast, Quooker (kokendwaterkraan ‘18), deur naar ruime bijkeuken met Nefit HR-combiketel(’14) en zij-ingang,naar brede middels grote poort afgesloten 2e op/inrit met plaats voor caravan/camper.

Slaapvleugel: royale hal met 2 Solatubes, keurige 2e badkamer met douche, 2e toilet en aansluiting wasappartuur, portaal en zij-ingang naar overdekte tussenbuitenruimte met garage en berging, kleinere 2e slaapkamer, riante hoge ouderslaapkamer/masterbedroom ca 27m²(!) met nieuwe PVC-vloer, airco, grote ingebouwde kastenwand, schuifpui naar fraai terras en achtertuin, “eigen” ruime luxe natuurstenen badkamer(‘98) met bubbelbad, inloopdouche met glazen deur, 3e toilet, breed badmeubel met 2 wastafels.

Totale living ca 70m². Woonkamer, keuken, bijkeuken, hal/portaal en 2 badkamers voorzien van tegelvloer met vloerverwarming.

Prachtig aangelegde zeer royale en volop privacybiedende ca 20m diepe en ged. 24m brede achtertuin met vijver, diverse terrasen, tuinhuisje, grote garage ca 27m² en aparte berging met overkapping en zijtuin. 2 opritten en 2 maal achterom.

Vloer/spouw/dakisolatie, overal dubbel glas(ged. HR++) en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Enkele rolluiken en 5 zonnescreens.

Inhoud: ca 700m3 exclusief garage en berging ca 125m3. Bouwjaar: 1975, verbouwd 2002. Perceelgrootte: 840m². Aanvaarding: in overleg.

===========================================================================================
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
• Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
• Wij schudden geen handen.
• Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
• Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
• Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
• Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
• In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
• Voor het tekenen van koopovereenkomsten zullen wij geen afspraken plannen om samen te tekenen. Uitleg en toelichting geven wij telefonisch of digitaal en wij vragen u thuis te tekenen en de koopovereenkomst weer terug te bezorgen of bij de wederpartij te bezorgen.
• Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
• Taxaties kunnen wij gewoon blijven verzorgen. Echter vragen wij uw begrip voor eventueel enige vertraging. Wij zijn afhankelijk van derden waarbij voor gevalideerde woning taxaties NWWI de partij is die met controle belast is. Hoewel ook NWWI alles in het werk stelt om deze crisis te bedwingen, is het mogelijk dat zij door meer zieken onderbezet raken en hierdoor kunnen de doorlooptijden wat oplopen.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
==============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 168.8
Inhoud woonhuis 700
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Bungalow Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 840
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 57
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 168.8
Inhoud woonhuis 700
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Bungalow Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 840
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 57
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Bijgebouw schuur check Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Mierlo

Hertenkampstraat, Hertenkampstraat 14, 5731JC, Mierlo, Noord-Brabant
Hertenkampstraat 14

€ 325.000 k.k.

5731JC Mierlo

den Hof, den Hof 6, 5731DA, Mierlo, Noord-Brabant
den Hof 6

€ 650.000 k.k.

5731DA Mierlo

Langenakker, Langenakker 234, 5731KA, Mierlo, Noord-Brabant
Langenakker 234

€ 695.000 k.k.

5731KA Mierlo

Nieuwhuis, Nieuwhuis 27, 5731MT, Mierlo, Noord-Brabant
Nieuwhuis 27

€ 399.000 k.k.

5731MT Mierlo

Brugstraat, Brugstraat 62, 5731HJ, Mierlo, Noord-Brabant
Brugstraat 62

€ 498.000

5731HJ Mierlo

Postel, Postel 15, 5731BB, Mierlo, Noord-Brabant
Postel 15

€ 279.000

5731BB Mierlo

Plataan 60, Plataan 60, 5731NX, Mierlo, Noord-Brabant
Plataan 60

€ 297.000 k.k.

5731NX Mierlo

Boerenzwaluw, Boerenzwaluw 25, 5731SL, Mierlo, Noord-Brabant
Boerenzwaluw 25

€ 330.000 k.k.

5731SL Mierlo

Plataan 60, Plataan 60, 5731NX, Mierlo, Noord-Brabant
Plataan 60

€ 297.000 k.k.

5731NX Mierlo

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.