Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouwkavel: Op wel een heel bijzondere locatie je droomwoning waarmaken! Een vrijstaande villa (laten) bouwen op riant bouwkavel van maar liefst 945 m². De royale achtertuin ligt op zuidwest. Dit exclusieve bouwkavel ligt naast de welbekende rotonde tussen Made, Wagenberg en Hooge Zwaluwe. Is dat bijzonder of niet? Op de rotonde staat het bekende kunstwerk van een groep mensen die elkaar omhelzen en “Drimmelens samengaan" uitbeelden, ontstaan door de herindeling van gemeente Made met de omliggende gemeentes. Wij als makelaar noemen deze locatie wel eens “Het 3 landen punt” (Made, Wagenberg en Hooge Zwaluwe).

Het bouwkavel biedt vrij uitzicht richting Made, Hooge Zwaluwe en ligt op slechts enkele autominuten afstand van de A59, A16 en A27. Op het perceel zit een bestaande omgevingsvergunning voor de bouw van een nagenoeg energie neutrale villa met een inhoud van 1.193m³ en een gebruiksoppervlak 322m² (incl. de kelder). Daarnaast is er een vrijstaande garage ingepland. De leges voor de omgevingsvergunning zijn door eigenaar al voldaan. Van het kavel is een rapport van een verkennend bodemonderzoek aanwezig.

Op het perceel staat momenteel een chalet en een nissenhut. Deze opstallen worden zodra perceel verkocht is weggehaald. Nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig op het perceel evenals een riolering.

Op de hoofdfoto is de te bouwen woning afgebeeld met een zgn. Artist Impression. Dit om u als kandidaat een beeld te geven hoe de villa er uit kan gaan zien. Perceel 945m². Vraagprijs € 465.000,- k.k. (Pand nr. 05512)

Afspraak bezichtigen bouwkavel tel. (0162) – 687470: vraag naar makelaars Martin of Anton

Van de te bouwen villa ligt een bouwtekening ter inzage. Dat geldt ook voor de bouwvergunning. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de documentatie op onze internetsite en Funda.

Ligging: zuidwest

Ben je geïnteresseerd in het bouwkavel en wil je een bod uitbrengen? Dan kan dat direct via onze site met de knop “Breng een bod uit”. Onze site is voorzien van een online Biedlogboek (*). Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht dat alle makelaars gebruik maken van een gecertificeerd Biedlogboek.

(*) Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces terug te vinden zijn. Met behulp van dit logboek kunnen alle kandidaten die een bod hebben uitgebracht, achteraf inzien welke biedingen er ingezonden zijn voor een woning en zo nodig het verkoopproces controleren. Ten behoeve van de privacy zijn alle persoonsgegevens geanonimiseerd

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indien het object meer dan 30 jaar oud is kan een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 945
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Garage vrijstaand Steen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 945
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Garage vrijstaand Steen

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Hooge Zwaluwe