Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een pand met veel mogelijkheden? Dan is dit uw kans! Vanwege de gemengde bestemming is toegestaan: wonen, maatschappelijke en culturele voorzieningen, dienstverlening, bedrijfs-/beroepsmatige activiteiten aan huis categorieën a, b en c (met ontheffing). Betreft een royale en geheel gerenoveerde vrijstaande jaren ’30 woning met kantoor-/praktijkruimte en grote bedrijfsruimte! Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Woning : ca. 631 m³ (153,7 m² woonoppervlak + 43 m² kelder en zolder)
Kantoor-/praktijkruimte: ca. 504 m³ (107 m² VVO)
Bedrijfsruimte: ca. 860 m³ (191 m² VVO)
Bouwjaar: 1939, in 1998 gerenoveerd

Begane grond:
Ruime hal met nieuwe meterkast voorzien van 8 groepen en 3 krachtgroepen.

Grote L-vormige woonkamer ruim uitgerust met aansluitpunten voor tv, radio, wandcontactdozen.

Gesloten keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van granieten blad keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Toegang naar volledig betegelde kelder.

Achterportaal met toegang tot volledig betegelde luxe badkamer voorzien van whirlpool hoekbad, toilet, stoomcabine met massagedouche en dubbele zit.

Wasruimte met aansluitingen wasmachine, opstelling “Vaillant” combi ketel 2013, verdeelunit vloerverwarming en luik naar zolder boven de aanbouw.

Circa 100 m² op de begane grond is voorzien van vloerverwarming, namelijk: de hal, woonkamer, keuken, achter portaal, badkamer, speelkamer, portaal met toilet, multifunctionele ruimte. Alle ruimten zijn apart te regelen.

Tussenportaal met volledig betegeld toilet voorzien van wastafel.

Multifunctionele ruimte c.q. kantoorruimte met kabelgoten en keukenmeubel voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak.

Tochtportaal met brede deur van 1,40 meter.

Kantoor- / praktijkruimte met badkamer v.v. douchecabine, aansluiting wasmachine en wastafel in meubel.

Entree/berging met elektra verdeelkast, overheaddeur en trap naar zolder boven de bedrijfsruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers waarvan één ouderslaapkamer met grote trapkast.

Volledig betegelde badkamer van 1995 voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel in meubel.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar zolderruimte met opstelling gasgestookte “Smith” warmwaterboiler 115 liter 1995 ten behoeve van douche op de verdieping.

Bedrijfsruimte:
Aparte bedrijfsruimte met loopdeur, garagedeur en overheaddeur in spouw metselwerk voorzien van meterkast met gasmeter en gasheater.


VERBOUWINGEN
In 1993 is de voormalige werkplaats verbouwd tot kantoor-/praktijkruimte. Er zijn volledig nieuwe vloeren gestort met koude barrière naar wanden. Op de vloerisolatie is gewapende beton gestort met daarop de leidingen voor radiatoren en elektra. In de grootste kantoorruimte is vloerverwarming met radiatoren toegepast. Hierop is een tegelvloer gelegd. In de twee andere ruimtes hangen radiatoren.
Alle elektra is vernieuwd door middel van een goot op de zolder en van daaruit zijn alle aftakkingen naar beneden gemaakt. In de grote kantoorruimte wordt gebruik gemaakt van een goot voor alle elektra en databekabeling.
Tevens is een overheaddeur geplaatst aan de voorzijde.
De muren zijn voorzien van nieuw stucwerk en ruimtes zijn ingedeeld door scheidingswanden, dus eenvoudig te verwijderen. De extra brede achterdeur is vervangen door een aluminium deur met koudesluis. Alle plafonds zijn geïsoleerd en voorzien van gipsplaten.
Warm en koud water op 4 plaatsen aangelegd met afvoeren. In de grootste kantoorruimte is een keuken geplaatst met kookplaat, spoelbak met mengkraan en afzuigkap tevens is er ruimte voor vaatwasser en langs het keukenblad kan een hoge koelkast geplaatst worden.

De bedrijfsruimte is in 1997 gerenoveerd. Er is een nieuw beschot aangebracht, geïsoleerd en nieuw bitumen dak gerealiseerd. Er is water, elektra en verlichting in gemaakt. Een nieuwe overheaddeur gehangen en een ingang dichtgemaakt. Tevens is de gasmeter van het woonhuis in de meterkast van de loods geplaatst. Er hangt een gasheater die de hele loods kan verwarmen.
Hierna is het rioolstelsel vernieuwd met buizen van 16 cm pvc en 600 m² bestrating aangelegd van gebakken klinkers met voldoende afvoerkolken. Aan de voorzijde bij het woonhuis zijn parkeervakken aangelegd.

In 1998 is de woning volledig gerenoveerd. Alle riool-, water- en elektraleidingen van de woning zijn vernieuwd. De gehele begane grondvloer is dubbel geïsoleerd met 5 cm PUR platen te weten op het met plastic afgedekte zandbed. Op de eerste gewapende betonnen werkvloer zijn nogmaals 5 cm PUR platen aangebracht, langs de randen is 1 cm tempex gebruikt om de koudebrug te stoppen. Hierop is over de gehele begane grond vloerverwarming gelegd en voorzieningen getroffen om eventueel in de toekomst nog radiatoren op te kunnen hangen in woonkamer op de kopgevels en keuken aan de raamkant en bijkeuken aan de raamkant, er zijn foto’s van de plaats waar ze zitten. En hierover is over de totale oppervlakte van 100 m² een granieten vloer gelegd. Ook tijdens het maken van deze nieuwe vloeren zijn alle spouwen leeggehaald.

In de woonkamer zijn 54 elektrapunten gemaakt welke niet allemaal in gebruik zijn genomen. Deze kunnen eenvoudig in gebruik worden genomen, ze zitten achter het stucwerk verborgen. In de woonkamer en keuken zijn elektrische rolluiken aangelegd. Ook op de bovenverdieping op de voorkamer en achterkamer zijn elektrische rolluiken geplaatst.
Het hele stucwerk is vernieuwd zowel de wanden als het plafond zijn vernieuwd. Alle plafonds op de begane grond zijn geïsoleerd en zwevend, dit wil zeggen dat de plafonds aan duizenden veren hangen en op deze manier geen last hebben van de vloer die op de verdieping ligt. Er zijn sierlijsten in de woonkamer getrokken en sierlijsten rond de lichtpunten gemaakt door de stukadoor zelf dus niet er ingeplakt.

De badkamer is vergroot en voorzien van een 360 liter hot whirlpool met mengkraan, handdouche, jet-stream + extra lucht in de jet stream en verwarming. Het bad ligt tegen het verwarmingshok, de 36 kw ketel van 2013 vult het bad snel door gebruik van 18 mm leidingen. Kunststof stoomcabine geplaatst met twee zitjes, inclusief douche met mengkraan, glijstang, douchekop en 6 waterstralers. Toilet en design radiator aanwezig. Hoekwandmeubel met spiegels, mengkraan, wasbak en planchettes.

De keuken is vernieuwd met combi magnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak, mengkraan, hallogeen kookplaat met 4 zones, granieten blad en granieten achterblad, koofverlichting, bovenverlichting diverse bovenkasten en onderkasten met lades en ladeblokken. In de keuken, speelkamer, bijkeuken en tussenruimte bij toilet zijn de andere wanden halfhoog betegeld.

In 2013 is een nieuwe Vaillant combi ketel geplaatst. Vanuit het ketelhuis wordt alle verwarming zowel radiator als vloerverwarming aangestuurd. Aansluiting wasmachine aanwezig.

Extra toilet begane grond met wastafel, mengkraan, spiegel en afzuiging.

Op de verdieping is een nieuwe badkamer gerealiseerd met douche, toilet en wandmeubel met spiegel. De wastafel en douche worden door een boiler op zolder van warm water voorzien. De douche is voorzien van mengkraan, luxe douchekop en glijstang en heeft een hardglazen deur van 1 meter en heeft geen opstap. Vloer is voorzien van vloerverwarming en design radiator aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
Uitbreidingen zijn mogelijk binnen het bouwvalk zoals aangegeven op bijgevoegde bestemmingsplankaart.

ALGEMEEN
- Royale vrijstaande woning fraai gelegen aan doorgaande weg
- Met grote bedrijfsruimte van circa 200 m²!
- Er zijn twee huisnummers aanwezig Helleneind 10 en 10B
- Woning is uitgevoerd met grote woonkamer en woonkeuken
- Met drie ruime slaapkamers en nette badkamer op de verdieping
- Bedrijfsruimte is zelfs nog flink uit te breiden!
- De gehele woning is voorzien van thermopane ramen
- Woonkamer en keuken v.v. elektrische rolluiken
- Begane grond woning is geheel voorzien van vloerverwarming
- Volledig v.v. nieuwe elektra en nieuwe meterkast
- Verhard buitenterrein biedt ruim voldoende parkeergelegenheid
- Op loopafstand van alle voorzieningen en winkels in het centrum
- Een bezichtiging geeft u pas een goede indruk van de mogelijkheden van dit pand!

OMGEVING
Bladel is een dorp tussen de bossen en de heide met een voorzieningenniveau dat zich kan meten met een stad en op slechts zo'n 25 km van Eindhoven. ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum zijn 20-25 autominuten. Vanuit Hapert zit je zo op de snelweg. Nieuwe afrit op A67 en geplande P+R zorgen voor nog betere bereikbaarheid van Veldhoven en Eindhoven.

ALGEMEEN
- De gegevens die u hierbij ontvangt zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend
- Genoemde maten zijn indicatief
- Koper heeft de verantwoordelijkheid het aanbod te onderzoeken, wij adviseren altijd om een bouwkundige in de arm te nemen
- Koper dient een waarborgsom te storten of een bankgarantie te deponeren, groot 10% van de koopsom
- Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en een bod dient altijd ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 153.7
Inhoud woonhuis 1135
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 952
Garage opp 191
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2008
Tuin achter Ja
Tuin diepte 21.2
Garage water Ja
Stoomcabine Ja
Tuin breedte 44.9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.3
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 153.7
Inhoud woonhuis 1135
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 952
Garage opp 191
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2008
Tuin achter Ja
Tuin diepte 21.2
Garage water Ja
Stoomcabine Ja
Tuin breedte 44.9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.3
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Roijmans Makelaardij