Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij bieden u op deze schitterende locatie een 2-onder-1-kapwoning te koop aan. De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, een viertal slaapkamers, een tuin op het zuidoosten met een vrijstaande garage van ca. 25 m2.

De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Oranje Kwartier”. Deze wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette brede straten met groenpartijen en parkeerplaatsen. In de directe omgeving vindt u scholen, een tramhalte, sportvoorzieningen en een winkelcentrum. Het gezellige centrum van IJsselstein ligt op loopafstand.

De Prinses Irenelaan 2 en 4 te IJsselstein zijn als één woning in gebruik en hierdoor is er onder andere één trapopgang naar de verdiepingen, één keuken, één cv-installatie, één gas en elektra-aansluiting en ontbreken er in sommige ruimtes woning scheidende muren.
Wanneer u woning nr. 4 koopt, dient u een gehele nieuwe cv-installatie aan te leggen, een nieuw toilet en trapopgang te realiseren en gezamenlijk met de koper van woning nr. 2 de woning scheidende muren weer op te metselen.

Entree
U parkeert uw auto op de oprit naast de woning vanwaar u naar de voordeur loopt. Achter de voordeur komt u in een voorportiek dat in open verbinding staat met de naastgelegen woning (nr. 2). Vanaf dit portiek komt u in de hal met trapopgang, een vaste kast en toegang tot de woonkamer en de keuken.

Woonkamer en keuken
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft twee vaste kasten. Aan de achterzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd. In de keuken is een eenvoudig aanrecht aanwezig en voldoende ruimte voor een eettafel. Er zijn twee vaste kasten. Vanuit de keuken is er een loopdeur naar de tuin, liggend op het zuidoosten en de achtergelegen vrijstaande garage.


Via de vaste trap komt u op de overloop van de naastgelegen woning (nr. 2). Vanaf deze overloop komt u tevens op de overloop van deze woning met toegang tot een drietal slaapkamers. Twee van deze kamers zijn voorzien van vaste kasten en de derde kamer heeft toegang tot het balkon.
Naast deze drie slaapkamers is er op de eerste verdieping ook een badkamer, deze is voorzien van een douche, aansluiting wasmachine en twee wastafels.

Via de tweede trap komt u op de voorzolder die gedeeld wordt met de naastgelegen woning (nr. 2). Vanaf deze voorzolder heeft u toegang tot de vierde (slaap)kamer waar de cv-ketel (Nefit, 2016) staat opgesteld. Slaapkamer en overloop hebben een dakkapel aan de achterzijde.

Aan de achterzijde van de woning heeft u een schitterende diepe achtertuin op het zuidoosten. Deze tuin is voorzien van bestrating incl. beschut terras en een gazon. Op dit moment is er geen erfafscheiding in de tuin aanwezig tussen de woningen gelegen op nr. 4 en 2, dit dient in overleg tussen de kopers gerealiseerd te worden.

Een van de slaapkamers heeft toegang tot een balkon.

• Sfeervolle woning nabij het centrum
• Vrijstaande verlengde garage
• Oprit voor meerdere auto’s
• Brede groene straat met ruime parkeermogelijkheden
• Een fijne woonomgeving voor jong en oud
• Op de kop van de straat is een ontwikkeling in gang gezet voor de bouw van twee nieuwe 2-onder-1-kapwoningen
• De mogelijkheid is aanwezig om de woning aan de voor,-zij- en achterkant uit te bouwen
• De woning is in eenvoudige staat

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 373
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 117
Tuin voor Ja
Garage opp 24.85
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 262
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.88
Tuin breedte 9.11
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 14
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Rien Treur Makelaardij NVM

Breeveld 28
3445BB Woerden (Utrecht)
T: 0348-444146
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Prinses Irenelaan in IJsselstein?