Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wenst u graag te wonen in Noord-Holland voor een haalbare prijs? 

Een prachtig gelegen hoekwoning met garage.  
Midden in een keurige woonwijk op een prachtige locatie in het zeer geliefde Den oever wordt u aangeboden een half vrijstaand eindhoek-woning met garage.  

Deze verrassend ruime hoekwoning met garage moet u van binnen gezien hebben om de mogelijkheden en grootte te ervaren. De woning heeft een achtertuin met een heerlijke ligging op het zonnige zuidwesten, dus met stralend weer de hele dag zon en is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk nabij het centrum van Den Oever. 

De woning bevindt zich op loopt afstand van: het centrum van Den-oever, supermarkt, sportfaciliteiten, scholen. Via de A7 of N99 bent u na enkele autominuten zo op het treinstation van Anna Paulowna of in de steden Hoorn, Alkmaar, Schagen, Zaanstad, Amsterdam of de afsluitdijk over naar Friesland, Groningen en Drenthe. 

Indeling 
U komt binnen via de entree aan de voorkant van de woning in de hal met aan de linkerkant de meterkast en aan de rechterkant het toilet, hal, garderobe, trapkast en trapopgang. De doorzonwoonkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. Achter in de woning vindt u de hoek opgestelde keuken en bijkeuken. De keuken is voorzien van een lichtkoepel met veel licht inval, kunststof aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, keramische kookplaat met afzuigkap en voldoende opbergkastjes. Via de keuken bereikt u de ruime bijkeuken die u samen met de keuken tot 1 geheel kan maken om een ruime woon / leef keuken te creëren. 

Eerste verdieping 
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een de badkamer met douche en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Op de overloop bevindt zich de vlizotrap naar de zolder. 

Tweede verdieping 
Via de vlizotrap bereikt u de ruime zolder met een zee aan opbergruimte. 

Tuin 
Aan de voorkant van de woning bevindt zich een verzorgde siertuin die rondom is betegeld met aan de linkerkant van de woning voldoende parkeerplaats voor maar liefst 3 auto's. Aan de achterkant van de woning bevindt zich de tweede tuin die voorzien is van sierbestrating een stevige schutting met slot, waterton en rookvat. De garage van 3x6 meter is aan de voorkant van de woning te bereiken via de garagedeur en vanuit de achtertuin te bereiken via de zijkant van de garage. De achtertuin biedt veel privacy waar u heerlijk in de zon kunt vertoeven. 

Bijzonderheden 

Vissersdorp Den Oever 
Vlakbij de Afsluitdijk ligt het aantrekkelijke vissersdorp Den Oever. Het dorp is gelegen op het voormalig eiland Wieringen en is een waar paradijs voor mensen die van rust en de natuur houden. Heerlijk wadlopen is de beste manier om de rust te ervaren en wat dacht u van een sportieve wandeling in het Robbenoordbos? 
Ook sportvissen in de omgeving of op het wad behoren tot de mogelijkheden.


Kenmerken

Algemeen

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
In overleg Ja
Opstap bus Ja
Eigen grond Ja
Nabij winkels Ja
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Lagere school Ja
Treinstation Ja
Beschutte ligging Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeerkelder bezoek eigen terrein Ja

Kenmerken

Algemeen

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
In overleg Ja
Opstap bus Ja
Eigen grond Ja
Nabij winkels Ja
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Lagere school Ja
Treinstation Ja
Beschutte ligging Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeerkelder bezoek eigen terrein Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Claire Visser

via Huislijn.nl

De nieuwste koopwoningen in Den Oever

Wooninfluencers

Laden..