Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze goed onderhouden royale en karakteristieke vrijstaande villa is gebouwd in 1910 en is gesitueerd op een prachtige locatie op een van de hoofdwegen van Zandvoort. De woning bevindt zich op ca. 10 minuten van het strand, boulevard, duinen nabij uitvalswegen en in de directe nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen (o.a. winkels, station, openbaar vervoer, supermarkt, scholen en medische voorzieningen)

Ervaar dit prachtige huis van maar liefst 868m2, zes kamers (4 slaapkamers), 3 badkamers en 3 aparte toiletten.

Indeling:

Begane Grond:
Entree
Via de fraaie aangelegde voortuin bereikt u de entree naar de woning.

Hal
Entree met vestibule (1,6 x 1,5mtr), toegang tot zeer royale ontvangsthal (ca. 12,6 x 4,0 mtr) met imposant trappenhuis. In de hal bevinden zich de toegangsdeuren naar respectievelijk de studeerkamer en naar een tussenhal waar zich het toilet met fonteintje bevinden en alwaar u toegang krijgt tot de garage met elektrisch bediendbare deur. Via brede openslaande deuren komt u in de woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van lichte marmeren vloertegels, met vloerverwarming.

Woonkamer
Een lichte living (ca. 5,2 x 5,3 en 5,9 x 3,4 mtr) met o.a. een erker en een royale haard met schouw prachtig afgewerkt met marmer. Een open doorloop (ook te bereiken via de hal) naar een tweede zitgedeelte met openslaande deuren naar een mooi betegeld en beschut terras. De woonkamer heeft diverse grote raampartijen, welke zorgen voor een prettige lichtinval. De wanden en het plafond zijn net als de rest van deze woning strak gestuct.

(Woon)Keuken
De woonkeuken (ca. 4,7 x 4,0 mtr) biedt voldoende ruimte voor de opstellen van een eettafel. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. 5-pits keramische kookplaat, RVS afzuigschouw en vaatwasmachine, allemaal van Siemens. Koffiemachine en combi magnetron van Miele, koelkast met separate vriezer en RVS spoelbak. De keukenkasten hebben een modern uiterlijk en zijn deels uitgevoerd in hout, met brede laden en brede RVS handgrepen. De werkbladen zijn vervaardigd van composiet. Boven het kookgedeelte zijn moderne wandtegels aangebracht en de overige muur is van pandomo stuc voorzien. Vanuit deze ruimte toegang tot de volledig vernieuwde achtertuin middels openslaande deuren.

Kelder
De ruime kelder die is omgebouwd tot een luxueus sauna verblijf voor maar liefst 6 personen (ca. 5,0 x 2,9 mtr).

Studeerkamer
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een kamer (ca. 3,0x 4,0) die in gebruik is als kantoor. Radiator wordt aan het oog onttrokken middels sierombouw.

1e Verdieping:

Entree
Toegang tot de 1e verdieping via het imposante trappenhuis met bordes en schitterend glas-in-lood raam.

Hal
Zeer ruime overloop (ca. 5,1 x 4,0 mtr) met toegangsdeuren naar 3 slaapkamers, 2 volledig gerenoveerde badkamers en separaat vernieuwd toilet. Tevens bevindt zich hier een vaste trapopgang naar de 2e verdieping. Plafondverlichting middels inbouwspots en karakteristieke kroonluchter.

Slaapkamers
Op deze verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers. In deze slaapkamers worden de radiotoren aan het oog onttrokken middels sierombouw.

Slaapkamer 1 is in gebruik als Master Bedroom (ca. 9,0 x 3,3 mtr) en is gelegen aan de oostzijde van de woning. Deze zeer ruime slaapkamer beschikt o.a. over een op maat gemaakte kastenwand, inbouwkast, trapje naar 2e gedeelte met een authentieke 'dames boudoir' voorzien van een klassieke kaptafel met wastafel, afgewerkt met zwart granieten blad en kersenhouten kastjes. Vanuit deze slaapkamer toegang tot balkon (ca. 6,0 x 2,4 mtr) aan de tuinzijde. Plafondverlichting middels inbouwspots.

Slaapkamer 2 (ca. 3,4 x 3,7 mtr) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over 2 dakkapellen, een vaste inbouwkast en vernieuwd hoogpolig kwalitatief tapijt.

Slaapkamer 3 (ca. 3,6 x 4,4 mtr) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt eveneens over 2 dakkapellen, een vaste inbouwkast en vernieuwd hoogpolig kwalitatief tapijt.

Badkamer 1
Deze royale en volledig vernieuwde en gerenoveerde badkamer (ca. 3,8 x 2,7 mtr) is voorzien van een vrijstaand ligbad, aparte ruime regendouche, 2 moderne wastafels afgewerkt met marmer blad en kastruimte en twee grote spiegels. De badkamer is afgewerkt met moderne vloer en wandtegels en pandomo stuc. Ook beschikt de badkamer over vloerverwarming.

Badkamer 2
Deze volledig vernieuwde badkamer (ca. 2,8 x 2,1 mtr) is voorzien van een ruime regendouche met glaswand, toilet, dubbele wasbak met opbergladen en twee grote spiegels. De stijl is identiek aan de royale badkamer; afgewerkt met moderne tegels en pandomo stuc. Ook beschikt deze badkamer over vloerverwarming.

Toilet
Volledig vernieuwde separaat 2e toilet (ca. 1,5 x 0,9 mtr). De tegels en pandomo stuc zijn gelijk aan de twee volledig vernieuwde badkamers op dezelfde verdieping.

2e Verdieping:

Entree
Entree tot de 2e verdieping via vaste trap.

Slaapkamer
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime (zolder)slaapkamer (ca. 5,1 x 3,4 mtr).
De ruimte is volledig gerenoveerd en voorzien van een walk-in closet en extra toilet met wastafel (ca. 4,5 x 1,5 mtr). De fraaie en authentieke kapconstructie is in het zicht gelaten.

Beneden:

Tuin
De villa beschikt rondom de woning over een vernieuwd, fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin met diverse terrasgedeeltes. Een bijzondere waterpartij wat zorgt voor een speels effect en een ingebouwde luxe jacuzzi voor 6 personen. Aan de achterzijde bevindt zich een heerlijk beschut terras, gelegen op het zuiden met twee ruime aparte zitgedeeltes. Aan de zijkant van het huis bevindt zich de ruime oprit, waar u meerdere auto's kunt parkeren, welke naar de garage leidt.

Garage
De inpandige garage (ca. 6,4 x 5,2 mtr) is bereikbaar via een trap vanuit de hal op de begane grond.

Tevens beschikt het huis over een comfortabel en geïntegreerd stofzuigsysteem waarbij het aansluitpunt voor de stofinlaat is geïntegreerd op diverse punten door het huis in de muur. Zo is het systeem netjes weggewerkt, naast het feit dat een centraal stofzuigsysteem het wooncomfort verhoogt.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 289
Inhoud woonhuis 1330
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Schilddak
Gashaard Ja
Woontype Villa, Vrijstaande Woning
Perceel oppervlakte 868
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Vloerverwarming Ja
Beschutte ligging Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 289
Inhoud woonhuis 1330
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Schilddak
Gashaard Ja
Woontype Villa, Vrijstaande Woning
Perceel oppervlakte 868
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Vloerverwarming Ja
Beschutte ligging Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Vergelijkbaar in de buurt