Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ben jij klaar om al jouw droomwensen uit te laten komen? Bestaat jouw droomwoning nog niet en weet je wel wat je precies zoekt in een thuis voor het leven? Pak dan deze unieke kans om jouw eigen woning op een prachtige plek in Purmerend te bouwen!

Onder de rook van Amsterdam ligt deze vrijstaande woning  op een geweldig groot perceel EIGEN GROND van maar liefst 1.035m².

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met één van onze makelaars. Tot snel! 

Indeling woning
Momenteel staat er een vrijstaand woonhuis met vervallen kapberg. De huidige woning heeft achterstallig onderhoud. Het huis is ingedeeld met een doorzonwoonkamer, een half open keuken, badkamer en inpandige berging op de begane grond. Boven zijn er drie slaapkamers aanwezig.

Tuin
De woning staat op een riant perceel aan het water. U heeft een eigen toegangsbrug met afsluitbare poort en een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren op eigen erf.  Met een tuin rondom geniet je hier ultiem van het buitenleven. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt talloze mogelijkheden dankzij de ruimte. Creëer hier jouw eigen vrije buitenruimte voorzien van diverse planten en (fruit)bomen. Of een eigen moestuin waar je zelf biologische groenten teelt…

Omgeving
De woning is gelegen in de geliefde wijk Weidevenne; een kindvriendelijke buurt op een prachtig plekje in Purmerend. Zowel het winkelcentrum, het treinstation, scholen en sportfaciliteiten zijn op loopafstand en het centrum van Purmerend is op fietsafstand. Ook de snelweg is goed te bereiken (Afstand tot Amsterdam +/- 20 min.) en recreatiegebied het Twiske is op fietsafstand. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 1035
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 1035
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend