Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LEIJZOOM 29 GOIRLE

Deze ruime, instapklare en uitstekend onderhouden villa, met inpandige garage, ligt op een prachtige locatie aan de rand van Goirle. De Leijzoom is een rustige straat met uitsluitend vrijstaande woningen. Voor wat groen hoef je niet ver de deur uit, want de weilanden en bossen liggen op steenworp afstand. Door de centrale ligging heb je werkelijk alles binnen handbereik. Het dorpshart van Goirle met al haar winkelvoorzieningen, terrasjes en restaurants is in de nabije omgeving maar ook onderwijs, sport en recreatie bevinden zich op korte afstand van de woning. Zo ook het recreatie- en onderwijsgebied Stappegoor, waar zich een Jumbo Foodmarkt bevindt. Het centrum van Tilburg is met de fiets makkelijk bereikbaar en via de ouderwetse smokkelroute ben je binnen 10 minuten in België. Via de A58 zit je zo in Den Bosch, Breda of Eindhoven. Kortom een TOP plek!

BEGANE GROND:

Entree: Via je ruime eigen oprit, bereik je de voordeur van de woning. In de ruime hal vind je de meterkast, het toilet, een garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. De marmeren vloer loopt mooi door naar de living en de keuken en is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming.

Woonkamer: Meteen bij binnenkomst word je verrast door de enorm ruime woonkamer. Hier is meer dan voldoende ruimte voor zelfs 2 royale zithoeken en een
grote eettafel. De open haard geeft het zitgedeelte van de woonkamer meteen een cosy uitstraling. Alles is strak en netjes afgewerkt en door de vele raampartijen valt lekker veel daglicht naar binnen. Daarnaast heb je een mooi vrij uitzicht op de tuin rondom de gehele woning. De schuifpui in de achtergevel zorgt voor een gezellig contact met de achtertuin. Met mooi weer loop je zo het terras op. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken.

Keuken: De strakke moderne leefkeuken is in 2022 geplaatst en is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een granieten aanrechtblad met inductie kookplaat, een geïntegreerde afzuigkap, een vaatwasser en een brede oven. In de kastenwand vind je de koelkast. In deze keuken tover je binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn.

Bijkeuken: Via de keuken en de hal heb je toegang tot de bijkeuken. Daar bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De bijkeuken geeft weer toegang tot de achtertuin en de inpandige garage.

Via de overloop heb je toegang tot de 4 slaapkamers, het aparte toilet, de badkamer en de extra bergkast op de eerste verdieping.
De "masterbedroom" bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze heeft toegang tot het balkon en de badkamer. De slaapkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een "houtlook"laminaatvloer die mooi doorloopt naar de overige slaapkamers en de overloop. De overige 3 slaapkamers vind je aan de voor- en achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde is ook zeer royaal en zou je ook gemakkelijk kunnen inrichten als "masterbedroom" De royale badkamer is volledig betegeld en beschikt over 2 wastafels mooi samengevoegd in een wandmeubel, een douche en een ligbad. In het ligbad kom je heerlijk tot rust na een drukke dag.

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Het grote Velux dakraam zorgt voor een zolderverdieping met veel daglicht. De zolder bestaat uit 4 afzonderlijke ruimtes met heel veel opbergruimte. Deze woning is een waar ruimtewonder !!! .

De heerlijke groene achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, heeft een royaal terras en ligt op het zuid-westen. Hier heb je dus tot laat in de avond de zon te pakken. Doordat de tuin zo riant is heb je eigenlijk de gehele dag zon. De achterburen liggen op een redelijke afstand hierdoor heb je lekker veel privacy. Via de poort in het hekwerk aan de zijkant van de woning kun je gemakkelijk met je fiets achterom. Je auto parkeer je op de ruime oprit of in de inpandige garage.

Soms heb je dat bij een woning wanneer je naar binnenloopt......LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT...... We waarschuwen je daarom op voorhand want de kans dat dat bij deze bijzondere woning gebeurt is namelijk levensgroot! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Deze woning wil je niet mislopen.

- Bouwjaar 1986;
- Perceeloppervlak 523 m2;
- Woonoppervlak 173 m2;
- Garage 23 m2;
- Inhoud 727 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Energielabel B;
- Nette afwerking en goed onderhouden;
- Nieuwe moderne keuken (2022);
- Binnen en buiten volledig opnieuw geschilderd in 2022;
- Deel stucwerk gedaan in 2023;
- Ruime tuin rondom;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: [email protected]

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 173.84
Inhoud woonhuis 727.62
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 240
Garage opp 23.31
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 523
Tuin diepte 12
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 20
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.88
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2018
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 173.84
Inhoud woonhuis 727.62
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 240
Garage opp 23.31
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 523
Tuin diepte 12
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 20
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.88
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2018
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Via Paul