Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Charmant, speels en vol karakter! Als jij op zoek bent naar een dijkwoning met ligging aan doorgaand vaarwater, dan raden wij zeker aan om een kijkje te komen nemen aan de Westzanerdijk 132 in Zaandam. 

Hier wacht jouw toekomstige droomhuis stilletjes tot het als ideale thuisbasis kan fungeren voor jou en je gezin. Zo profiteer je hier namelijk van een bijzonder groot souterrain waar je jouw invulling aan kan geven, een fijne woonkamer en gesloten keuken op straatniveau en in totaal drie ruime slaapkamers, een badkamer en meer dan voldoende bergruimte.

Ook buitenshuis blijf je je verbazen! De grote achtertuin aan het doorgaande vaarwater en het balkon op het noordwesten, de ruime voortuin, het terras aan de woonkamer met het fantastische landelijke ligging maakt de keuze nog makkelijker. Dit wordt hem!

Indeling

Wonen 
Achter de voordeur op straatniveau schuilt de entree met de meterkast, de separate toilet en de trapopgang naar de boven en het souterrain. De entree verleent ook toegang tot de woonkamer en keuken waar we starten met de rondleiding.

Stap binnen en ervaar hoe thuiskomen voelt! Je waant je allereerst in een oase van licht dankzij de grote ramen en de deur naar het terras aan de achterzijde. De kamer is daarbij ook nog eens van goed formaat, waardoor je als groot gezin alle ruimte hebt om gezellig samen te komen. Daarnaast vind je er alle ruimte voor het creëren van een comfortabele zithoek en het plaatsen van een lange eettafel.

De afwerking is licht met een fraaie gelamineerde parket vloer en licht geschilderde wanden, wat de kamer een fijne basis geeft voor jouw eigen stijl. 

Koken
In de gesloten keuken staat een eenvoudig keukenblok in een L-opstelling. Indien gewenst kun je kiezen voor het (laten) plaatsen van een nieuwe keuken in een kleur, opstelling en met de apparatuur die jij wenst. Tevens heb je de mogelijkheid om de muur tussen de keuken en de woonkamer te verwijderen zodat je een grote open leefkeuken kunt realiseren. Zie jij jezelf hier al de sterren van de hemel koken in je gloednieuwe woonkeuken?

Slapen
Op de bovenverdieping bevinden zich momenteel twee slaapkamers. De slaapkamers zijn van goed tot ruim formaat en profiteren van een uitstekende lichtinval. De kamers kunnen nog volledig naar eigen wens worden gemoderniseerd. Eventueel kan een van de slaapkamers opgeofferd worden om daar de badkamer te realiseren. De ruimtes bieden hiermee volop (verbouw)mogelijkheden. Zie de potentie en mogelijkheden!

Middels de trap vanuit de entree komen we in het souterrain. Hier zijn twee ruime kamers, een berging en de badkamer gesitueerd. Vanuit een van de (slaap)kamers aan de achterzijde heb je toegang tot de achtertuin. Ook deze ruimtes kunnen naar eigen wens worden ingedeeld.

De badkamer is afgewerkt in lichte kleurstelling en momenteel voorzien van een wastafel, douche en toilet. Ook deze ruimte kan volledig naar eigen wens gemoderniseerd worden. Zie jij jezelf hier al helemaal staan?

Buitenleven
Vanuit één van de kamers kom je buiten in de achtertuin die is gelegen op het noordwesten. De tuin is aangelegd met een veranda en vlonder planken. Er is voldoende ruimte om een gezellige lounge plek te creëren, met prachtig uitzicht over het vaarwater.

Vanuit de woonkamer stap je het balkon op die is gelegen op het noordwesten. Plaats een knus zitje en geniet van je kopje koffie terwijl je over het prachtige vaarwater uitkijkt. 

Wonen in Zaandam
Leuk wonen in Zaandam. Dat kan goed in deze rustige en kindvriendelijke buurt 'Westerspoor'. Je woont hier landelijke en tegelijkertijd ben je binnen no-time in de gezellige drukte van de binnenstad van Zaandam. Je woont dichtbij het NS station van Zaandam en nabij alle denkbare winkels en voorzieningen. 

Bijzonderheden:
- De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 06-12-2032;
- Woning is gelegen op erfpachtgrond, canonverplichting afgekocht tot 31-12-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 89
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 89
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Zaandam