Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ervaar landelijk wonen in dit vrijstaande karakteristieke woonhuis aan Raadhuisstraat 59 in Oosthuizen! De woning is gedurende de jaren gemoderniseerd, verduurzaamd en beschikt over talrijke authentieke elementen. Ook kun je hier wonen en werken perfect combineren!

De sfeervolle indeling bestaat uit twee woonkamers, gezellige woonkeuken, handige bijkeuken, vier slaapkamers en een efficiënt ingedeelde badkamer. In de verzorgde achtertuin met zuidwestelijke ligging geniet je van vele zonuren. En de riante berging/loods achter de woning is een enorm pluspunt voor handige doe-het-zelvers of zelfstandig ondernemers die op zoek zijn naar opslagruimte.

Stap in dit levende schilderij en voel je door de rustieke stijl met originele details meteen thuis…

Indeling

Warm welkom
Je komt binnen in een lange gang met toegang tot de twee woonkamers, woonkeuken, eerste slaapkamer, badkamer, bijkeuken en de trap naar de eerste verdieping. Hang je jas op en ervaar de woning vanuit hier!

Sfeervol & knus
De twee woonkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn tegenover elkaar gelegen. In allebei de vertrekken kijk je je ogen uit – de twee prachtige schouwen met kachels (waarvan één met een rook-/gas afvoer kanaal) zijn ware eye-catchers en ook de originele houtconstructie met balken die taps toelopen, zorgen voor de juiste snaar. Daarnaast zorgen de hoge ramen voor leuk zicht op de straatzijde en optimaal lichtinval.

Landelijke stijl
Bij gezelligheid hoort uiteraard lekker koken! Daar is de woonkeuken de uitgelezen plek voor. De keuken is vanuit de hal toegankelijk, maar staat ook in open verbinding met de ruime woonkamer. Zeker een idee om deze woonkamer in te richten als eetkamer.

De keuken is volledig in de stijl van het huis en staat in een hoekopstelling. Er is gekozen voor een landelijke uitstraling en de diverse inbouwapparatuur gaan jou ondersteunen bij het bereiden van de lekkerste maaltijden.

Praktische indeling
Op de begane grond is ook de nette badkamer gelegen. De ruimte is volledig betegeld en efficiënt ingericht met een inloopdouche, wastafel en een toilet. Een compacte ruimte met alles dat je nodig hebt!

Vervolgens bevindt zich achter de badkamer een handige bijkeuken. Hier is de witgoedaansluiting gerealiseerd met ook nog opslagruimte en diverse deuren met toegang tot buiten en de riante berging/loods.

Slaap lekker!
In totaal beschikt de woning over vier slaapkamers – één slaapkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de eerste verdieping. De slaapkamers variëren in grootte en zijn allen netjes afgewerkt met ook hier karakteristieke details waaronder authentieke paneeldeuren. Vervolgens bevindt de cv-opstelling (Vaillant, 2020) zich op de ruime overloop. Hoe zou jij de kamers indelen?

Volop genieten
Het grote genieten zet zich voort in de achtertuin met zuidwestelijke ligging. De tuin is verzorgd aangelegd met een terras, gras en diverse vaste planten. Even heerlijk genieten van de zon of picknicken op het gras. Deze tuin biedt het allemaal!

Multifunctionele ruimte
Achter de woning bevindt zich een zeer riante berging/loods inclusief bergzolder. Dit is een ware droom voor klussers of mensen die op zoek zijn naar meer opslagruimte. De berging is van zeer ruim formaat en heeft openslaande deuren die leiden naar de weg achter de woning. Ontzettend handig voor bijvoorbeeld het in- en uitladen van (werk)spullen…

Prachtige woonomgeving
De woning ligt in dorpskern van Oosthuizen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1875
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1875
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 923

Overige

Perceel oppervlakte 308
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1875
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1875
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 923

Overige

Perceel oppervlakte 308
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend