Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Sfeervolle, volledig gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande woning met Mansardekap, met voor- en achtertuin, luxe open keuken, twee/drie slaapkamers en luxe badkamer op de eerste verdieping, werk-/wasruimte op de tweede verdieping, luxe tuinhuis en zelfstandige (verhuurbare) woonunit met eigen toegang aan de achterzijde, compleet met woon-/slaapgedeelte (derde slaapkamer), keuken, badkamer en toilet.

Deze aantrekkelijke woning heeft opvallend veel te bieden. De kleine voortuin met leilinden scheidt de woning op plezierige wijze af van de straat. Bij binnenkomst valt direct de moderne hal op. Behalve de moderne meterkast en een berg-/garderoberuimte bevindt zich hier een modern inbouwtoilet met een zwevende toiletpot en design fonteintje. Een moderne glazen framewand verbindt de hal visueel met de woonkamer en maakt de hal ruim en licht. De woonkamer is een verhaal apart: de woning is aan de achterzijde flink uitgebouwd, waardoor de woonkamer ruim 12 meter diep is. In het voorste gedeelte bevndt zich een gezellige eetkamer met erker.

Het interieur ademt de natuurlijke en warme uitstraling van het hout dat gebruikt is: de betonnen vloer van de woonkamer is geheel belegd met een grenenhouten vloer en ook de treden van de stijlvolle wenteltrap in het midden van de kamer zijn van hout. De schouw naast de trap heeft een sfeervole gashaard, passend in het moderne interieur.
De luxe keuken is ruim en modern, dateert uit 2020 en bestaat uit een flink kook- en spoeleiland met een vaatwasser en roestvrijjstalen spoelbak. De inductiekookplaat is van Bora en heeft een lage afzuiging. De achterwand heeft naast veel bergruimte een manshoge koelkast en vriezer (beide 180 cm), een koffiemachine en twee magnetronovens. Behalve de inductiekookplaat is alle apparatuur van het merk AEG.
Het achterste gedeelte van de kamer wordt ingenomen door een ruime tuingerichte woonkamer. Door de volledige glaswand een heerlijk licht deel van de woning. De openslaande tuindeuren brengen u in de achtertuin.. Deze ligt beschut en is door de zuidelijke oriëntatie heel zonnig.

Op de eerste verdieping komt u via de overloop in twee slaapkamers en een grote luxe badkamer. De zogeheten ouderlijke slaapkamer (foto’s hieronder) ligt aan de achterkant van het huis, bezit een ruime kast en heeft een raampartij die uitkijkt over het aangrenzende platte dak. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is groter dan op het eerste oog lijkt: niet alleen past er een flink dubbel bed in, er is ook ruimte voor een kledingkast en een bureau of werktafel.
De badkamer is in 2019 geheel onder handen genomen. Er is een inbouwtoilet met zwevende toiletpot, een wastafelmeubel met twee waskommen en een luxe instapdouche met glazen schuifwand en een dubbele regendouche.

De zolder. Eenzelfde wenteltrap als die u in de woonkamer gezien heeft brengt u naar de zolderverdieping. Hier is een ruimte die nu dienst doet als wasruimte met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook de flinke CV/WW-installatie kunt u hier vinden. De ruimte is ook heel geschikt als werk- of knutselruimte.

Deze woning aan de Hoflanderweg heeft echter ook twee verrassende extra’s te bieden:

Extra 1: in de achtertuin bevindt zich een tuinhuis annex lounger van ruim 15,5 m², voorzien van een glazen paneelpui waardoor gebruik het hele jaar mogelijk is. De ruimte is ook heel geschikt als atelier en als studie-, werk- of vergaderruimte. U vindt er een dressoir/keukenmeubel, een eet-/werktafel, er is een tv, een wamtestraler en een houtkachel.

Extra 2: achter het huis ligt, toegankelijk via een eigen ingang, een woonunit, die heel geschikt is voor iemand die semi-zelfstandig wil wonen, maar ook verhuurd kan worden. Dit appartementje is ca. 24,5 m² en bestaat uit een woon-/zit-slaapkamer, een keuken met apparatuur, een douchecabine en een toilet.


Ligging, buurt en omgeving. De woning is gelegen in een gewilde woonwijk aan de rand van het historische centrum van Beverwijk, bijna ‘onder de Wijkertoren’, en nabij de doorgaande Alkmaarseweg. Het centrum met cultureel centrum/schouwburg en bibliotheek liggen op loopafstand, net als de centrale winkelstraat, de Breestraat, met een keur aan winkels (waaronder een Hema, opticiens, telefoonwinkels, kleding, schoenen, reisbureau’s, bloemisterijen, fietsenwinkels en banketbakkers). U vindt hier ook het moderne winkelcentrum De Beverhof met diverse grote supermarkten, verswinkels op het gebied van vis, brood, noten en gevogelte, maar ook non-food zaken op het gebied van sieraden en horloges, boeken, leer, interieurverfraaiing en huishoudelijke artikelen.
Loopt u de Breestraat af dan staat u na een paar minuten op het NS- en busstation. De grote Cineworld-bioscoop met meerdere zalen ligt er pal naast, net als het stadskantoor. Er schuin tegenover ligt het Rode Kruis Ziekenhuis.

Vanaf de Hoflanderweg bent u echter ook in een ommezien in het ‘tweede hart’ van Beverwijk, het Marlo-terrein met zijn ruime winkelaanbod: een zeer grote DEKA supermarkt (ook non-food), de Praxis, de Kwantum, de Action, de Aldi, een versbakker, een muziek- en een telefoonwinkel, etc.

De uitvalswegen en de Velser- en Wijkertunnel zijn eenvoudig te bereiken wanneer u naar Zaanstad, Alkmaar, Amsterdam of Haarlem en Schiphol wilt. Zee, strand en het duingebied kosten u met de auto circa 10 minuten, op de fiets bent u er met twintig.

Bouwtechnische staat. Hoflanderweg 12, Beverwijk werd oorspronkelijk gebouwd in 1928, maar is vanaf 2003 volledig gerenoveerd. Uit dat jaar stamt de aanbouw aan de achterzijde van ruim 24 m². De woning is in uitstekende conditie en bezit o.a. een geïsoleerde betonnen begane grond vloer, geïsoleerde gevels en een geïsoleerd dak. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel en HR++ glas. De badkamer dateert uit 2019. De keuken met apparatuur dateert uit 2020. Het schilderwerk binnen is in 2020 gedaan, buiten in 2021. De lounger met de glazen pui werd in 2020 gebouwd De groepenkast omvat 12 groepen, automaten, met drie aardlek-schakelaars. De CV/WW-installatie In een Intergas HR 107 CW-06 installatie uit 2021.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 21
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 215
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.2
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.63
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 59
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4
Cert brandveiligheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 21
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 215
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.2
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.63
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 59
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4
Cert brandveiligheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

JBs Wonen