Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een zeer goede locatie gelegen bedrijfswoning en multifunctioneel bedrijfspand aan de Visweg 2 en 4 te Baarle-Nassau. De goed onderhouden vrijstaande bedrijfswoning beschikt over een ruime entree, kelder, woonkamer, eetkeuken, 4 slaapkamers, kantoorruimte, luxe badkamer, een bergzolder en een op het zuidwesten gesitueerde zeer fraai aangelegde tuin met dubbele carport. Het vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand met een totale oppervlakte van circa 325 m² is een representatief object met een winkelruimte, royaal magazijn; 2 kantoorruimten, kantine en een toiletruimte. Het bedrijfspand beschikt daarnaast over een buitenterrein met 3 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Visweg 4 Baarle-Nassau
Indeling
Begane grond
De begane grond is voorzien van een tegelvloer, met spachtelputz afgewerkte wanden en stucwerk plafonds. De royale entree is verder voorzien van een vide, vaste open trapopgang naar de eerste verdieping, geheel betegeld toilet met wandcloset, de meterkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en bediening vloerverwarming en beidt toegang tot bijna alle ruimtes op de begane grond.

Het kantoor van circa 18 m² is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een laminaat vloer, behangen wanden en fijn schuurwerk plafond. Het kantoor is tevens uitermate geschikt om te gebruiken als slaapkamer, speelkamer of hobbykamer.

De woonkamer met een oppervlakte van circa 41 m² mag met recht licht genoemd worden vanwege de vele grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van de klokthermostaat en een schuifpui naar de achtertuin.

De eetkeuken (circa 19 m²) is aan de achterzijde van de woning gelegen beschikt over een keukenblok in U-opstelling met de volgende inbouwapparatuur (2022): 6-pitsgasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en dubbele spoelbak. De keuken beschikt verder over een tv-aansluiting en de koele berging met toegang tot de ruime kelder van circa 14 m² (hoogte circa 2,20 m).

De bijkeuken is circa 13 m² en voorzien van een vaste kast, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een stortbak met watertappunt en de achter-entree.

Eerste verdieping
Via de houten vaste trapopgang is de overloop met vide op de eerste verdieping bereikbaar, welke geheel voorzien is van een laminaatvloer, met stucwerk of behang afgewerkte wanden en mdf-plafonds met inbouwspots. De overloop is verder voorzien van 2 vaste kasten en een geheel betegeld apart toilet met closetpot.

De 4 slaapkamers op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van circa 19 m², 14 m², 15 m² en 10 m². De ouderslaapkamer is voorzien van een tv-aansluiting en 3 slaapkamers zij voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

De luxe badkamer (2013) is gedeeltelijk betegeld met marmeren tegels en voorzien van een duo-ligbad met handdouche, dubbele inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, marmeren blad en spiegel, dakkapel, vloerverwarming, designradiator en bergruimte achter de knieschotten. Vanuit de badkamer is middels een afgesloten vaste trapopgang de tweede verdieping bereikbaar.
Tweede verdieping
Via de vaste trapopgang is de bergzolder bereikbaar. De bergzolder is voorzien van een houten vloer, opstelling van de cv-combiketel (2020) en elektra.

Buitengebeuren
De woning ligt door middel van de fraai aangelegde voortuin op ruime afstand van de weg en via de oprit met twee parkeerplaatsen is de dubbele carport bereikbaar. De voortuin is verder voorzien van vaste groene beplanting, verlichting en een watertappunt.

In de zuidwestelijk gesitueerde, fraai aangelegde achtertuin kunt u heerlijk vertoeven. De achtertuin beschikt over een tuinkamer (ter overname), bestrating, gazon, vaste groene beplanting, eigen achterom, duiventillen, tuinverlichting en een watertappunt.

Algemeen
• Op een zeer goede locatie gelegen bedrijfswoning en multifunctioneel bedrijfspand
• De woning beschikt over vloer-, muur- en dakisolatie alsmede over aluminium en kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
• Het bedrijfspand is volledig geïsoleerd en beschikt over aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning beschikt over een alarmsysteem en het bedrijfspand is extra zwaar beveiligd middels alarm- en camerasysteem.
• Woning: perceel: 805 m², woonoppervlakte circa 213 m² en inhoud : circa 695 m³.
• Bedrijfspand: perceel: 897 m², oppervlakte circa 325 m². Inhoud: circa 1.615 m³.
• Energielabel woning: B. Energielabel bedrijfspand: A++.

Visweg 2 Baarle-Nassau
Algemeen
Op een zeer goede locatie gelegen vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand met een totale oppervlakte van circa 325 m² en gelegen op een perceel van 897 m². Het gebouw is een representatief object met een winkelruimte, royaal magazijn; 2 kantoorruimten, kantine en een toiletruimte. Het bouwjaar van het pand is 1991. Het bedrijfspand beschikt daarnaast over een buitenterrein met 3 parkeerplaatsen op eigen perceel. Op deze locatie is detailhandel voor Audio-video toegestaan.

Locatie
Het object is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein van Baarle-Nassau met een vrij uitzicht aan de voorzijde, nabij het centrum van Baarle-Nassau/Hertog. In de directe omgeving zijn diverse (lokale) bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object, zowel per auto als per openbaar vervoer, is goed te noemen. Het object is per auto binnen 20 minuten te bereiken vanaf de afslag Tilburg-West / Goirle (A58). Per openbaar vervoer wordt een frequente busdienst onderhouden en de dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op 5 minuten loopafstand.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 325 m² en is als volgt verdeeld:
- Winkelruimte: circa 148 m²
- Magazijn en werkplaats: circa 148 m²
- Kantoorruimten en kantine: circa 29 m²
- Totale inhoud van het pand circa 1.615 m³.

Het perceeloppervlak bedraagt 897 m² en biedt voldoende parkeerruimte en laad- en los mogelijkheden.

Opleveringsniveau
Het gebouw wordt opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:
- vlakke betonvloer, scheidingswanden en systeemplafonds (grotendeels).
- aluminium kozijnen met dubbele beglazing en meerdere toegangsdeuren.
- gasgestookte cv-installatie (2021) met vloerverwarming en radiatoren.
- krachtstroom aanwezig;
- aan de voorzijde elektrisch bedienbare stalen rolluiken;
- het pand is extra zwaar beveiligd middels alarm- en camerasysteem.

Parkeren
Het buitenterrein is volledig verhard middels klinkerbestrating en voorzien van een drietal parkeerplaatsen.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Dorpen’ is de huidige bestemming bedrijventerrein. Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 80%. De maximaal toegestane bouwhoogte op de percelen bedraagt maximaal 10 meter. Bedrijven in de maximale milieucategorie 3 kunnen in het gebied terecht.

Vraagprijs woning en bedrijfspand
€ 799.000,-- k.k.

Oplevering
In onderling overleg.

Overname onderneming
Het is mogelijk de onderneming Aarts Beeld en Geluid over te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 695
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1702
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 41
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 695
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1702
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 41
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

VR Makelaars