Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BIJZONDER OBJECT MET MOGELIJKHEDEN, CENTRAAL GELEGEN IN POPULAIRE BOS EN VAARTKWARTIER

Bijzondere beneden+bovenwoning, gelegen op de hoek van de Uit den Bosstraat en de Schouwtjeslaan, met diverse mogelijkheden.

Bent u op bijvoorbeeld op zoek naar een gelijkvloerse woning met tuin, op loopafstand van centrum, openbaar vervoer en wandelbos? Dan is dit uw woning. U creëert hier een fantastische leefruimte op de parterre, gelegen aan de zuidwesttuin, met slaapkamer met eigen patio, waar ook nog een slaap/werkkamer met badkamer op de verdieping zijn gesitueerd, voor bijvoorbeeld logés of hulp aan huis. De woning heeft maar liefst drie entreedeuren, waardoor bijvoorbeeld ook praktijk/werken aan huis met een aparte entree mogelijk is. Dit object moet u gezien hebben voor een goede indruk.

Huidige indeling

Uit den Bosstraat 17 Entree via de tuin. Bij binnenkomst treft u thans de woonkamer met open keuken, alsmede een separaat toilet en de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer is het naastgelegen pand (thans Schouwtjeslaan 18) bereikbaar.

Schouwtjeslaan 18 Entree in de keuken/bijkeuken met diverse inbouwapparatuur, kamer met patio, separaat toilet. Op de eerste verdieping is een grote open ruimte (slaapkamer / werkkamer), alsmede een badkamer met douchecabine, 3e toilet, wasmachine-aansluiting en wastafelmeubel.

Alternatieve indeling

Ruime woonkamer / eetkamer met eilandkeuken gelegen aan de besloten westtuin, slaapkamer op de begane grond aan de achterzijde met grote inloopkast, een badkamer en een separaat toilet, entree aan de Schouwtjeslaan met bergruimte. Grote werk/logeer/slaapkamer op de eerste verdieping met badkamer.

Bijzonderheden - bijzonder object met heel veel ruimte op de begane grond en een kamer + badkamer op de 1e verdieping - geschikt voor gelijkvloers wonen vlakbij de binnenstad - geschikt voor dubbele bewoning - leuk gelegen met zonnige tuin op het zuidwesten en vrij uitzicht in de Schouwtjeslaan - bestemming Gemengd-1, wonen is toegestaan

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden+bovenwoning
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden+bovenwoning
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede