Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EXCLUSIEF WONEN IN OOIEVAARSNEST

Zoek je een ruime en comfortabele woning in een rustige omgeving? Deze vrijstaande woning in Ooievaarsnest biedt rustzoekers en gezinnen de perfecte combinatie van ruimte, privacy en gemak. Met een praktische indeling, vier slaapkamers en een grote tuin is dit huis ideaal voor wie waarde hecht aan comfortabel wonen.

KENMERKEN VAN DE WONING

RUIME ENTREE: Een hal met vide en garderobenis zorgt voor een ruimtelijke ontvangst.
LICHTRIJKE WOONKAMER: De woonkamer is groot en heeft veel lichtinval, met een open haard als centraal punt.
MODERNE KEUKEN: De keuken is voorzien van een U-vormige opstelling en diverse inbouwapparatuur.
SLAAPCOMFORT: Vier slaapkamers, waarvan één met balkon en toegang tot een eigen badkamer.
PRAKTISCHE RUIMTES: Een inpandige garage en een royale bergzolder bieden veel opslagmogelijkheden.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze vrijstaande woning, gebouwd in 1978, heeft een woonoppervlakte van circa 190 m² en staat op een perceel van 564 m². De begane grond beschikt over een ruime hal met vide, meterkast en een betegeld toilet. De woonkamer is voorzien van een schouw met open haard en dubbele deuren naar de serre. De keuken is apart en uitgerust met moderne apparatuur. Een portaal biedt toegang tot de tuin en de inpandige garage.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, waarvan één met balkon en directe toegang tot de badkamer. Er is nog een tweede badkamer aanwezig. De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en biedt een royale bergzolder.

De buitenruimte bestaat uit een voortuin, een oprit voor meerdere auto's en een grote achtertuin. De woning is gelegen in een rustige en groene woonwijk, dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID

De woning ligt in een rustige en groene woonwijk, waar je het gemak van de stad combineert met de rust van de natuur. Winkels, scholen en horeca zijn nabij, en de A2 en openbaar vervoer zijn eenvoudig te bereiken. Zo ben je snel in Eindhoven, Tilburg of 's-Hertogenbosch.

HIGHLIGHTS IN HET KORT

Deze woning in Ooievaarsnest biedt een hal met vide, een lichte woonkamer met open haard, een aparte keuken met inbouwapparatuur, vier slaapkamers, twee badkamers, een inpandige garage en een grote tuin. Met een woonoppervlakte van circa 190 m² en een perceel van 564 m² is dit huis ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en rust.

EEN UITNODIGING OM TE ONTDEKKEN

Deze woning in Ooievaarsnest is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruim en comfortabel thuis. Met een praktische indeling, voldoende slaapkamers en een grote tuin biedt het huis veel mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in deze woning en wil je meer weten? Plan dan een bezichtiging via onze website en ontdek zelf wat deze woning jou te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 190
Inhoud woonhuis 709

Overige

Perceel oppervlakte 564
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 190
Inhoud woonhuis 709

Overige

Perceel oppervlakte 564
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij